.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Сънчоо обожавах гооо,до 4ти клас го гледах !! (после го спряха ;( .. ;д И винаги плачех на песничката?! ;д;д;д

Улица Сезам Много обичах голямото жълто пате - даже имах часовник с главата му ;д
    Покемон Имам глинена касичка с Пикачу ;д;д
    Сейлър Муун - едно от първите анимета,които съм гледала :P
    Fox Kids
    Ну погоди
    Видеокасетки с всички серии на Том и Джери
    Мики Маус <3
    Спомням си,че много мразех Рейнджърите по Fox Kids ;д
    Даваха по едно време по накал 1 Огледалната Стая - голяма тъпотия беше ;д
    Бебето беглец,много му се кефех като мъничка ;д
    Спайдърмен <3
    Семейство Флийнстоун
    Семейство Симпсън (в по-късното ми детство ;д)

Сънчовците
    Плодчетата
    Весели Мелодии
    Има и още доста ;д..а иначе към 2ри клас започнах да гледам Cartoon Network и се кефех на Scooby Doo,Powerpuuf Girl,Billy and Mandy,Dexter,Adams Family,Ed,Edd and Eddy, i o]e dosta
    A по едно време по Diema Family даваха сериалче на Пипи и аз мноого го обичах,също така е Пчеличката Мая ^^
    Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.

Град
    Германия
    детски -декстър,семейство флинтстоун,крава и пиле,плодчетата,гумените мечета,батман,спайдърмен,и спектор гаджет,семейство защо защо,скуби ду,уди кълвача,оригиналните костенурки нинджа,чип и дейл,пинко розовата пантера,часът на дисни(всички детски съм ги гледал),щастливият люк,котаракът ийк,шантавите рисунки,рен и стимпи,две тъпи кучета(на тия много се кефех),swat cats,капитан планета,балу,тазманийския дявол,pinky and the brain,фриказоид,дебелото куче мендоза,powerpuff girls,ед,едд и еди,ну погоду,милион и едно желания,top cat,пиратите от тъмния пролив,том и джери и т.н
    музика -майкъл джексън,бритни,мадона,спай гърлс,макарена :P

Мхмм допълвам..
    Седрик-много го обичах,жалко,че го спряха
    Овца в големия град-това си го спомням много смътно,била съм някъде на 5 годинки.Една олигофренска овца.
    Покемон-събирах всички възможни стикери и работи,в кроасани и пръчици
    Ю-ги-о
    Бебета гении-тъпотия, ама тогава ми е било интересно
    Магарешки истории-това бяха някакви пародии на известни приказки,много интересно
    предаването 'Мислят си,че могат да танцуват' 1,2,3 сезон-лелее,никога няма да забравя как танцувах докато го гледам .Бях скъсала пердето,щото то ми беше 'партньора'.
    И музика определено Бритни .Имах няколко диска с нея и постоянно ги въртях.

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Cartoon Network, определено.Покемон, бях огромнаа фенка на Пикачу (и все още съм,де ), Ю-ги-о
    Преди един месец намерих някакво тесте с Ю-ги-о карти..стикери на Покемон...

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Tom & Jerry, Телетъбисите , Улица Сезам.. и всякакви анимации. Много ги обичах.
    Откъм музиката - чалга, щото само тва се слушаше вкъщи.

Aз отраснах с Трима братя,три сестри от сериалите.. иначе банани с пижами както някой преди мен беше писал :P
    What if I need you baby,would you even try to save me,
    or would you find some lame excuse to never be true... [music]

{{}}

Пичове, сега подготвяме песен за 90те, до няколко седмици ще е готова, добавете ни в скайп grupa-dilema ако искате да я чуете!

Песен : The Prodigy - Firestarter/Breathe/SMBU
    Филм: Мики и бобеното зърно

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Песен - Aventura - Obsession
    Филми - Титаник, Предай нататък - от лапе съм сериозна!!
    Детски - Скуби Ду :P ,На дисни принцесите, Онова за Маугли, Талъсъми ООД и такива работи
    P.S. - Още гледам детски и съм сигурна, 4е пове4ето от вас също продължават , но не си признават..
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Фен
    Град
    sofiq
    имаше един детско Семейство Защо Защо от това децко научих мн
    dont't fuck with me

Аз израстнах с Дисни. Обичам ги и ще ги обичам до края на живота си. Аладин, Малката русалка, Красавицата и Звяра, Мулан, Лейди и Скитника- най- любимите ми филми, които гледам и до днес.
    Откъм песни: не помня, главно сръбски боклуци, тогава нашите още бяха заедно
    Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)

http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
    ^
    Whatever they said =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си