- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Училищен грим?
ох аз според настроението ми.. понякога ходя по 2 седмици без никакъв грим.. друг път си слагам молив като някой метълкапопринцип ходя или без грим или само със спирала и аз не знам защо я слагам де
![]()
аа това за пиърсинга.. в моя клас едно момче има на веждата и нали ги говорят тея забрани от лятото и ние си познаваме нашия даскал, че още със влизането в 1вия му час ще се почне щом каза за обецата и този си извади лепенка за шоуто и си я сложиа този наш даскал той и без да има закон не искаше да ни пуска в час, ако сме с къци поли или спортно облечени, джапанки и т.н. казва, че не отиваме нито на стадиона, нито на на плаж, а отиваме в институция
![]()
и всъщност като се замисля не знам какъв е смисълът да ходим гримирани специално на даскало.. все тая.. ходя и без грим не се имам за толкова грозна, че да си прикривам недостатъците с грима,който служи за това попринцип![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Първоначално написано от IfeTyy
![]()
по принцип не се гримирам за даскало, а когато се гримирам си слагам молив, коректор и гланц
Молив,фдт,спирала,коректор за очи +- сенки или гланц![]()
И от къде "псувай като каруцар, ама на село.." (или нещо подобно) се оказа, че означава, че е казано "4e e normalno i trqbva da se hodi bez grim".. ами извинявай, обаче има и други хора, които не са съгласни , но не са тръгнали да псуват по форуми!Първоначално написано от xXgirl15xx
Иначе аз рядко се гримирвам и според мен в училище е допустим по-лекият грим - спирала, гланц .. Но естествено ще има забрани като доста момичета започнаха да ходят на училище като чалга старс.
п.с Пиши на кирилица - ние сме български граждани, живеем в България и се намираме в български форум. И факта, че имаме писменост би трябвало да ти навява мисълта да спреш да пишеш на маймуница ( латиница + 4,6,1 и тн )
Аз не се гримирам много много. На училище често съм само с гланц, понякога с черен молив и спирала.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
преди ходех само с грим,който включваше фдт,пудра,сенки с леки нюанси,спирала и гланц.сега спрях не защото в училище има забрана,а просто ми омръзна всяка сутрин да се гримирам и вечерта да го махам,бее харесвам си се натурална.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Това е нещото, което и да ни го наложат (в нашето даскало) трудно ще приема ..![]()
![]()
Иначе .. слагам почти всичко на лицето си амаа когато имам време ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ходя със спирала,фон дьо тен(поради причината,че като се събудя в 6 и преличам на призрак) и гланц.Някой път вече към петия час си слагам черен молив,самоче сутринта не ми седи добре.
Брях,брях
Черен молив+спирала ... пудра/коректор .. сенки (светли .. прасковени ) и червило/гланц/балсам.. : )
Requiem for a dream <3
очна линия и спирала и малко крем Нивея за устните хах , не си слагам гланц или балсам![]()
аз на даскало , фдт много малко , малко пудра отгоре и спирала , в някой случай и черен молив и гланц , сенки не използвам.. попринцип това си ми е грима за навсякъде ..![]()
Аз без грим не мога.. Слагам фон дьо тен, пудра, перли, черен молив, спирала, гланц и понякога тъмно сиви сенки.
You say I'm fixed, but I still feel broken..
Зависи от настроението ми. : )
Мога да отида и без грим , и с грим.
Попринцип слагам задължително - спирала. А вече фдт (ако приличам на призрак). Пудра си слагам по-често. Черен молив слагам по-рядко вече. Очна линия си купих от това лято и ще си слагам понякога за училище. Гланц или балсам слагам. Сенки не използвам. (:
Честно казано всеки ден съм различна.Мога да отида и с повече грим , мога и само със спирала.
Всекидневният ми грим-спирала,сенки,перли,молив,ч ервило/гланц,очна линия-(понякога) фдт-не използвам,просто,защото нямам нужда,лицето си ми е чисто..за щастие : )))))
Пудра си слагам винаги почти, молив и спирала много рядко, защото сутрин и без това очите ме болят. Балсам за устни си слагам на нивеа. Общо взето това.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Черен молив, сенки, пудра. Сенките и пудрата не ги глагам винаги. Най-често ползвам молива.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Абсолютно винаги слагам едно и също на лицето си без значение дали съм тръгнала на училище или навън..
Спирала , фон дьо тен , защото кожата ми е доста бледа без него и нямам добър равномерен тен и гланц. Това е. Не обичам да слагам много грим. Сенки слагам мноого рядко , когато има повод.
Гледам да не си " запушвам " допълнително лицето.![]()
Старая се да използвам сравнително качествена козметика , ноо.. и това не винаги се получава.![]()
To infinity and beyond.
Спирала, гланц, мнооооого рядко молив и коректор, ако е необходимо.
Мен ме е страх да почна да изброявам.Обичам да комбинирам нещата: спирала + молив(+ едни съъвсем незабележими сенки), очна линия + молив; коректор ВИНАГИ слагам, защото понякога/в повечето случаи имам я тъмни кръгове под очите, я червенина по бузите... Фон дьо тен слагам само зимата, и то не винаги. А да, задължително гланц/червило/балсам за устни.
Това е то. Скромно, ама от сърце.И никога, ама никога не ме мързи да се гримирам сутрин. Просто... обичам.
![]()
много обичам да се мацам ,но не и на даскало пък и нямам настроение когато трябва да ходя там![]()
+ и аз съм така в повечето случейПървоначално написано от mArMaLaDkA
Спирала и гланц, всичко друго ми идва в повече, тъй като все пак сме на училище.
Понякога съм ходила с молив,фондьотен и спирала,друг път само с молив, трети път - изобщо не слагам грим.Според настроението си.Даже без грим повече се харесвам.![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!