.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Депресарски размисли

Един въпрос, такъв... бърз, , неоформен както трябва, повърхностен(not really). Какво правиш, когато се чувстваш като провал, когато сам почваш да се съжаляваш, когато не виждаш никакво бъдеще пред себе си?! Това се чудех и още се чудя от доста време насам. Нормално ли е да имаш толкова ниско мнение за себе си, да не вярваш във възможностите си, да не вярваш че си способен да постигнеш нещо?! Мизерия... никога не съм се чувствала по - жалка хах

данеби да се намираш в амфетаминова депресия ? Щото тя е най-шибаната копеле Амфитаминова депресия. .. чувстваш се като пълен боклук , ненужен на никой пълна утрепка.. всичко е шибано и бесмислено докато не си теглиш още една черта .. тва ме е отказало от джама
    phah

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пуша

Мега фен Аватара на iiirish
    Е, всеки се е филмирал така поне веднъж. Но това е период, който бързо преминава. Лошото е, че ние сами се закопаваме, вместо да се стегнем, и като че ли чакаме някой друг да го направи вместо нас.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    режа си вените

излизам на малко чист въздух,гледам хората как минават всеки със собствения си живот и задължения,пуша една две три цигари...това ми помага...не че съм се чуствал като боклук,но има моменти в които е много кофти

Чак до такава степен не съм се филмирала, ама по принцип като ми е ставало кофти или си пускам музика, или излизам с някоя приятелка, или викам някоя приятелка в нас да пием по нещо.. Гледам да се успокоя по някъв начин, щото иначе.. става още по кофти, а няма смисъл.
    ~!1912!~

Re: Депресарски размисли

Цитирай Първоначално написано от goosebumps
    Един въпрос, такъв... бърз, , неоформен както трябва, повърхностен(not really). Какво правиш, когато се чувстваш като провал, когато сам почваш да се съжаляваш, когато не виждаш никакво бъдеще пред себе си?! Това се чудех и още се чудя от доста време насам. Нормално ли е да имаш толкова ниско мнение за себе си, да не вярваш във възможностите си, да не вярваш че си способен да постигнеш нещо?! Мизерия... никога не съм се чувствала по - жалка хах
    ЧЕСТИТО... Толко ли сте зле... Да понякога човеек му идват такива мисли... настроение к'во да правим... спокойно издънки няма... всеки става такъв какъвто трябва... (не че трябва да се отпуснеш по течението и да чакаш)

Супер фен Аватара на vesinka899
    На мен доста често ми се случва..ами кво правя нищо.Лягам си и на другия ден се надявам да съм в по-добро настроение

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Стегни се На мен Итс Май Лайф на Бон Джови много ми помага .. )
    Тогава идвай на караоке с мен да ти я пея.Раэцепвам положението.
    [size=7][b][u]fosse cos

Отивам да направя един мач и се оправям.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    стягаш се и търсиш начини как да промениш това чувство...започни малко по малко да работиш над себе си да видиш как след време ще си доволен и щастлив от постигнатото

Град
    Sofia
    Избивам го на алкохол,цигари и секс.След това всичко си е наред

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Нормално е от време на време да те обземат такива мисли, ама ще се опрайш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ахм,случва се често - аз и аз понякога съм така -Коя съм?,Какво правя?,Какво ще стане с /от мен? ................ и ей такива,ама аз се занимавам с хобитата си и съм спокойна,че утре ако се наложи да си вадя хляба сама - има все нещо,на което съм способна А за кофтите моменти - излизам сама и се разхождам там,където има коли и главен път - разтоварва ме, ии пуша по 2 цигари.........

излизам да се поразходя, тренирам и ям шоколад
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

На мен ми се е случвало така де се чувствам обаче обикновено е провокиране от нешто:слаба отценка,късане с гарже и т.н.Когато ми е така или си пускам една песен дето много ме развеселява или зАбравям за случката и продължавам напред.НЕ Е Хубаво човек да си позволява да испада в депресии ЖИВОТА Е ПРЕД НАС, Я СЕ СЪБУДИ =D>

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Или ям шоколад,едно блокче ми е достатъчно, освен ако не става въпрос за Него...или пък слушам някоя весела песен,с хубав освежаващ текст.И аз много пъти съм се чудила и още се чудя защо съм се родила, как може да съм такава смотанячка..Ама тва си е част от нас, тая неуверената част, негативната.Споко, стегни се и тва е..щото иначе друг не може да ти помогне..Айде успех
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    на всеки му се е случвало пне веднуж?
    че аз цул живот така се чуствам бе

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    режа си вените