California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Проблем с майка ми
Толкова съм объркана вече,че реших да пусна тази тема.
Имам сериозен приятел от половин година.Чувствам се чудесно с него.Всичко,което съм искала е той...Знам,че ме обича и явно го показва.Дори понякога си мисля,че ме обича повече от колкото аз него...Заедно сме щастливи.
Проблемът най-вече идва от майка ми.Тъй като разниката ни е 5 години,той е на 20 и не е от моя град.Два пъти идваше от Варна до София за да ме види,дори и да се запознае с майка ми.Отначало беше видно,че тя го е харесала.Дори после,когато я питах какво мисли,тя каза,че бил добро момче.После я чувах как си говори с приятелки за мен и него,как го нарича Зета...праща му поздрави често.
Но вчера и днес проведохме разговор.Според нея той не бил за мен.Била съм малка,искал само да спи с мен и т.н. Просто си личеше колко повърхностно мисли.В крайна сметка каза,че просто ми давала съвет като приятелка,но не и било приятно той да идва.Била съм малка за секс.Тук вече съм съгласна.И с него сме наясно,че ми е рано.Но нашата връзка не се гради на нещо повърхностно.Той ми дава подкрепа,когато имам нужда,разбира ме,грижовен е...обича ме.Опитах се да и обясня,че за нас тази разлика във възрастта не е от значение.Някак си не ме разбра.Когато му разказах,какво е казала майка ми той се ядоса.Тъй като иска да дойде да ме види пак след 2 седмици,а на майка ми не и е приятно.Не знам какво да направя.Казах и че ако иска може да говори с него на тези теми,след като мисли,че е използвач.Тя пък ми отговори,че не иска.Била го видяла вече 2 пъти и било достатъчно.Била го преценила,аз не съм го познавала.Това са глупости.
Попринцип щеше да е по-добре ако не ми пукаше,но ми пука и за майка ми и за него.Искам да съм с него,но поведението на майка ми за мен е неприемливо.Няма да мога да го виждам толкова често заради нея...Той в момента учи за висше.Според майка ми ученическата любов била най-важна и най-хубава.Той бил си я изживял,трябвало и аз.Но когато и кажа,че не искам ученическа любов,че искам нещо по-сериозно не ме разбира.Аз дане би да съм се омъжвала за него-ами не разбира се.Имам си цели в живота,имам време за всичко и се чувствам добре с него.Според майка ми или ме използвал или нещо не бил наред с главата,след като бил с 15 годишно момиче.Не е така,харесва ни да бъдем заедно.Той иска да е с мен заради самата мен и се радвам,че го познавам.Просто тя не ме разбира.