- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Училищен грим?
Спирала и гланц![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Спирала, гланц и по-рядко молив за очи.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
крем за лице пляскам на бързо, слагам една очна линия и спирала и съм готоваест и балсамче никога не излизам без него
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
само фдт![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Ми аз съм на 12 години.Слагам си много фондютен, много спирала, сенки, молив, и гланц
Пудра, руж, понякога много светли сенки, очна линия и спирала.
Наблягам на очите.
За грима никой не ми е правил проблем, така че явно успявам да докарам естествен вид.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
най-често молив за очи и спирала когато се сетя![]()
![]()
понякога и гланц
аз слагам коректор най-често (от ония с четчицата), гланц за устни от сорта на нивеа и спирала, но не винаги!!
Слагам си пудра,коректор,спирала,гла ц и много рядко сив молив и не са ми правили проблем ... но помня, че на едно момиче и бяха правили забележка за обеци :о![]()
ФДТ, перли, спирала, черен молив.![]()
Gledaii kak jiweqq *
слагам пудра (не много) ..спирала, молив и гланц
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Сутрин често си се оставям без грим,само балсам за устни и толкова.Но ако съм в настроение(което е рядко-сутрин е ,на даскало съм)си слагам молив и спирала.Лицето си ми е чисто ,така че през деня избягвам тежкия грим.
![]()
I love my high heels <3
крем за лице, ФДТ, (но слагам малко, колкото да си поизравня тена или да скрия нещо ако има), спирала, молив, балсам или гланц и много рядко очна линия.
Някой може ли да ми предложи някакъв много лек грим за училище.Но да не се забелязва много лесно защото майка ми не е много съгласна.
Без червило, молив и спирала /донякъде и пудра/ не мога да живея. Дори вечер като си лягам си ги слагам в нощното шкафче. Не се шегувам!Ползвам и много други джаджи, но извън училище.
коректор и спирала ... сутрин се глася за 10тина минути .. ако случайно имам повече време слагам и очна линия