.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен

Само за ПРОСВЕТЕНИ :)

Искам да попитам за следния вариант!!!

Ако (както сега искам) реша да кандидатствам за специалност фармация само с матурата по биология в колежа в Пловдив да го направ ли? (както една моя приятелка направи с матура по биология 6.00 и я приеха там, тя ще завърши степен "професионален бакалавър" и по този начин само ще може да работи в някоя частна аптека, ще може ли да се премести в университета във Варна или София ако си плати или държи приравнителни изпити и по химия? И ще има ли шанс България да стане също както европейските страни и да не бъде длъжен човек да има магистърска степен по фармация, за да си отвори аптека? Така ще се учи четири години за степен "професионален бакалавър", след което се завършва една година икономика и вече можеш да отваряш частна аптека. Поне госпожата, при която ходя на уроци заяви, че ще се приеме до една или две години, сега съм 11 клас, има възможност да се приложи докато стане време да кандидатствам.)
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Осъзнаваш ли къде го написа това?!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Може да е влюбена във фармацията ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Голям фен

сд

Хахаха, влюбена съм, признавам. Не бе, хора, просто ми трябват качествени съвети, а при "любов" мога да ги намеря, тук влизат много повече хора, с далеч по-хубави мнения. So... вместо да пишете възмущението си къде съм го написала... дайте мнение. :P
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Мега фен
    Град
    <3

Re: сд

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    с далеч по-хубави мнения.
    О.о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    ИЗБРАЛ/А СИ ТОЧНИЯ РАЗДЕЕЕЕЕЛ

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    ахам

Голям фен
    и шо ке прайм>

"САМО ЗА ПРОСВЕТЛЕНИ" Земи се просветли ти.. Като за начало се научи да четеш

Мега фен
    Град
    <3
    Аз пък подкрепям авторката. ^^ Момичето поне мисли за образованието си и за бъдещето си. А не за тъпи форуми и тва в кой раздел да пусне дадена тема. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен

дж

Благодаря ти.
    Относно името на темата... трябва да си интелигентен, за да отговориш на въпроса ми. Не разбрах къде е е моята грешка в "ПРОСВЕТЕН"? И защо някои хора ме цититрат грешно - "ПРОСВЕТЛЕН"? Но това е тема на друг разговор, който не ме засяга. Ако някой има представа относно моя въпрос, просто да пише.

Град
    Пловдив
    има си раздел като слънце, където да я пуснеш тая тема

Мега фен Аватара на machoka
    Ако всеки започне така?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си