- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да оставя нещата така или?
Здравейте,не исках да пиша тук,но нямам към кого да се обърна за съвет..таа харесвам едно момче от около 6 месеца вече, той разбра преди 2,аз му казах, и след което отговора му беше, че не бил безразличен,но друго момиче също го харесвало и той я харесвал отпреди пък в същия момент ми казва, че тя била тъпа куча и не знаела какво иска(т'ва са негови думи) и подобни..след което около 1 седмица нито аз му писах нито той, навън само на здрасти.. после той и неговите приятели решиха да дойдат в нашата компания 1 вечер и така цяла вечер лаф навън после вечерта пак той писа и така, но нищо по тази тема само някакви невинни закачки от моя страна,на които той също отвръщаше..навън се държи мило и приятелски,но нищо повече, а по скайп е "много силен",което ме дразни..само някакви празни приказки буквално и т.н. и напоследък само ми говори за други момичета и т.н. аз не съм предприела нищо досега само 1 път го поканих да излезем приятелски на кафе примерно,но тогава той беше на тренировки и съответно отказа и каза друг път..оттогава нищо не съм правила,само на здравей-здрасти и някой друг лаф навън и обичайните приказки в скайп и някви пълни измишльотини,които навън едва ли ще има смелост да говори и т.н. и сега се чудя дали да се опитам да го спечеля някак или да оставя така нещата,защото няма смисъл..
П.П.Съжалявам за правописните,пунктуационн те и лексикалните грешки,нямам извинение защо съм ги допуснала освен невнимание,но както и да е, който го прочете - моля за сериозен и смислен отговор,благодаря ви предварително.дано сте разбрали смисъла на темата,защото съм го написала малко объркано,но не мога по-добре в момента
Е като не си искала да пишеш, за к'во писа...
![]()
Ние няма да оставим нещата така, а вие ?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
по БНТ дават Крадеца на праскови.....
гледайте го, ще ви трябва в училище
(може и да е свършил вече...)
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Много ме изнервят момченца, които по скайп са "много силни", а на живо .. гола вода .. Но както и да е .. по темата .. ако толкова много го харесваш, излезте някой път само двамата и направо го попитай дали между вас може да се получи нещо повече. Ако каже не, си продължаваш напред ..![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
писах,защото няма към кого другиго да се обърна..остана само форума..както и да е.
Крадецът на праскови съм чела книгата,гледала съм филма и съм правила 1000 пъти разсъждения върху сюжета по простата причина,че имах сериозна учителка по бг миналата година..така че иронията ти тук е неуместна->няма да продължавам да споря по този въпрос(съжалявам,но не запомних името на потребителя)
Благодаря за единствения свестен отгоор досега![]()
Ами... той знае за чувствата ти, така че топката е в неговата половина според мен... Ако, обаче, смяташ, че е прекалено срамежлив и няма да предприеме нищо - можеш отноо да го поканиш на кафе и да отвориш темата!![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
емм от тва което разбрах от неконцентрираното ми четене измужду редовете разбрах , че тоя е някакво детенце още непорастнало лапе Такова му е мисленето
phah
ами и аз бях в долу горе същата ситуация...
виж покани го да излезете на кафе и дано не измисли някъкво оправдание и му кажи в лицето, че го харесваш още питай го и него и ако да питай кво ще прайте![]()
Не се занимавай с такъв човек .. просто знае че го харесваш и се прави на недостъпен .. пълно лапе
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Остави го,ако се интересува от теб ще те потърси.Ако е иначе,няма смисъл дори да си мислиш за него.
И аз така мисля..звучи ми доста несериозен...Първоначално написано от SuNsEt
Първоначално написано от mi6unka
ахам соррка ама лапето си е лапе
говори с него на живо примерно когато сте в 1 компания отделете се за малко от тях и изяснете нещата между вас
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!