- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Училищен грим?
ами аз много обичам да се гримирвам. Без значение дали съм на даскало или някъде навън аз съм или така както съм на аватара ми (тъмни сенки (сиви ,черни ) или съм само със спирала : )
фдт, спирала, молив ( не винаги) и червило
понякога и черни сенки![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз не разбирам защо ги пускат тези наредби в училищата като не никой не ги спазва и не следи да се спазват. Мога да ви кажа, че когато бях ученичка в нашето даскало също поставиха такава наредба на дневен ред. В началото всички я спазвахме ама после постепенно се включиха късите полички, после високите токчета, голите пъпчета, мрежестите чоропогащи и само за месец всичко се върна в нормалния си облик - характерната униформа за българското училище: момичетата като к***и, момчетата като гангстери...А специално за грима искам да посъветвам всички малади момичета: Не отивайте сутрин на училище сякаш сте се мацали с баданарката. Първо страшно се загрозявате и застарявате и второ си създавате имидж на лесни и глупави момичета. Затова после не сърдете, че учителите не са ви писали по-висока оценка, те много се дразнят на направените!!!
![]()
в някои училища са доста стриктни и ги спазватиначе грим почти не слагам-малко спирала за цвят
, червен гланц,червило и ако трябва коректор.т'ва е
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Може да се слага грим, но нека бъде дискретен, почти да не забелязва само да подчертава лицето.![]()
Слагам само гланц,черен молив и много рядко ФДТ ...Спирала не слагам понеже са ми дълги и извити миглите и стават сякаш съм сложила някакви изкуствени![]()
Преди убожавах да си слагам сенки, ама вече не. Иначе попринцип слагам черен молив, спирала, пудра и някой път гланц
Толкова фрапиращи правописни грешки от доста време не бях виждала.
Аз слагам молив, спирала + балсам за устни.![]()
Много са ми смешни момичета, които си слагат дискотечен грим за училище, не че нещо, но ми се струва прекалено и неестествено.
Ами аз гледам да избягвам грима въоще - много е вредно за кожата ни на тази възраст...Иначе ако ходя с грим гледам да използвам тъмно кафяв молив - стои страхотно, и черна спирала с четчица, която разделя добре миглите. Винаги си нося гланц за устни в чантата както и сгъваема четка - полезно е и в някои ситуации е много добре, че ги имам
Е, дано съм помогнала.
Бих мога ла препоръчам грим и според цвета на кожата:
Ако кожата ти е по-мурагавичка или със златист тен ще ти стоят много добре сенки, преливащи от тъмно в светло кафяво и черна спирала, която да отвори окото.
Ако кожата ти е беличка най-добре е да използваш повече цвят - например тъмно сини сенки със черна спирала и молив в съответния цвят или светли, среристи сенки със черно подчертание на очите и спирала (ако е необходимо).
Ако някой има червени петна то може да ги заличи с малко фондьотен като го размаже ЛЕКО с кръгови движения на пръстите по съответните места.
е, май се поувлякох....
♥ 'Cuz I've got friends who love me ♥
♥ Blue skies are above me ♥
♥ My blonde hair is everywhere ♥
фдт (задължително) и спирала,а когато не съм на даскало (понякога) молив и някакви сенки също и червило![]()
без грим
рядко слагам гланц, дори
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
черен молив,гланц и спирала
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
не се гримирам не ми пука))
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Аз всеки ден си ходя с молив, гланц и безцветна спирала. Понякога слагам и сенки - тъмносиви или някъв прасковен цвят
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Черен молив![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
+1Първоначално написано от kikozebrata
![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
спирала черен молив гланц и светли сенки :P![]()
на мен ми направиха забележка при положение че съм само със спирала и гланцнаправо ми идеше да я разблъскам тая свиня блацка карнобацка
![]()
ФДТ, молив, ужасно много спиралане мога без нея, чувствам се странно.. ии червило или гланц, зависи как съм облечена..
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Черен молив и гланц
Humans need fantasy to be human.
псувай си колкото искаш като каруцар.....
ама на село!
фдт и спирала най-често.. гланц слагам ако не забравя, а когато имам време ии сенки
![]()
ти пък как реши кво съм против и кво не ?!
ае дръж се малко по нормално!!!
и само да те светна мен не ме вълнува кой кво забранява в даскало..
нито униформа нося, нито обеците си махам, нито без грим ходя и т.н...