Мисля,че мн двойки си задават този ?-s и правят какво ли не .. за да имат отново това,прекрасно усещане не само от време на време,а по-честичко.. Проблема ми е,че незнам какво точно да направя.. С приятеля ми сме заедно от почти 8 месеца и макар и да се обожаваме и да не издържаме да сме далече един от друг никога не ни е било лесно.. постоянните спорове и караници (макар и кратки) май започнаха бая да застават между нас... Май му писва адски мн понеже му мина няколко пъти през главата че нашето решение може би е - раздялата ... Полудях незнаех какво да кажа нито да правя ... дадохме последен шанс на връзката си вчера... прекарахме едни от най-хубавите 24 часа,но е нормално 1вите дни да е така...изпадам в ужас и паника като знам какво може да стане ако се случи само още 1 гаф ... моля ви помогнете ми,защото искам да оправим нещата най-накрая... да му докажа че вс може да се промени и отново да сме щастливи. Дайте ми съвети как да разнообразим еднообразието,как да поправя вс преди да е станало късно , как да му припомня колко щастливи бяхме и да запазим това което е най-важно за нас - връзката ни.. Благодаря ви предварително... той е вс за мен... не искам да разрушим вс. Помогнете ми.. моля ви..