- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Преэервативи и лубриканти
Какви преэервативи употребявате ? Но не каэвайте само марката,а и вида.Същият въпрос имам и относно лубрикантите.![]()
Аэ например харесвам преэервативи на Sportex - exotic - http://www.sportex-condoms.com/exotic.html
![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
DUREX Tingleелектриково зелена опаковка
някак затоплят и всичко става много наситено....
Durex Select.Общо взето са същите като обикновенните,но имат приятен плодов аромат и хубави цветове.Банан,портокал,яго а и киви ама киви до сега не съм виждал.
Durex Extra Safe
Durex Classic
Sportex - fire
ЕстественоПървоначално написано от nomusicnolife666
А по темата: Durex Tingle и Sportex Chick (те са черни и в кутията има лубрикант, макар че рядко ми се налага да го използвам
)
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Durex Select и Sportex Exotic най-често, макар, че Durex като цяло ги предпочитам и нямам особено претенции![]()
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
Durex Purformer и Classic![]()
![]()
Точно с тея стана 1 гаф преди няколко месеца... и оттогава само на дюрекс екстра сейф....Първоначално написано от Jesssy
^И при мен имаше гаф точно от тези.Вече си карам на Durex, а лубрикант не ми се налага да ползвам![]()
за мен най-добрите са durex plasuremax warming с лубрикант... нямат грешка, това е най-доброто от durex![]()