.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как да го спечеля !?!?!? ПЛС ХЕЛП!!!

Здравейте.Аз съм на 12 години (тоест 6 клас).Много ми е трудно да кажа какво става точно в мен ..... от 1 клас харесвам едно момче ,което обаче не ми обръщаше внимание .... постоянно се говореше че и тои ме харесва но и 2-мата ни е срам да го кажем ... но понеже в моя клас има доста момчета от 2-ри клас те постоянно се закачат в смисал че ни комбинират момче с момиче.... и естествено мене ме комбинираха с момчето което харесвам и от тогава до сега само това ми натякват и това много ми досажда.... по едно време всичко затихна ... и сега - в 6 клас някак си всичко се пробуди както никога ...вече не го харесвам толкова колкото преди но постоянно се закачаме пишем си бележки говорим си през часовете подсказваме си побутваме се усмихваме се така малко ... немога да опиша как ..... та мисълта ми е че се държим като гаджета но не сме и това много ме ядосва .... а аз искам да си имам гадже да се целувам... и всички говорят че сме гаджета ама не сме ... но попринцип ако трябва да си призная честно не ми пука какво говорят ... аз просто искам да си имам гаджето което искам толкова много.....и моля вас да ми помогнете и да ме посъветвате как да го спечеля или как да му подскажа че го харесвам или че искам да сме гаджета но да не е директно защото ме е срам да му го кажа ... моля ви помогнете
    Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..

Цункай го по бузката и после го хвани за ръка. Ще схване намека.

Нали казваш, че си пишете бележки, много ще ти е удобно. Напиши му я в някой час, в който се държи на дисциплината . Или пък не му казвай нищо, просто го целуни и виж той как ще реагира. Ама от момче на тази възраст не очаквай кой знае какво ... или поне аз имам лош опит

Цитирай Първоначално написано от Mircheva90
    Нали казваш, че си пишете бележки, много ще ти е удобно. Напиши му я в някой час, в който се държи на дисциплината . Или пък не му казвай нищо, просто го целуни и виж той как ще реагира. Ама от момче на тази възраст не очаквай кой знае какво ... или поне аз имам лош опит
    точно това е проблема .... а за целувката не мисля че ще се получи
    Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..

Като те е СРАМ, няма да пишеш теми, в които да ни се оплакваш. Или действаш или мълчиш и гледаш.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Искаш да си имаш гадже, защото всички имат и искаш да имаш някой ,с който да се целуваш или наистина го харесваш??
    Ако е първото, зарежи тая работа или си остани с зарибявките.
    А ако наистина го харесваш ,няма за какво да се притесняваш.Ако толкова те е срам му го напиши на бележка. . обаче според мен както някой по-горе каза, ако му хванеш ръчичката и го цункаш по бузката ще му стане достатъчно ястно

Прати му в скайпа една целувка и готово.Вече си от тези,дето са се целували с истинско момче!
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Прати му в скайпа една целувка и готово.Вече си от тези,дето са се целували с истинско момче!

държите се като гаджета , но не сте ... " закачате се , подсказвате си , бутате се " - нормални неща за 6клас а от това всички си правят асоцицията , че сте гаджета ... но вие все пак не сте гаджета ... но от друга страна ти искаш да сте гаджета ... но в същото време те е СРАМ да му го кажеш .. няма да продължавам с глупостите

П.П.Ние може само да ти кажем да говориш с него или да го целунеш .. не сме способни да правим повече неща

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Oh, Jeez
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    хвани го за гъзъ и ще те заговори той!!!!!!!!!!
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

благодаря на всички че се отзовахте ще опитам предложенията ви

Град
    Dreamland
    Последното предложение ли ще използваш ?
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Така бее, любоФ
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Честно казано то излгежда най - полезно от всички за разлика от другите некомпетентни изказвания от наша страна

Град
    Dreamland
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от kAlpaZan
    Честно казано то излгежда най - полезно от всички за разлика от другите некомпетентни изказвания от наша страна
    така е
    always original
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Dreamland
    Шаро недей да рониш сълзи, я рестартирай твойто PC
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    хвани го за гъзъ и ще те заговори той!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си