- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Взимат ли мерки родителите ви?
Какви по-точно?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мойте родители са ме отгледали по възможно най-добрия начин за вас не знам !![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Малее, как ми иде да ти го набия един СОООООООЧЕН отзад.Първоначално написано от LiLGrizzly
Дейба тъпото ретардче.По принцип не желая зло на хората, ама пък на теб ти пожелавам да видиш какво е глад и мизерия, щото го заслужаваш.
Луксът за сметка на акъла.
Не е задължително да си живял в мизерията, за да знаеш какво е и, че не всичко на този свят е пари! Лоши и силни пожелания отправяш, според мен без причинаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз пък съм на quest за нова работа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Баща ми е военен, майка ми е на частна работа, не ме притеснява.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Моят баща е на частна работа и изкарва добри пари, обаче майка ми е на държавна и чух, че можело да има съкращения...
А ??? Накара ме да ти се извиня...и да ми стане гузно дори за това...Първоначално написано от PinkFloydSound
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Никога не съм казвала, че е починал...Първоначално написано от mmKamm
![]()
![]()
Аааа, казах, че нямам само защото не му пука много за мен и не ме има за своя дъщеря. И живее на майната си.
Съжалявам, ако съм се изразила погрешно.
Не пожелавала зле на хората
божее . опази ... =D>
Нямам си идея. Само за дядо знам, че всичко му е ток и жица.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Майка ми е на държавна работа и така или иначе не взима много. Бащата за сметка на това няма никакви проекти в момента и е тежко положението.
Ами не, не взимат. Майка ми няма и нужда, а пък баща ми би си търсил друга работа само, ако го съкратят. Но мисля, че само аз ще си остана безработна в близките години.
Работа винаги има.
Просто идва малко в повече покачването на някои неща в бита.
Наще са добре.![]()
Даже ирония ли е, кво е, не знам, ама от как е тая Криза получавам повече пари от предходни години.![]()
Все едно частния бизнес е гаранция за нещо и не може да фалира.
Истината че България още не е обрала хубаво пешкира от кризата ама има време...
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
еми нашите са извън БГ. само аз кибича тук![]()
Майка ми е бачка в НОЙ, баща ми си има собствен бизнес.. за сега нещата са добре.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ами засега не сме усетили кризата. Има много проекти финансирани, както от български организации, така и от ЕС. Даже има все повече и повече. Работа много. Дано не ни се отрази![]()
Тия, които работят с чужденци, чужди организации или работят по проекти, финансирани от вън - нямат проблем. Аз съм 'някъде там' и на пук на кризата от лятото насам има все повече и повече работа, и вече не смогваме и се търсят още хора и т.н.
Не, не. Моя е грешката, че вместо 'и' съм сложила 'й'. Имах в предвид Нои - Национален осигурителен институт.Първоначално написано от EarthShaker
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от Joc
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Всеки път като чуя или прочета НОИ се сещам за ноевия ковчег![]()
Ясно е, че положението в момента е що годе добре при повечето семейства. Въпросът ми беше дали се подготвяте за идните месеци/години , които определено ще бъдат тежки и вероятността, България да бъде засегната по-сериозно е доста голяма. И има ли хора които мислят че кризата е временна и ще премине в обозримото бъдеще?![]()