- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- С кой филм и с коя песен сте отраснали?
Сънчоообожавах гооо,до 4ти клас го гледах !! (после го спряха ;( .. ;д И винаги плачех на песничката?! ;д;д;д
Улица СезамМного обичах голямото жълто пате - даже имах часовник с главата му ;д
ПокемонИмам глинена касичка с Пикачу ;д;д
Сейлър Муун - едно от първите анимета,които съм гледала :P
Fox Kids
Ну погоди
Видеокасетки с всички серии на Том и Джери
Мики Маус <3
Спомням си,че много мразех Рейнджърите по Fox Kids ;д
Даваха по едно време по накал 1 Огледалната Стая - голяма тъпотия беше ;д
Бебето беглец,много му се кефех като мъничка ;д
Спайдърмен <3
Семейство Флийнстоун
Семейство Симпсън (в по-късното ми детство ;д)
Сънчовците
Плодчетата
Весели Мелодии
Има и още доста ;д..а иначе към 2ри клас започнах да гледам Cartoon Network и се кефех на Scooby Doo,Powerpuuf Girl,Billy and Mandy,Dexter,Adams Family,Ed,Edd and Eddy, i o]e dosta
A по едно време по Diema Family даваха сериалче на Пипи и аз мноого го обичах,също така е Пчеличката Мая ^^
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
детски -декстър,семейство флинтстоун,крава и пиле,плодчетата,гумените мечета,батман,спайдърмен,и спектор гаджет,семейство защо защо,скуби ду,уди кълвача,оригиналните костенурки нинджа,чип и дейл,пинко розовата пантера,часът на дисни(всички детски съм ги гледал),щастливият люк,котаракът ийк,шантавите рисунки,рен и стимпи,две тъпи кучета(на тия много се кефех),swat cats,капитан планета,балу,тазманийския дявол,pinky and the brain,фриказоид,дебелото куче мендоза,powerpuff girls,ед,едд и еди,ну погоду,милион и едно желания,top cat,пиратите от тъмния пролив,том и джери и т.н
музика -майкъл джексън,бритни,мадона,спай гърлс,макарена :P
Мхмм допълвам..![]()
Седрик-много го обичах,жалко,че го спряха
Овца в големия град-това си го спомням много смътно,била съм някъде на 5 годинки.Една олигофренска овца.![]()
Покемон-събирах всички възможни стикери и работи,в кроасани и пръчици![]()
Ю-ги-о
Бебета гении-тъпотия, ама тогава ми е било интересно![]()
Магарешки истории-това бяха някакви пародии на известни приказки,много интересно![]()
предаването 'Мислят си,че могат да танцуват' 1,2,3 сезон-лелее,никога няма да забравя как танцувах докато го гледам.Бях скъсала пердето,щото то ми беше 'партньора'.
И музика определено Бритни
.Имах няколко диска с нея и постоянно ги въртях.
Cartoon Network, определено.Покемон, бях огромнаа фенка на Пикачу (и все още съм,де), Ю-ги-о
Преди един месец намерих някакво тесте с Ю-ги-о карти..стикери на Покемон...![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Tom & Jerry, Телетъбисите, Улица Сезам.. и всякакви анимации. Много ги обичах.
Откъм музиката - чалга, щото само тва се слушаше вкъщи.![]()
Aз отраснах с Трима братя,три сестри от сериалите.. иначе банани с пижами както някой преди мен беше писал :P
What if I need you baby,would you even try to save me,
or would you find some lame excuse to never be true... [music]
{{}}
Пичове, сега подготвяме песен за 90те, до няколко седмици ще е готова, добавете ни в скайп grupa-dilema ако искате да я чуете!
Песен : The Prodigy - Firestarter/Breathe/SMBU
Филм: Мики и бобеното зърно
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Песен - Aventura - Obsession![]()
Филми - Титаник, Предай нататък - от лапе съм сериозна!!
Детски - Скуби Ду :P ,На дисни принцесите, Онова за Маугли, Талъсъми ООД и такива работи
P.S. - Още гледам детски и съм сигурна, 4е пове4ето от вас също продължават, но не си признават..
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
имаше един детско Семейство Защо Защо от това децко научих мн
dont't fuck with me
Аз израстнах с Дисни. Обичам ги и ще ги обичам до края на живота си. Аладин, Малката русалка, Красавицата и Звяра, Мулан, Лейди и Скитника- най- любимите ми филми, които гледам и до днес.![]()
Откъм песни: не помня, главно сръбски боклуци, тогава нашите още бяха заедно![]()
Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)
http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
^
Whatever they said =)