- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- смятай...
Пушачите от форума нещо никви ги няма.
Аз да ви/ни честитя покачването в цените на цигарите от догодина.![]()
Току-що чух по новините, че парите от новите акцизи на цигарите ще отиват за здраве?
Каква е тази простотия, питам аз?
и като добавиш, че октомври трябва да дадеш 5лв. за транспортна карта, която важи до края на 2009та и като прибавиш, че от догодина тези карти ще бъдат по 15лв. и като добавиш, че малкия билет става 50стотин ки (в София колко е?) тези пари къде отиват? Извинете ме, глупавка съм, но преди година картите бяха 5лв. за 12 месеца, а сега дефакто за 12месеца ни искат 20лв. Кви са тия увеличения?
и парното ще дигат идната зима и таксите в училище са двойни, и учебниците са станали на тройна цена... един бележник на времето беше 15ст, сега 80ст....![]()
Какви са тези карти по 5лвтук 17 на месец ни искат
Правиш панаир за 8 лв повече за Годишна карта...![]()
И цигарите който си ги пуши - ще си ги пуши пак, въпреки някоята стотинка отгоре![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^ тия 8лв. от 500 000 хил. ученици нали знаеш колко прави?
И не е 8лв. защото явно не можеш да смяташ.
грешно си разбрал, не се оплаквам от нищо.
Питам каква е тая простотия със "стотинката отгоре" ?
Билетчето е един лев. И по всяко време могат да го вдигнат под предлога, че петрола скача. Просто не си купувай както правя аз.
А за черни пазари не си ли чувала![]()
![]()
Ама те и там сигурно ще им вдигнат поне с кинта цените.
Сега ще ти обясна защо им вдигат цените. Това е нещо като с коза. Преди години за 12 лева ти си взимаш цяла топка с коз, а днес е нещо от сорта на половин грам. Така е и с цигарите - те ще ги вдигат колкото искат, докато има кой да ги купува. Точно това е идеята на системата.
Колкото и да ги вдигнат - дори и 10 лева да стане кутията повечето от пушачите няма да спрат да ги купуват.
Хайде трезвен кажи къде бъркам.
Ааааа,имаш грешка някъде един бележник си е точно 0,15ст.![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
добре, майна, не можеш ли да изразиш мнението си в 2- 3 реда?
кво ми развиваш тука теории...![]()
Да не си бавен ?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Болят те очите от повечко четене ?
Направи като другите - не чети изобщо !
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Благодаря, че ме светна, миличка...
Нека и аз те светна: В различните градове големия билет е с различна цена.
Контекста на темата ми е в различна насока от тази, която ти си разбрала.
Засрами се.
Ми и при нас ще стават толкоз,но тук средната заплата е в пъти по-малка от тази в столицата(нищо лично)Първоначално написано от Loshotia
![]()
Creative Technologie
Градския верно голям ташак. Първо беше с карта от 5 лв безплатно се пътува, после с карта от 5 лева билетчето е 10 ст, после го качиха на 20. Като бях осми клас го направиха 30 и докато се усетиш картата струва 20 кинта и даваш по лев на ден за транспорт![]()
В плд няма как да не плащаш, защото те таксуват в градския.
А за цигарите- аз ги отказах- вие се спасявайте. В чужбина са 4 евро за 16 цигари![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аз си го купих за 60 ст. няма какво да говорим ...Първоначално написано от YourStar
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Да ви имам и натоварения бюджет, бележника скочил с нам си колко ст, не знам си кое скочило с 2 лв.![]()
![]()
черинке, ти имаш ли бележник бе секси![]()
![]()
![]()
Явно не сте информирани за какво ще отидат парите от оскъпяването на цигарите.
за протокола (нищо,че беше риторичен въпрос) - да, имам бележник, подь 6 няма Хаха![]()
Как, бе![]()
Днес диктуват урок и се диктува "Медта еди-си-кво" и една вика "с 'т' или 'д', щото има две такива думи"![]()
на другата й подсказвам "еди-си-кво Бенито Мусолини" тя го пише "МусАлини"![]()
![]()
другото диктуваха "еди-си-кво пр.Хр." и една вика "кво е тва преди Христа"въри й обесняй, че календара започва след Христовото рождение.
Изучаваме Ботев в момента и един глас се провиква "Бе,леле говорите за Ботев все едно е мноо голям и не знам си къв"![]()
изводът е, че ... не знам къв е,бе, вадете си сами изводи.. ще давам аз не знам си кви пари за образование, за да слушам подобни глупости, ай сиктир
Изводът е, че учиш в аната, човек. Моето и твоето даскало са на дъното :Д Оттам надолу само дървото и пеньо пенев![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Още имам надежда, че някой ще даде компетентно мнение по темата.
вижда ви се смешно да се "оплаквам" (а аз не се) за 2лв.? Точно вие, които ходите на работа, имате отговорности? Мисля, че сте се научили да цените парите и това при кого отиват, така че точно вие не ми говорете за 2-5-10-15лв. Отгоре!