.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

антибиотици

Имам въпрос.Вярно ли е,че от антибиотеиците,които по принцип се предписват при грип и ангини се пълнее или това са глупости?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    НЕ е вярно, поне не съм чувала... И водата ще изкарате високо калорична вече...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не се пълнее..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Зависи от антибиотика. Може да се пълнее. Естествено, че като пиеш 7 дена и си бил 50 кг няма да станеш 150, но има влияние. Най-малкото се замислете защо тъпчат всчикия добитък с антибиотици. Не е за доброто на животните, а за да надебелеят по-бързо и да стигнат до пазара. Така че - да, зависи от антибиотика, но се дебелее от някои.

мене ме интересуват тези,които ги предписват при ангина или грип.Едва ли от тях и на добитъка дават.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mikmik123
    мене ме интересуват тези,които ги предписват при ангина или грип.Едва ли от тях и на добитъка дават.
    Ами то тези, които се предписват при грип и ангина, не са никак малко като разновидности. Зависи дали си пила антибиотик в близките шест месеца, дали си боледувала скоро, колко е тежко заболяването и т.н. Един куп неща са. Но, ако ти изпишат антибиотик, това би трябвало да е последното нещо, което да те спре да го пиеш.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: антибиотици

Цитирай Първоначално написано от mikmik123
    Имам въпрос.Вярно ли е,че от антибиотеиците,които по принцип се предписват при грип и ангини се пълнее или това са глупости?
    при "грип" няма никакъв смисъл от антб!!! ("грип-а" е вирус, а на вирусите антибиотиците НЕ повлияват никак!!!)

при "ангини" е приблизително същата история!

ergo-> не пий хапчетата предписани от Лекар. за да не надебелеееш....
    така ще умреш млада...
    ........и слаба.
    .............но грозна!

до сега не съм надебелявала от подобно нещо
    само съм си съсипвала имунната система и тялото като цяло
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си