- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ли е
незнаеш какво искаш, и се влияеш от мнението на околните!
само го харесваш ? намери си по малък по лесно ще ти е.. тъй де по малък батко![]()
лол
ем тва си е съвсем нормално според мен защото и аз съм 8 клас и аз си харсвам по принцип доста големи батковциПървоначално написано от TheOnee
![]()
+ иии отделно,че не схванах смисъла ама сe тая ..Първоначално написано от Hilary_
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ужасно...не знам за какво живееш.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Няма нищо лошо . . . харесвай си го. Ако има смисъл в цялата работа, другите не бива да ти влияят. Кой знае от какви мисли го правят!! Винаги имай едно на ум.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Няма лошо. Само да не се окаже от 'батковците' дето си хващат по малки само за ебане..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
да
По принцип няма проблем.
Въпроса е, че се държиш като типично влюбено детенце, което вероятно няма да има особен успех, а само ще си гледа баткото и ще си мечтае за него...
Нема лошо![]()
nicolepcd
ЕЕЕм,скоро имах връзка с един "батко" - да се изразя по ваш стил!!!!!![]()
ние имаме разлика 6 години,но това няма граница за любовта.Майка ми има с татко 9 години разликаЩом си пишете - ти сама,най-добре знаеш какви са Ви отношенията.Твърде често силната половинка се изказват и оплюват другата страна ( нас ),но забележи кои плюе - може да са някакви надути кукли с големи претенции и 0% потенциал - знае ли човек ?!
![]()
А пък,до твоето увлечение - прецени си от отношението дали и той те харесва ,било то дори и малко
![]()
Все пак ПЪРВО ПРИЯТЕЛИ И ПОСЛЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ............
![]()
![]()
![]()
Ами аз съм 7 клас и една моя приятелка от моя клас излиза с 18,19 годишни!...Не смятам,че е много ненормално!
![]()
Гууд найт кид.. :*
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
не мисля, че е кофти ...
Абсолютно нормално.... Курвите стават все повечеНе че ти си такава де
П.С-наистина няма нищо лошо![]()
Не.Стига да е свестен :P
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Е няма лошо....![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
то няма значение годините важно е какъв е човека.Но все пак по мои наблюдения повечето момчета на тази възраст не биха обърнали внимание на някоя мн по-малка...
Да бе, и аз си харесах един красавец от по-горните класове. Не че знам нещо за него, ама много ми прилича на барабаниста на Simple Plan![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
В такъв случай е време темата да се заключи.Първоначално написано от TheOnee
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OWND!
Ех ми действай в момента,в който го харесаш достатъчно ;д абе само аз ли съм педофилка![]()