.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Тема: смятай...

Чери, кое по-точно те изумява? Това, че в училищата е пълно с хора които не ги интересува нищо или от това че цените се вдигат, а нямаш пари?
    И май в последният ми пост успя да прочетеш само първото изречение за да можеш да се заядеш да не останеш по-назад от другите.

ЕдиТ: Недей да се заяждаш безмислено. Няма смисъл не мислиш ли?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Пари има. И както казах - кефа цена няма. И 10лв. бих дала за бележник, стига да знам, че си заслужава. ей за тва ви пея в цялата тема, ама кой да разбере, мамка му всички сте изперкали тотално

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Пари има. И както казах - кефа цена няма. И 10лв. бих дала за бележник, стига да знам, че си заслужава. ей за тва ви пея в цялата тема, ама кой да разбере, мамка му всички сте изперкали тотално
    Нали вече ти обясних защо го правят. Защото могат. И като задължът всички да си купуват бележници - ще им вдигат цените много небрежно, защотот така или иначе ще бъдат купувани. Да не говорим че някои книжарници си правят доста големи надценки и понеже е евтино, хората ще купят дадената стока и ще превъзмогнат левчето което ще дадът отгоре просто защото ги мързи да отидат до друга книжарница.

Град
    гр. Пловдив
    Друго имах предвид...
    Еби им майката на бележниците
    Говори се, че парите от акцизите на цигарите ще отиват за здраве.
    Питам за кво?

Е как за кво? За да бъдат поне малко полезни тия пушачи на някой освен на тия които произвеждат цигарките. Пък и не съм много сигурна че ще отидат за "здраве"... Те могат да кажат и че ще отидат за държавната конюшна или за помощи за безработните. Принципът е същия като с бележника, но понеже този път става въпрос за по-големи суми и продукт, който е купуван от всякакви хора са си измислили оправданието. И пак като знаят че и да ги качат никой няма да спре да пуши ги качват

ЕдиТ: На същият принцип работи и "контрола" над населението. Те ти казват "Дай си отпечатъците за да те пазим". И така хората им вярват и ще си дадът и ДНК-то и никога няма да се усетят, че трябва да се пазят точно от този на когото имат вяра. Нали се сещаш че престъпността няма да намалее, нито корушпцията, понеже тези които прекрачват закона са над него и те го определят И докато тия персони съществуват аз няма да дам нищо. А хората са толкова потиснати, че не го осъзнават и се чувстват слаби, а ако излезнем всички на "протест" да видиш как ще ги сплашим. Ама нищо нема да стане докато си седим вкъщи и плащаме за това че получаваме пари
    Плащаме за да имаме кола(а сега дигат и гражданската с 20% да не забравим ) , плащаме за да ни закарат боклука, който ни принуждават да правим като правят сичко от пластмаса, на някое прекрасно българско място... и куп хиляди данъци и данъченца които са по-безумни и от идеята че никой не забелязва това и не му прави впечатление.

Град
    Somewhere...in The sea...
    СМЯ-ТАЙ !

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    гр. Пловдив
    Искам точни и конкретни отговори от човек, който е на вътре с нещата, а не плоски коментари и размишления по темата/

Доста конкретно ти го обясних. Прочети и едита.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    СМЯ-ТАЙ !
    kaks e kazvash elka smqtaii gagaga kato go chuh za sefte se zadushih ot smEh

UnKnOwNmAtTeR,z a 10ti pyt: KOI poluchava shibanite pari,be, mamka mu, to eqsno, che vsichko e konspiraciq i t.n. i dryn-dryn-mryn,baaaaaaaaaasi sbyrkaniq narod,maina

Ние сме изперкали ли?...
    Ти искаш размишления над 10 ст за бележник и на 2 лв за не знам си какво и че картата ти годишната станала 20 лв или там каквото е.. направо тоталния фалит майна..
    Къде били парите я интересувало.. хах - ми където и другите
    Нали все за анфетчета и партита говорите - еми ше вземеш един хап по-малко и ше си купиш и бележник и билетче..
    Какво да направим ние, че си даваш парите на вятъра по 3 лв на ден/през ден за кутия цигари и после мрънкаш, че нещо било вдигнато с 2 лв.. То не, че и цигари си купуваш де, някъде беше казала, че на авантис я караш..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

То не, че и цигари си купуваш де, някъде беше казала, че на авантис я караш..
    за тва говоря, майна!!!

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    СМЯ-ТАЙ !
    kaks e kazvash elka smqtaii gagaga kato go chuh za sefte se zadushih ot smEh

UnKnOwNmAtTeR,z a 10ti pyt: KOI poluchava shibanite pari,be, mamka mu, to eqsno, che vsichko e konspiraciq i t.n. i dryn-dryn-mryn,baaaaaaaaaasi sbyrkaniq narod,maina
    Ми тогава какво питаш

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ние сме изперкали ли?...
    Ти искаш размишления над 10 ст за бележник и на 2 лв за не знам си какво и че картата ти годишната станала 20 лв или там каквото е.. направо тоталния фалит майна..
    Къде били парите я интересувало.. хах - ми където и другите
    Нали все за анфетчета и партита говорите - еми ше вземеш един хап по-малко и ше си купиш и бележник и билетче..
    Какво да направим ние, че си даваш парите на вятъра по 3 лв на ден/през ден за кутия цигари и после мрънкаш, че нещо било вдигнато с 2 лв.. То не, че и цигари си купуваш де, някъде беше казала, че на авантис я караш..
    аз за друго плямпам, но естествено ти, който бачкаш, за да си плащаш, че живееш, ще завиждаш на няква малка пикла като мен, която кара през просото и си мисли, че само парите и материалните неща я вълнуват

Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    То не, че и цигари си купуваш де, някъде беше казала, че на авантис я караш..
    за тва говоря, майна!!!
    притесняям се за хората,дето ми плащат сметките, ха-ха

И,все пак, никой не е информиран за новите цени на цигарите
    ТенкЮ.
    Очаквах да се заядете посредством това, че си мислите, че ме интересува покачването на цените, от което следва, че ще се скъперничя.
    Грешно мнение сте си извадили за мен.

Това някаква тема-уловка ли е?
    Отговорих ли ти според очакванията или не си направи труда да ми прочетеш мнението

аз за друго плямпам, но естествено ти, който бачкаш, за да си плащаш, че живееш, ще завиждаш на няква малка пикла като мен, която кара през просото и си мисли, че само парите и материалните неща я вълнуват
    Аз си бачкам и си изкарвам добри пари за възрастта и образованието ми предвид и кризата
    Така че, не мисли, че ти завиждам, ама изобщо. Дори имам крайно лошо мнение затози вид хора вкл. и теб.
    Щото ти ще си "на сметка" до един ден, в който останеш сама и осъзнаеш, че нямаш нищо и нищо не си правила за да имаш нещо.
    Това е друга тема, не ми се спори и дразни, ама да пишеш супер-глупавават тема за 2 лв предвид, че харчиш пари за всякакви всевъзможни глупости, които можеш и без тях е смешно.
    И все пак не ти желая нищо лошо, даже напротив
    Лека нощ
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    да живее "демокрацията"
    Да си додем да думата.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    черинка нема идея от пари,от политика,култура и каквото и да е било...

баща и е бакшиш,майка и беше контрольорка в градския и засега я издържат,свикнала е навън да я черпят момчетата и да не харчи тя пари (срещу какво я черпят оставям да е загадка за вас) и си мисли,че е най-голямата и света и е в краката... вече е на години,в които трябва да се издържа сама,но понеже повтаря даскало 2 год.,още е ученичка и няма как. обаче ще дойде времето,когато ще се сблъска със сивата реалност и тя и може би ще спре да ни занимава в тъпите си теми,освен ако не стане като ъннонметър
    Къв ти е проблема бе?! Дали не спамиш яко във всяка тема а? И то пишеш едни и същи глупости
    И това с което ви занимавам вълнува сички. Не съм те питала кафяви или бели кецки да си зема нали така ? Аер у лево и спри да ме даваш за пример щото и аз ще го правя и то във всяка тема!

Мега фен Аватара на machoka
    ^и накрая и двамата ше гризнете дървото от краищата му.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    ^и накрая и двамата ше гризнете дървото от краищата му.
    Само прочети темата, плс и смятай

Град
    гр. Пловдив
    Mного сте филмирани с тоя форум...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз съм намерил 1 кило тютюн за 15 лева майна от Асеновград
    За ся че си пушим цигарите мейна, като ги качат че му мислим.
    Иначе за картите ние дадахме по 5 лева до края на годината мейна, щото още не са го измислили кво че правят.
    на мен утре ми дават книжката мейна и почвам да си карам черната баварска кола
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Който не му харесва - у Африка и Южна Америка на места още съществува племенно-общинския строй. Няма мита и акцизи.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на _donna_
    Аз спирам - еби му майката.
    Все ще се оправя без нещо,с което се тровя.Ха.

Силните хора още живеят в пещерите.

А най-силните са амебите!
    Grumpy old madman

Е па, нали слабаците се махали от Родината? От родната пещера, от родните земи в Азия и тн.

Тотален дисреспект за ония слабаци прабългарите, чр са се махнали от Азия!
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си