- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да обясня ....
на човек супер неразбиращ от фитнес, че 65 кг къфто и да е човек не може да се нарече мускулест ?![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Глупако, ти глава на раменете нямаш ли си ?
офф ти пък кво ве и ти ли мислиш че 65 кг са много
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
преди месец бях паднал на 65 КГ заради операцията ...
почнах да тренирам : със 110кг праих мъртва, с 90 гребане, бенч преси с 80 говоря за 4 серии по 6 повторения. Ти си направи извода дали може да е мускулест или не
висок съм 174см
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Не става въпрос за това дали 65кг са много или малко, а за това, че за всяка глупост дошла ти в простата глава пускаш темаПървоначално написано от awerw
Помисли малко сам бе
![]()
Хахаха![]()
Познавам един дет е 70кг и са мисли хем за голям "мускулист" хем и за голям биткаджия а е пълния смешник![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Аз съм точно 65 кила, имам талия 70 и ръка 38, на ръст 170 и съм на не повече от 7% мазнини. Би ли ми обяснил какъв съм точно, дебел, кльощав, разплут, слаботелесен...?
Живото доказателство че аз съм 80кг и ръката ми е 36(за другите не знам,но са по-големиПървоначално написано от Myrth
),а се имам за сравнително чист.
Аз съм 178 68 кг с 38-39 ръка. -.- Главата си режа, че имам повече сила от теб.
n00bs
това момче е 65 кг и мускулест ли е ????? Просто талията му е толкова слабичка и гърдите му също
sapphire5![]()
Първоначално написано от awerw
Дори и през широка тениска ти казвам,че този може да е всичко друго,НО НЕ И МУСКУЛЕСТ!!!
Аз съм 67 кила.Не мога да се нареча много мускулест,но определено не съм кльощав!
еи тая от дясно е мн як MILF![]()
Първоначално написано от 73D
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
даммм...трябва да си поне 100 кила за да си мускулестпо тъпо изказване не бях чувал,момчета..
за справка вижте този линк-първата групова снимка е категория до 70 кг.. на втората групова,както и на първата на страницата Христомир е 76 кила..
http://lubomirivanov.com/688
не са мускулести момчетата,гърчави саколко ли им е обиколката на ръката
![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Якички са ама тоя на снимката за него ти говоря
sapphire5![]()
тоя е "мускокалест"..
на тази физика в нашия отбор и викаме глист![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Е човечеца си е нетрениран, какво искаш. Килата нямат никакво значение, на 65 кг можеш да изглеждаш както феноменално, така и като това момче.
А ти си просто тъп.
Темата ти просто не се получи както ти бе желал - с отговори: Да прав си, какъв е тоя смешния 65кг.
![]()
n00bs
Maй си изпуснал едно "а" в началото на ника тиПървоначално написано от navar
![]()
Първоначално написано от yakuza_
Ти така го казаа
Аз не вярвах, че има някой 65 кг мускулест айде има якички ама толкова чак не съм виждал никога. Ся тряяше да пусна темата специално за момчето вие шсе скъсате да ми намирате грешки. Малко по общо я пуснах.
sapphire5![]()
Защо ми се струва,че това си ти и цялата тази тема беше да ти коментираме снимката.![]()
Имам един познат дето е 65-67кг , но на ръст е около 170см , т.е нисичък е . Направо е животно - с големи ръце,гръб,гърди.
Друг познат , който е 64кг и ръст 180см пак изглежда много добре . През дрехите не , но съблече ли се във фитнеса е машина - има много добре очертани гърди , плътност, сгодни ръце - 37-38см и адската васкулация / или както там беше термина за изпъкнали вени/ .
В един фитнес форум се подвизава едно момче около 60кг дето бута 95+кг на лежанка , как мислиш не е ли корав ?
А относно момчето качено от теб , не смятам че е много удачно да качваш снимки на чужди момчета , но по пуснатите от теб n брой теми не мисля , че си от най-рационалните потребители във този форум.
Това не съм аз.
sapphire5![]()