.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Проблем с майка ми

Толкова съм объркана вече,че реших да пусна тази тема.
    Имам сериозен приятел от половин година.Чувствам се чудесно с него.Всичко,което съм искала е той...Знам,че ме обича и явно го показва.Дори понякога си мисля,че ме обича повече от колкото аз него...Заедно сме щастливи.
    Проблемът най-вече идва от майка ми.Тъй като разниката ни е 5 години,той е на 20 и не е от моя град.Два пъти идваше от Варна до София за да ме види,дори и да се запознае с майка ми.Отначало беше видно,че тя го е харесала.Дори после,когато я питах какво мисли,тя каза,че бил добро момче.После я чувах как си говори с приятелки за мен и него,как го нарича Зета...праща му поздрави често.
    Но вчера и днес проведохме разговор.Според нея той не бил за мен.Била съм малка,искал само да спи с мен и т.н. Просто си личеше колко повърхностно мисли.В крайна сметка каза,че просто ми давала съвет като приятелка,но не и било приятно той да идва.Била съм малка за секс.Тук вече съм съгласна.И с него сме наясно,че ми е рано.Но нашата връзка не се гради на нещо повърхностно.Той ми дава подкрепа,когато имам нужда,разбира ме,грижовен е...обича ме.Опитах се да и обясня,че за нас тази разлика във възрастта не е от значение.Някак си не ме разбра.Когато му разказах,какво е казала майка ми той се ядоса.Тъй като иска да дойде да ме види пак след 2 седмици,а на майка ми не и е приятно.Не знам какво да направя.Казах и че ако иска може да говори с него на тези теми,след като мисли,че е използвач.Тя пък ми отговори,че не иска.Била го видяла вече 2 пъти и било достатъчно.Била го преценила,аз не съм го познавала.Това са глупости.
    Попринцип щеше да е по-добре ако не ми пукаше,но ми пука и за майка ми и за него.Искам да съм с него,но поведението на майка ми за мен е неприемливо.Няма да мога да го виждам толкова често заради нея...Той в момента учи за висше.Според майка ми ученическата любов била най-важна и най-хубава.Той бил си я изживял,трябвало и аз.Но когато и кажа,че не искам ученическа любов,че искам нещо по-сериозно не ме разбира.Аз дане би да съм се омъжвала за него-ами не разбира се.Имам си цели в живота,имам време за всичко и се чувствам добре с него.Според майка ми или ме използвал или нещо не бил наред с главата,след като бил с 15 годишно момиче.Не е така,харесва ни да бъдем заедно.Той иска да е с мен заради самата мен и се радвам,че го познавам.Просто тя не ме разбира.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ти говориш като влюбена, а майка ти като родител. Рабирам ви и двете. Майка ти е права да се притеснява. Намери начин да се виждате с приятеля си и 3-та. Ти си непълнолетна и той трябва да се ъсобрази с твоите правила. 5 години не са сериозна разлика ако беше над 18. Сега правилата диктуват родителите ти

Моя приятелка има подобрен проблем сам0, че при тях разликата е 6 години..
    По темата: 0бясно всичко това, което си написала в темата на майка си. Ако тя не те рабере примири се с нейното мнение... Аз никога не съм съжалявала за нещо, което майка ми ми е казала да направя и съм г0 направила. Все пак тя е твоя майка и знае какв0 е добро за теб и се опитва да те предпази. А и от друга гледна точка - не се знае колко време ще продължи връзката ти с това м0мче, за това няма смисъл да разваляш отношенията с майка си заради едн0 момче.. н0 все пак ти си решаваш

Град
    Ще изчакаме 1-2 месеца и след това ще се видим.Той твърдо иска да говори с нея и да и обясни,че не е такъв за какъвто го мисли...
    Преди малко говорех с него по телефона и беше хем бесен,хем му се ревеше едва ли не,че няма да може да ме види толкова време.

Брат ми каза,че е време да стана по-самостоятелна от колкото съм сега.Попринцип имам силна връзка с майка ми,обичам да и споделям,но той е на мнение,че не трябва да и казвам толкова много.Мисля,че е прав.

Повече от фен
    Разбирам Ви и двете..
    Аз не мога да дам съвет..
    За любовта няма граници..
    Вярвам го от дъното на душата си..
    Обичай искрено, топло и чисто и не ги мисли нещата !
    Днес по философия учихме, че иам по-висша сила от нас, която определя съдбите ни..
    Не знам до колко е вярно, но не се отчайвай !
    Всичко хубаво ! Вярвам, че ще бъдеш много щастлива !

Повече от фен
    блазе ти, че са само 5 години ... аз имам подобни преблеми но моите годинки са с 8 по-малко от неговите ... не мога да дам съвет пристрасна съм ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Разбирам Ви и двете..
    Днес по философия учихме, че иам по-висша сила от нас, която определя съдбите ни..
    Вярно е за любовта граници няма ... където има воля има и път ! обичайте се

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    мн дълго, не го прочетох...не ви ли мързи да пишете толкова много...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Не.Когато човек има проблем не му пука колко ще напише за него,стига да намери решението.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Не ми се чете, ама дано да си решиш проблема ;]
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

На мен пък не ми се четат крати безмислени теми, които само ми губят времето . . .
    По темата . . .
    Проблема ти е доста съществен Майка ти сигурно иска най-доброто за теб, НО най-доброто според НЕЯ. . .
    Понякога родителите ни не могат да ни влязат в положението напълно. И от там идват и грешните съвети, забрани и т.н.
    Ти си влюбената, ти знаеш много повече за него, познаваш го много по-добре от нея. Докажи й, че той е за теб, не защото "любовта е сляпа", както майка ти 100% си мисли, а защото се чувстваш себе си при него.
    Според мен, проблема ще се оправи с много разговори. Както ти с него и с нея, така и той с теб и с нея . . .
    Успех мила!!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Разбирам Ви и двете..
    Вярно е за любовта граници няма ... където има воля има и път ! обичайте се
    [/b]
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ще ти дам един съвет от личен опит- СЛУШАЙ майка си! Аз като бях по- малка имах едно гадже от на ма*ната си, 4 години по- голям, държах да го запозная с наще, голяма любов беше, голяма работа... 6 месеца връзка... Кое ли лапе на 14 може да се похвали с тва?! Майка ми ми викаше тогава: Чуй ме кво ти казвам, тоя не е за тебе, недей да си губиш времето, ала бала... Ама бях ( и съм) инато парче и напук на майка той дойде. Стоя една седмица. През цялото това време майка ме убеждаваше по всякакъв начин да го скъсам, вкъщи не можеше да се стои по едно време... И са кво? Виждам колко тъпо хлапе съм била и как само съм си просела боя... Та целта му на тоя 'пич' беше чисто физическо възнаграждение за прекараната тука 1 седмица, под претекст, че той 'си е изпълнил чстта от сделката и ако го обичам ще му дам квото иска'. Бих му шута деликатно и подарих голям букет цветя на майка ми, като й поднесох извинения...

Извод- СЛУШАЙ майка си! Отстрани се вижда най- хубаво

Град
    Abigoria ,разбирам те напълно,но моят приятел не иска единствено физическо възнаграждение.Той вижда мен самата,душата ми,не гледа само външния вид.Личи си.Бих могла да разпозная за какво е с мен.Той сам казва,че не иска да ме насилва да правя нещо,което не искам.Просто майка ми трябва да го разбере.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може да ти казва квото искаш да чуеш, а изобщо да не си го мисли
    И аз те съветвам да слушаш майка си.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на WrongLife
    Майка ми е същата, затова когато ми попита дали си имам приятелка, просто не отговорям. Тя иска най-доброто за мен, но както казаха по-горе, най-доброто според нея. Аз съм на 15 също, но за мен отношенията с баща ми винаги са били по-лесни и по-приятни, той винаги ми разбира.

П.С. Когато приятелят ти се яви на вратата да говори с майка ти, ми е интересно тя как ще го спре.С ГОВОРЕНЕТО МУ Е МАЙКАТА.

П.С. 2. Дано всичко се развеши

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Не.Когато човек има проблем не му пука колко ще напише за него,стига да намери решението.
    Да, ама когато на човек му е скучно, само това му трябва- един роман, който да го приспи...

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Може да ти казва квото искаш да чуеш, а изобщо да не си го мисли
    И аз те съветвам да слушаш майка си.
    Мисля,че е достатъчно искрен с мен.Все пак не го познаваш.Не искам да го оставям и й го заявих напълно ясно.Тя се държеше сякаш беше нещо средно между съвет и заповед.Но баба ми е същата към майка ми.И тя не приема приятеля на мама,но на майка ми това не я интересува.Майка ми се оправдава,че вече била 42 годишна и искала да е с някой за семейство.Според мен това не я извинява.

^ .. ми на тебе като ти е скучно за к'во по цял ден циклиш на компютъра :д .. земи излез малко с приятели :Д
    играй игри, напрай си фейсбуук, играй там, ИЗЛИЗАЙ .. :Д
    то ти е скучно щото сигурно по цял ден т'ва прайш ..
    ама к'во знам аз за вас :Д (хъ и рима има ;Д)
    .. нищо :Д

към авторката .. стискаме палци и на крака и на ръце .. и мачката ми стиска лапи :Д (2 чифта :Д)
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    ^ .. ми на тебе като ти е скучно за к'во по цял ден циклиш на компютъра :д .. земи излез малко с приятели :Д
    играй игри, напрай си фейсбуук, играй там, ИЗЛИЗАЙ .. :Д
    то ти е скучно щото сигурно по цял ден т'ва прайш ..
    ама к'во знам аз за вас :Д (хъ и рима има ;Д)
    .. нищо :Д

към авторката .. стискаме палци и на крака и на ръце .. и мачката ми стиска лапи :Д (2 чифта :Д)
    по цял ден съм на даскало- 2ра смяна, после съм на кафе...прибирам се - сядам малко на компа и какво- засипвам се с тъпи или дълги теми... дайте нещо забавно бе хора, аз като пусна някоя по - жива тема и веднага я заключват....

Град
    PurpleDream ,ако се сетя за нещо забавно посред тези проблеми,ще направя тема и отдолу ще пише"специално за PurpleDream"

Извинявайте,че е дълга темата,но и проблема ми не е малък.Знам,че не съм единствена и има по-зле от мен,но и това ми е достатъчно за да се почувствам меко казано ужасно.

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    PurpleDream ,ако се сетя за нещо забавно посред тези проблеми,ще направя тема и отдолу ще пише"специално за PurpleDream"
    ооо ще бъда много поласкана
    само да не е дълга тема

Абе на мен не ми е проблем колко дълга е темата,стига да е смислена!
    Предпочитам дълга и смислена,отколкото кратка и тъпа.
    Тъпотията ме отегчава повече.
    Към авторката - Бъди оптимист! <3 Майка ти наистина просто е изразила мнение,ти представяш ли си ако буквално ти беше 'забранила' (а тя има това право).Ако наистина те обича (както ти твърдиш) ще чака.
    Към хората които писаха нагоре - майките не винаги са прави.А и човек няма как да се увери на 100% в нещо ,докато не го преживее.Това ,че на един-двама се е случло майките им да са прави,не означава ,че на всички така ще се случи.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ще пораснеш и ще осъзнаеш много неща, които сега не разбираш.
    Докато не го изживееш, няма как.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ти говориш като влюбена, а майка ти като родител. Рабирам ви и двете. Майка ти е права да се притеснява. Намери начин да се виждате с приятеля си и 3-та. Ти си непълнолетна и той трябва да се ъсобрази с твоите правила. 5 години не са сериозна разлика ако беше над 18. Сега правилата диктуват родителите ти
    Виж аз съм на 14 и не мога да ти кажа толкова много. Но мисля,че това мнение над мен е достатъчно и казва всичко така както е.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си