.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Фитнес програма

Значиии аз ходя на фитнес от около половин година и до сега правех кажи-речи еднакви упражнения само тежестите сменях.Да,но мускулите ми сигурно започват да свикват(и аз самата така го чувствам) и ми трябва нова програма.Да,но в града ни(малък град) няма треньор .Та препоръчаха ми кардио,но примерно ако го правя известно време(колко??) после на същата ли програма да се върна,да сменя ли упражненията?!Ако някой разбира да помага
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на WrongLife
    Увеличавай и намалявай тежестите. Нямам представа какви упр. правиш

Град
    ^*в нас^*
    Ами правя за краката с тежест 7,5кг(едно 5 и едно 2,5кг).Едно упражнение с наклон на страна за талията с 5кг,ритане,коремни пак с малка тежест,пътечките и колелото...
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Ами правя за краката с тежест 7,5кг(едно 5 и едно 2,5кг).Едно упражнение с наклон на страна за талията с 5кг,ритане,коремни пак с малка тежест,пътечките и колелото...
    за крака 7.5 е много малко. АЗ ползвам 40 кг, а ти можи би 15-20.
    Упражнението за талията с 7кг, защото ако е това за което аз се сещам, не изисква никаква физическа сила. Разнообразявай упражненията:Пример
    1 ден за крака с 15кг тежескт
    2 ден Корем и талия с 5-7кг /коремни преси- Хвани във всяка ръка по 1 гиричка 3-5 кг и римско столче или класическа преса/
    3 ти ден Отдай се на кардио:Пътеката и колелото
    После отнова за крака и така. Дано ме разбра успех

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Влизаш и за загрявка 1 на колелото или пътечката (5 мин)
    За краката с 10 кг (20) пъти спазвай дишането (2 серии)
    Зад гръб с 10 кг (15) пъти .................. (2 сериии)
    Коремни преси (20) пъти (2 серии)
    И накрая на колелото (20 мин)

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    А всъщност какво искаш да постигнеш с тренировките ?

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    ^*в нас^*
    ^Стягане.Аз всъщност съм си стегната,но мускулите ми започнаха да свикват със старите упражнения.Ммм за крака 10кг-да,но повече не мисля,че ще мога...Отностно коремните по принцип си ги правя с тежест и не ми е проблем.Пък и правя повече повторения.
    А какво ще рече първи ден за крака един ден да правя упражненията само за краката или...?
    Ако на 3тия ден ми е само кардио по колко минути горе-долу да стоя на пътечката 10 и после на колелото и обратно или...?
    Дензъл Ребеловски

^Стягане.Аз всъщност съм си стегната,но мускулите ми започнаха да свикват със старите упражнения.Ммм за крака 10кг-да,но повече не мисля,че ще мога...Отностно коремните по принцип си ги правя с тежест и не ми е проблем.Пък и правя повече повторения.
    А какво ще рече първи ден за крака един ден да правя упражненията само за краката или...?
    Ако на 3тия ден ми е само кардио по колко минути горе-долу да стоя на пътечката 10 и после на колелото и обратно или...?
    Ами да един ден само крака един ден само корем друг ден само кардио.
    Ами мисля че 20 мин на пътеката и 20 мин на колелото са достатъчни.
    И при коремните не са важни броя на повторинията а качеството на изпълението.

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Влизаш и за загрявка 1 на колелото или пътечката (5 мин)
    За краката с 10 кг (20) пъти спазвай дишането (2 серии)
    Зад гръб с 10 кг (15) пъти .................. (2 сериии)
    Коремни преси (20) пъти (2 серии)
    И накрая на колелото (20 мин)
    почти за всяко упражнение сериите са по 10-12 повторения 4-5 серии.

Град
    ^*в нас^*
    Е добре последен въпрос:
    Ако е един ден само крака кои упражнения да правя,защото неможе да направя само 2-3 упражнения във фитнеса и да си тръгна....
    Дензъл Ребеловски

Е добре последен въпрос:
    Ако е един ден само крака кои упражнения да правя,защото неможе да направя само 2-3 упражнения във фитнеса и да си тръгна....
    Е как да не може. Според мен едно минаване не е повече от час. И това е напълно достатъчно. Правиш 4-5 упражнения и си тръгваш.
    Но всяко упражнение 4-5 серии. По 10-12 повториния всяка серия.

Аз понеже не мога да ходя всеки ден ходя през ден, като всеки път правя различни групи мускули. Днес например ще правя гърди. Главната ми цел е да стана релефен. Тренировките за релеф имат ли някакви специфичности?
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Аз понеже не мога да ходя всеки ден ходя през ден, като всеки път правя различни групи мускули. Днес например ще правя гърди. Главната ми цел е да стана релефен. Тренировките за релеф имат ли някакви специфичности?
    Ами не. Трябва постоянство. Релеф може да се постигне за 1-2 месеца.
    Зависи от теб кога ще го направиш

А това, че ходя през ден грешно ли е, защото повечето ходят няколко дена и после почивка?
    Audio ergo sum

А това, че ходя през ден грешно ли е, защото повечето ходят няколко дена и после почивка?
    Това е най-правилния ход за мен и много ПРОФЕСИОНАЛНИ културисти,Тренировка - почивка - Тренировка...а други придпочитат два дена тренировка и ден или два почивка...но аз мисля,че през ден е най-добре да се ходи...натоварват се различни мускулни групи.. Не е изобщо грешно..много добър вариант
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Град
    България
    Едно въпросче значи аз релеф си имам ама сила ми трябва какви упражнения треа да права и с какви тежести и по колко пофторения
    Хора обичаите си природата само тя ни остана !!!

Значи за релеф по принцип се правят оформящи упражнения с по-малка тежест и повече повторения - над 12 обикновено.

За сила е точно обратното - базовите упражнения за всяка мускулна група, голяма тежест, малко повторения - много добра схема за сила е 5 х 5.

Град
    Тепетата
    Може да правиш кръгови тренировки. Много по удачно е според мен.
    Time is all I got

До колкото занм,най-ефективно е за една мускулна група да се правят упражнения на 5-7 дни,но да са много изморителни и да имаш мускулна треска след тях.При някои хора някои мускулни групи не усещат мускулна треска За стягане не е нъжно да се впрягаш толкова.Дори мускулите да са свикнали,няма лошо,защото,ако вдигаш повече,само ще ставаш по мускулеста,което едва ли е желаният ефект
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    България
    Мусколеста ???? а бе пич ма аз съм мъж бре колкото по мусколест толко по добре
    Хора обичаите си природата само тя ни остана !!!

Цитирай Първоначално написано от WrongLife
    Ами не. Трябва постоянство. Релеф може да се постигне за 1-2 месеца.
    Зависи от теб кога ще го направиш
    зависи и от масата все пак ако е дебел може и за 2 години да не постигне

Град
    Plovdiv
    Трябват ти 3 неща
    1.Αnapolon 50mg
    2.Syntol
    3.Arimides anastrozole
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    Бургас
    Сега ще ти разясня една много хубава програма , която и аз използвам.
    1.Понеделник започни с гръб , 4-5 упражнения по 4 серии едното от 8 до 10 повторения
    2. Bторник - Гърди , 3-4 упражнения по 4 серии едното от 8 до 10 повторения с килограми колкото можеш да дигнеш , не да се пренатоварваш.
    3. Сряда - Крака по желание
    4. Четвъртък - Бицепс и трицепс , като 3 упражнения за трицепса , и 4 за бицепс от 8 до 10 повторения (4 серии)
    5. Рамо - 3 упражнения с малки килограми

Събота и Неделя го дай RELAX!

Повече от фен Аватара на brusa
    pravi pove4e povtoreniq (naprimer 3 po 15-15-12)s po malko kg tova e za relef
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Цитирай Първоначално написано от WrongLife
    за крака 7.5 е много малко. АЗ ползвам 40 кг, а ти можи би 15-20.
    Упражнението за талията с 7кг, защото ако е това за което аз се сещам, не изисква никаква физическа сила. Разнообразявай упражненията:Пример
    1 ден за крака с 15кг тежескт
    2 ден Корем и талия с 5-7кг /коремни преси- Хвани във всяка ръка по 1 гиричка 3-5 кг и римско столче или класическа преса/
    3 ти ден Отдай се на кардио:Пътеката и колелото
    После отнова за крака и така. Дано ме разбра успех
    Тва е момиче, кви 40 кг. да вдига?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си