.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на _donna_

Спокойствието

Още с домашните се сдърпваш сутрин и после изскачан навън вече възпален като лаеш нещо нечленоразделно срещу всички.

После изпъква контрольора в автобус,който си чакал поне 45 минути.
    Следва работа/лекции(ядове - малко или много;говориш по 14 телефона едновременно) или всеки каквото си прави,обикаляне из гадната,прашасала София...и когато най-накрая седнеш с кеф в парка с една биричка започват един по един /с интервал от около 5 минути/ да разцъфват разни дето те питат "ама тая бутилка твоя ли е? ама ще ти трябва ли? ама защо ще ти трябва? а тая пълната ако после няма да ти трябва горе-долу след колко време да мина да си я взема? (следват обяснения какво ще прави и къде ще ходи докато дойде пак),след това пита всички други на пейката дали ще им трябват техните бутилки и накрая ти иска 2 цигари,да не е назад.

И точно когато всичко се поуспокои, и хората понамалеят, и ти просветва пред очите отнякъде се довличат банда пияни последователи на Мишо Шамара с яките им малолетни И пияни мацки,които трошат бутилки налево и надесно.И крещят,а в най-лошия случай се сбиват като едва не въвличат и теб - нищо не подозиращия - в махленската си разпра и циганските си истории! ...

Колко важно е спокойствието,а колко рядко може да присъства наистина в нашето ежедневие..

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Ми живота си е такъв какъвто ти си го направиш
    Creative Technologie

да бе,то това е така,но понякога просто ти писва от разни простотии.

Toва е много пресилено. Нито чакам автобус 45 минути, нито се затормозявам особено по някакъв начин, нито някой ми досажда в парка.

Ясно е, че понякога се случват такива лайна, ама не и всеки ден => искам да кажа, че не е болка за умиране.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

На мен пък ми е интересно да ги наблюдавам. ако искаш спокойствие си стоиш у вас. Където има хора, спокойствито е нещото за което само ще мечтаеш. а да не говорим за парковете с хилядите селянки майки които по цел следтобет люпят семки и си разправят за любовниците си, а шибаните им дечица крещят като запалени.

Град
    Maina Town
    Да но представи си постоянно спокойствие.Едно скучно е такова
    Иначе прайш мекия за 2-3 дена някъде балкан,моренце и си отпочиваш.
    Creative Technologie

Супер фен Аватара на PIF
    just one of those days...

http://vbox7.com/play:9f29421a
    много успокоява след подобни дни
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Цитирай Първоначално написано от ohluv
    Точно щото на хората им е скучно спокойствието има неща като държави, пари, отношения, работа, проблеми, които сами си създават за да има кво да се прави.
    Колко по-смешно и жалко от това?

Голям фен Аватара на pathetic
    аз ти казах.

тъй че... споко, Браааат.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Точно щото на хората им е скучно спокойствието има неща като държави, пари, отношения, работа, проблеми, които сами си създават за да има кво да се прави.
    Ми кисни си по цял ден гледайки в една точка,необезпокоявана от никой.Колко ще издържиш ?
    Creative Technologie

въобще не става въпрос за това.

...

а че ти е кеф и някви хора идват при теб и ТЕ ЗАНИМАВАТ?!?!?

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Ми кисни си по цял ден гледайки в една точка,необезпокоявана от никой.Колко ще издържиш ?
    За теб това ли е спокойствие Ти така ли релаксираш като гледаш в една точка (базикам се )
    Не бе, аз се разхождам из нашата столица, ма чесно казано там ми е доста скучно, хората са еднакво скучни
    и ги вълнуват едни такива глупости от сорта на "с кой се забих вчера" и "колко ми е кофти днес". Писна ми да слушам тия простотии. Само влизаш в тролея и всички се оплакват И ги виждаш колко ас жалки и безсилни (поне така се чувстват де), защото българинат е свикнал да е сам. Не се чувстваме като нация, а всеки се вижда индивидуално и докато продължаваме да гледаме така сме загубени отвсякъде Да се смея или да плача.

пий и танцувай.

пробвай ти да ги закачиш.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    мен пък защо не ме закачат рапъри?
    Защото само "вашата субкулура" мрази всичко и всички и налита безмислено на бой. Така сте го извъртяли вече, че боят е в центъра на всичко.

ей, хора, не тук де.
    бийте се на лична примерно.

Амиииии... да аз съм. Да така е

Град
    Непостоянно
    не обичам спокойствието, харесва ми динамичния живот, еднообразието е скучно.. ако всичко ми е шест вечерта няма да има кво да разкажа или де а знам тъпо е..
    когато искам спокойствие, тишина и тнт знам къде да отида и да си го постигна.. и да тия неща са супер преувеличени.. само 108 се чака 45 мин
    .!.

нито живея с роднините ми
    Сори ама "домашни" роднини ли означаваше?

Както и да е.Аз исках просто да се пооплача,а вие се спуснахте пак да си обяснявате помежду си колко сте си зле.Ок.

Just one of those days, да.
    Благодаря за поредната освежаваща караница между експлойтед и оня дето няма "ч" на клавиатурата и некви други "кафеви" от форума.Деба.

артЪ е дума измислена от гъзари и псевдоинтелигенти кат тебе.
    Никой за нищо не се мисли.Просто човек има лоши дни.
    Но явно не го разбираш.Пиши си нарочно така - грозно е и адски дразнещо.Може да пишеш и 6 вместо "ш" и ще е най-яко.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    имам ч,пиша наро4но така

и спри да си мислиш,4е си мн артЪ като оная патетик,смешни сте и двете

и бтв,уошата е права - к*р за "спокойствието",оби4ам динамиката,оби4ам шумни партита и големи компании,наркотици,разврат ,свинщина. живея за мига. ве4ността може да по4ака
    И аз ги обичам! Сега обичаш ли ме?

И между другото - спокойствие не означава да седиш и нищо да не правиш,а просто да не ти се налага да се занимаваш с мизерщини,бюрократични изцепки и пияни рапъри - тва е.Вие го обърнахте на седене вкъщи мааму.

екс,ако ни нямаше нас какво щяхте да правите с малоумната си компанийка по цял ден у форумо - да си биете дружно чекии един на друг и да са фалите кой е по-як?

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    И между другото - спокойствие не означава да седиш и нищо да не правиш,а просто да не ти се налага да се занимаваш с мизерщини,бюрократични изцепки и пияни рапъри - тва е.Вие го обърнахте на седене вкъщи мааму.

екс,ако ни нямаше нас какво щяхте да правите с малоумната си компанийка по цял ден у форумо - да си биете дружно чекии един на друг и да са фалите кой е по-як?
    Аз го дадох седенето за пример, просто защото хората са навсякъде и развалят специално моето спокойствие.

Точно това де.

Не е нужно никой да изчезва, а просто да се разбираме и да не разждаме безразборно дечица....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си