- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Училищен грим?
асам момце затова не носиа много грим но си слагам смао спирала ито не много
слагам молив, спирала и по някой път някой гланц... в повечето случаи е балсам и така![]()
Просто аз
фдт/перли, молив обаче не горните клепачи като очна линия спирала/понякога/ и сенки/понякога/ + балсам за устни
черен молив
спирала
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от guinessgirl
тия са много зле .. ;д
аз винаги навсякъде съм с гланц;молив;спирала и понякога фдт
Хора,вие не сте добре!Кви ли не теми ще пуснете само се чудите кво да правите.Ходете си на училище както искате и заебете правилниците и даскалите.Ко ви пука.Как ли не шъ ги слушам аз.
Аз сега излизам за даскало.Туко-що се нагримирах.Сложих фон дьо тен и спирала.Повече се занимавам с косата по прнцип,че или я изправям или правя на вафлички.Ако не пък трябва да и придам някаква форма и се налага с нея да се разправям най-вече![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз слагам само молив, спирала, гланц, пудра и мноого рядко сенки и то много светли тонове с лек блясък.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
същото без сенкитеПървоначално написано от YourStar
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Не правят проблеми за грим в нашето училище, нито за къси поли и деколтета хах пък уж се води едно то най-елитните![]()
Сенки на и спирала слагам аз, само гледам да не прекалявам с черното![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
аз съм с черен молив, пудра и гланц... мнооооооого рядко спирала, щото аз си имам естествени дълги и плътни мигли...
П.С. В нашето даскало няма такива фантазии от рода на: забрана за грима...![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
Черен молив,спирала,коректор,гла ц![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
То какво друго остана,че казваш "само"?Първоначално написано от OneGirl
![]()
Пудра,балсам задължително.Понякога спирала.
Миналата година ходех с тъмно лилави сенки и слагах по много, понякога и свело сини. Сега през по-голямата част от времето не се гримирам изобщо защото е по-удобно без грим, освен това ме мързи сутрин. Понякога когато ми се занимава слагам малко черен молив и спирала. От страшно много време не съм слагала сенки.
Гланц/балсам за устни и съм готоваНяма за кво да ми правят проблем
![]()
nicolepcd
аз слагам фон дьо тен, молив, спирала, малко руж и гланц/ балсам
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз нямам някакъв отделен грим за училище. Както си се гримирам иначе, така и за училище - спирала, я сложа, я не черен молив на долния клепач, гланц/червило и коректор, ако се налага.
слагам това, което слагам по принцип. сенки или очна линия, молив, спирала и гланц. сенките са най-често сиви/тъмно сини/лилави.