- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- антибиотици
Имам въпрос.Вярно ли е,че от антибиотеиците,които по принцип се предписват при грип и ангини се пълнее или това са глупости?
НЕ е вярно, поне не съм чувала... И водата ще изкарате високо калорична вече...
Зависи от антибиотика. Може да се пълнее. Естествено, че като пиеш 7 дена и си бил 50 кг няма да станеш 150, но има влияние. Най-малкото се замислете защо тъпчат всчикия добитък с антибиотици. Не е за доброто на животните, а за да надебелеят по-бързо и да стигнат до пазара. Така че - да, зависи от антибиотика, но се дебелее от някои.![]()
мене ме интересуват тези,които ги предписват при ангина или грип.Едва ли от тях и на добитъка дават.
Ами то тези, които се предписват при грип и ангина, не са никак малко като разновидности. Зависи дали си пила антибиотик в близките шест месеца, дали си боледувала скоро, колко е тежко заболяването и т.н. Един куп неща са. Но, ако ти изпишат антибиотик, това би трябвало да е последното нещо, което да те спре да го пиеш.Първоначално написано от mikmik123
![]()
при "грип" няма никакъв смисъл от антб!!! ("грип-а" е вирус, а на вирусите антибиотиците НЕ повлияват никак!!!)Първоначално написано от mikmik123
при "ангини" е приблизително същата история!
ergo-> не пий хапчетата предписани от Лекар. за да не надебелеееш....
така ще умреш млада...
........и слаба.
.............но грозна!
до сега не съм надебелявала от подобно нещо
само съм си съсипвала имунната система и тялото като цяло
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг