- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Училищен грим?
Сега в даскало ни забраниха да носим много грим(за мен не е проблем защото аз съм само с молив и спирала) и исках да ви питам вие с какъв грим ходите на училище или да препоръчате нещо леко =]
Аз не се гримирам много често за даскало пък и ако го правя най-много да си сложа гланц молив и спирала![]()
Иначе мога да ти препоръчам леки сенки в перлени цветове (зависи от това какво ти отива) и малко спирала
Рядко слагам фон дьо тен,молив за очи винаги,спирала пак много рядко и гланц .. Това е , което аз ползвам ;р
А нещо лекоо .. Спирала , молив и сенки близки до цвета на кожата ти![]()
Аз си слагам само гланц,спирала и много бледи сенки с блясък и пак се получава добре !:P
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
аз съм със спирала задалжитемно очна линия и гланц :P
безцветна спирала и гланц
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от cherrygloss
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
само спирала и 4ерен молив .. не оби4ам тежкия грим .. и попринцип сенки не използвам ...![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
след всички тея забрани от даскало, поне за грима нищо не са казали...![]()
така че няма значение дали съм на даскало или на кафе, грима ми е според настроението и облеклото
нормалните неща...фдт (не винаги) , спирала, моливи, гланц и така..сенки мнооого рядко слагам
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Гланц и черен молив
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
само спирала..многоо ама мноого рядко си слагам фдт (само ако има кво да замаскирам) и понякога гланц..
![]()
ааа,пиърса ме накараха да го махна,но да ме карат да ходя без грим-не са познали.
черен молив,сиви или тъмно кафяви сенки,спирала,гланц или някво червило,пудра,нещата,които слагам и извън училище
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Ми фдт,перли,спирала,черен молив ии сенки (не много)..все пак нямам много време сутрин.А и гланц![]()
ми аз най често слагам спирала и черен молив може и сенки но не винаги !
спирала, черен молив и гланц![]()
guinessgirl как са те накарали да си махнеш пиърсингана нас не ни правят такива проблеми.. къде се намира пиърсинга ти?
Fuck is good,
Fuck is funny,
A lot of people fuck for money,
If you think the fuck is funny,
Fuck yourself and save your money!!!
Ако съм първа смяна няма никакъв шанс да се гримирам![]()
Аз едва си отварям очите, а сега и грим да клепам..
За 2ра смяна слагам, защото вечерта ще излизам.Понякого като не ми се цапа на обяд се гримирвам последните часове.
В даскало не са забранили грима, просто да не е прекалено тежък.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
всичко си ползвам и няма сила на земята, която да ме накара да променя начина си на живот.... В нашето училище няма проблем с грима, нито ноктите.. нищо такова. Не като по времето на мама![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
^ М то и в нащо даскало не правят проблеми . . . ниго за грим, нокти . . и на мен нищо не ми казват за дето си ходя с пола. .е верно, че на момчетата им се карат за 3/4тите панталони ..
Аааа как така бее .. . .Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Аз точно за пиърсите и татосите четох, че няма да правят проблем защото вече са направени/сложени . . .
накарали са те да си махнеш пиърсинга, ебаси ужасаПървоначално написано от guinessgirl
на нас не са ни казвали нищо за пиърсинги/татуировки (не че ще си махна татусите де,дори и да можех :Д)
да не е спам:ходя си със спирала, молив отгоре,отдолу само в крайчето на окото, гланц, фдт понякога,не са ни казвали нищо като ограничение и за грима![]()
Последните 1-2 седмици ходя без нищо.;д
Иначе слагам очна линия и спирала.
Молив от много отдавна нямам, а най-много го обичам, трябва да си взема. ;д
Иначе и пудра слагам понякога.
What you give is what you get!
аз слагам светли и почти незабележими сенки молив и безцветен гланц.
винаги съм държала на безцветния гланц,защоотo подчертава устните.
относно фотдьотена съм против.. не стига че не се скриват пъпките [ yay ]
ами колкото повече толкова по-зле![]()
Marshall Mathers
Училищен грим нямам. Както си се гримирам по принцип, така се гримирам и за училище. А и след училище рядко се случва да се прибера в нас, така че си слагам обикновения грим, който нося(пудра, сенки, спирала, черен молив и гланц).
Проблеми не са ми правили в училище. Правят ни проблеми за дрехите, но за пиърси и грим не.
Слагам малко фдт,спирала и гланц,а сенки мноого рядко![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!