- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кво мислите за ...
Днеска си купих тва ама нещо май...
http://www.boardwise.com/p-4407-grav...hant-skin.aspx
Gravis Chuk Slip On
120 kintaНе са малко парите за тва нещо ми е кофти ме май напрайх грешка с тях
phah
120 leva za tezi kecove sa mnogo ... na men lichno ne mi hareswat, a za parite apsurdd !!! no ako na teb ti hareswat kakuv ti e problema ?!!
не мога да отворя линка ;] пък за обувките .. аз никога няма
да си взема толкова скъпи, защото ще ги съсипя на първата седмица и после ще ме е яд ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
еми не са лоши,но можеш да си купиш много по-хубав модел за тези пари![]()
+1.. това е странно подобие на кец...Нищо лично,но не ми харесваПървоначално написано от cookie_master
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ми доло-горе стават.Моя вкус е коренно различен.Ако ти харесват на теб..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
амм..честно..не ми харесват
пък и са твърде скъпи
но всеки с вкуса си де...аз просто не нося кецове..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ха...мен много ми харесват..различни са
много са парите,но не съжалявай
и аз мисля,че си се преебала![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Харесват ми много / НО бих дала за тях макс. 50лв./ За тези пари ще си взема нещо дооста по-хубавко
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Ето така седят на мене ...абе шит прееебах се са видях че дори на са 120 а 150 аз съм ненормална да дам толкова пари за тия обувки
phah
м даа
и мен не ме кефят
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Приличан на купени от селският пазар за 5 лева.Баси 120 лева никога не бих дала за...такива обувки![]()
е защо ги поръча като не ти харесват
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
не знам аз не съм ги поръчала амии си ги купих от магазина директно продавачите ми разправят ето тия са много готини ала бала и мене ми харесаха в магазинва пък и самата магазинерка някво готино момиче такова беше със същите и ги взееех и са като ги гледам и малеее![]()
![]()
![]()
phah
И аз съм на това мнение.. Но какво пък.. Все пак важното е тя да си ги хареса.. А относно парите- аз лично ако имам и милиони бих дала за обувкиПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Намери къде да се хвалиш...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Абе недей да съжаляваш,мене ммного ме кефят в интерес на истината.Първоначално написано от balon4eee
Gravis имат много яки модели по принцип,някак си различни са от останалите.![]()
ОООО, СУПЕР ЯКИТЕ СА, ВЛЮБЕНА СЪМ! ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИИИ! <3
Не ги слушай тея селяци, те нямат вкус. :Д
За мен 150 лева по принцип са много, но наблягам на по принцип!!! Щом имаш пари, защо да не си ги купиш? Според мен си струват, но ако имаш достатъчно пари. Не да си ги купиш и после да се чудиш какво да ядеш и т.н.
![]()
Малко пари на вятъра според мен
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе хубави са на мен ми харесват,ще се открояваш от стадото.Малко скъпички аз за тея пари бих си взела кецове,но пак е ок.Сладурски са а и ти стоят сладко.
Има нещо тревоманско в тях ;д;д