.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Как ???

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Lins - за протокола това си е чисто самоизтъкване без никакво покритие. Не не завиждам, просто не толерирам това поведение.

Авторке, спри да се изкарваш жертва. Ако си толкова хубава наистина - тоя тряя да е гей за да не ти обърне внимание.

Капиш?
    Сигурен ли си, че не би се харесал с дълга руса, силно топирана коса и пъстри очи?

Подкрепям Мачока. Какво пък толкова. Ако не те хареса или се направи на мъж просто ще ти остане един много колоритен спомен от едно отрязване и толкова. Аз ако седна да ви казвам на годините на авторката как са ме рязали без да разбера, че ме режат и на какви тъпотии съм се връзвала ще ви заболи корема от смях. А в същото време ми става супер приятно/забавно да си ги припомням и да се хилим с приятели. Еййй, тези - новата генерация много ви е страх да не се минете!

Град
    Somewhere...in The sea...

Re: Как ???

Цитирай Първоначално написано от rebelde95
    Има едно много яко момче,което искам да заговоря по някъ'в начин той е 10 клас ,а аз съм 8 .Не искам да е банално. Попринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват но нз все пак .ПОМАГАЙТЕ. Сигурно ви звучи мн тъпо, но е важно искам да го питам нещо но да не е простотия няк'ва.
    оо аз бях така. Харесвах момче 2год. по-голямо от мен и накрая отидох при него и му издъних възможно най-тъпото нещо на земята. Питах го как се казва, защото с приятелките ми сме се чудели... И той като ме попита кво толкова сме се чудели и аз започнах да заеквам В крайна сметка разбрах, че си има приятелка (доста грозна за него) и е бил задръстеняка на класа

Тъй, че ... може просто един ден докато минава покрай теб да му подхвърлиш "Кво стаа секси?" (малко е просташко, но мъжеете са простаци и ще те забележи)

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Какво толкова трудно има в заговарянето, не мога да ви разбера. И аз съм БИЛ ( ) в пубертета все пак, и не ми е било 'трудно' да си отворя устата.. отиваш при него и казваш 'може ли да се запознаем, защото учим все пак в едно даскало и се разминаваме редовно по коридорите'... това е.. не е като да му решиш задачите по математика, по-лесно е.
    Не очаквах да срещна такъв пост в темата.

Първата мисъл в главата ми, след като прочетох темата, бе да ти кажа, че и аз като теб 8ми клас бях в ново даскало и си харесах един десетокласник и един слънчев ден отидох при него с думите "Здравей. От доста време те засичам наоколо и реших да дойда да се запознаем. Аз съм едо-си-коя-си (следва нахално протягане на ръката за здрависване,което той няма как да избегне). Как си? -дрън-дрън-дрън- чао, че имам час" и следващите години само Здравей,здрасти,как си,кафенце чат-пат (с общи познати от училище), след време пораснахме, започнахме да се виждаме по барове, дискотеки, заведения и до там..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Anarion
    Като за начало замисли се - колко е вероятно да обърне внимание на теб, а не на някоя 10-токласничка?
    вероятността да й обърна внимание е малка, но това не значи че няма такава! (надявай се да не е някой простак ако ти обърне внимание и да търси само.. разни неща да правите. Все пак бъди разумна, колкото и да го харесваш.
    По темата: просто го заговори някак или се запознайте ако имате общи познати, това че даде добро начало.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Е к'во да не е банално... надали ще измислиш такова. Просто отиди и му кажи "Здрасти, бих искала да се запознаем" подчертано с една усмивка и готово...
    напълно съгласна!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

да ви сера на сериозните проблеми
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Много важно,че е казала,че е хубава.. айде са всички да се заяждаме...
    А иначе го заговори по коридорите или нещо такова..едва ли има начин да не е банално,аз поне не се сещам.

Град
    Sofia

Re: Как ???

Цитирай Първоначално написано от rebelde95
    Има едно много яко момче,което искам да заговоря по някъ'в начин той е 10 клас ,а аз съм 8 .Не искам да е банално. Попринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват но нз все пак .ПОМАГАЙТЕ. Сигурно ви звучи мн тъпо, но е важно искам да го питам нещо но да не е простотия няк'ва.
    Да дойда да ви запозная ? : )

Направи си извода от поста ми.Няма как да ти помогнем ако те е срам
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Абе аз имам две изречения които все си ги повтарям зависи от ситуацията кое от двете ще е...1"Ко ми пука, всички ме познават"; 2"Ко ми пука, нали никой не ме познава..."
    Ми при мен действа и да се запозная не ме е срам... А иначе не съдете момичето, че не се сеща... Блондинка е, простено и е...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    добрия стар осми клас...голямата любов..недостъпното момче от десети клас..хубави времена бяхаа.. толкова глупава бях (много повече от сега)
    та...освен да се запознаеш с него...друг начин не виждам..има момчета, които предпочитат по-малките момичета
    това, че е по-голям не го прави велик, нали знаеш
    успеееех и НЕ ХЛЪТВАЙ!! ако можеш де..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Изобщо не ме е срам не съм срамежлива. Със Стоян(момчето) имаме мн. общи познати, но с него не сме си говорили просто.Искам да се запозная с него и се чудя к'во да му кажа. Нямам проблем със запознанствата повече от половината ми фр. са момчета, с които съм се запознала сама. Т'ва момче ми се вижда по-странен нз що - просто така.Възразта няма значение.Тва че съм на 14 а той на 16 не е нещо кой знай к'во съвсем нормално за мен.Повечето момчета които познавам и мога да кажа, че са ми фр са на 15/16/17/18 и по-малко колкото мен. А и за коментарите благодаря на тези които са написали адекватни коментари а на тези които си избиват комплекси или се заяждат да си намерят друга тема.Не съм писала че съм мис свят просто се описах и казах, че съм сладка.К'во толкова! Някой казал,че има визия ииии... к'во0о да се метни от някой мост само защото изглежда добре.Не мисля така. И отново благодаря на тези които са се опитали да ми помогнат.Не че не мога и сама просот исках странично мнение по въпроса. Не съм тръгнала да развивам теории> хих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си