.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria

Извод- СЛУШАЙ майка си![/b]
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Тя иска да го оставя,а аз няма да го направя.Точка.

Вярно, че си непълнолетна и още се водиш за "дете", но си на 15, не си малка. Преживяла си някои неща, които ти дават отправна точка в живота. И щом преценяваш, че той е за теб, че любовта ви си заслужава тези караници, разправии и болка, то продължи напред.
    Майка ти не може да почувства това, което на теб ти е на сърцето, когато си с него.
    Успех!!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Вярно, че си непълнолетна и още се водиш за "дете", но си на 15, не си малка. Преживяла си някои неща, които ти дават отправна точка в живота. И щом преценяваш, че той е за теб, че любовта ви си заслужава тези караници, разправии и болка, то продължи напред.
    Майка ти не може да почувства това, което на теб ти е на сърцето, когато си с него.
    Успех!!
    Ами така е.Всъщност се водя за "дете" ,но след 2 месеца правя 16 ако говорим за годините като цяло.Стана ли на 16 майка ми има още по-малкото право да ми се меси.Тогава съм кажи-речи почти пълнолетна...
    И кой ми говори за "ти си малка"?Вижте какво,с ръка на сърцето мога да кажа,че имам повече акъл от някои на по 18-20 години.Не го приемайте погрешно това.Зависи си от човека.Като оставим на страна любовните терзания,в моя живот се наложи да порасна по-бързо от колкото трябва.Преживяла съм куп ужасни неща/смърт в семейството,развод,какви ли не скандали ...баща ми се разболя от тежка и нелечима болест и т.н. /,макар че знам-има и много други като мен и по-зле от мен.
    Мисълта ми беше,че аз самата не се възприемам като малка.Искам да бъда с Него не защото е на 20,а защото намирам в него неща,които надали бих намерила в друг.Излишно е да ви обяснявам какво е да обичаш.Просто ще кажа,че ние с него имаме много повече от обикновена връзка.Имаме духовна-което е изключително важно.
    Колкото до майка ми-в момента не сме в добри отношения.Почти не си говорим.Болно ми е,че е така...Опитвам се да оправя нещата,но тя сякаш налива още масло в огъня...Разбирам я като родител,тъй като и тя е преживяла много болка и я е страх за мен.Не иска да ми се случи същото,което и на нея.Обичам я,но тя не иска да ме разбере.Колкото и да се опитва да ме предпази,не може да ме спаси от собствената ми съдба.Каквото е писано ще стане.

Така си е, не се отказвай.
    Трябва да се борим за това, на което държим. . .
    И още повече за хората, които обичаме!!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Аз пък почвам да виждам как майка ти се опитва да те предпази от това, което се е случило с нея и баща ти.
    Момчето сигурно наистина е свястно, но пък 2 години да върти курсове София-Варна-София през две седмици си е убийствено.

Аз нямаше да бия толкова път за единия секс. Тва са 550км, все пак.

Той принципно от Варна ли е?

Тва писаното е глупаво мислене, недейте да разчитате на случайността.
    Тъпо е да се оправдаваш с това, че УЖ някой друг те управлява, ама това вече е друга тема на разговор.

Град
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Той принципно от Варна ли е?

Тва писаното е глупаво мислене, недейте да разчитате на случайността.
    Тъпо е да се оправдаваш с това, че УЖ някой друг те управлява, ама това вече е друга тема на разговор.
    Не е от Варна,отишъл е за да учи там.

Не разбрах за кое 'писано' става въпрос.Моето?И каква случайност?

ПП:Преди малко се обаждам на майка ми да и кажа,че имам две шестици по немски и литература и тя ми заявява,че щяла да сложи разни условия:
    -Ами браво.Аз ще сложа едни условия.
    -Какви условия???
    -Ами относно твоята любов.Не може като те питам нещо и да ми отговаряш с 1-2 думи.Държиш се все едно си кралица,аз може да се правя на тъпа,но знам повече от колкото си мислиш.Ти какво?Да не мислиш,че не знам за някои неща??
    -За какво говориш?
    -Чакай,чакай,ще разбереш...
    -Какво да разбирам?Кажи ми сега.
    -Много бързаш.Не мога да разбера за къде бързаш толкова,а?
    -За никъде,ти ми говориш някакви неща...!
    -Ами и ти ми говориш едни неща,които никак не ми харесват!!!

Мисля,че тонът и беше заядлив.Мислех да се сдобря с нея,бях весела и мила....А тя отново прецаква желанието ми да не се караме.

Притеснява се за теб. И е нормално де! От разказа ти разбирам, че и момчето ти държи на теб. Защо той не се появи на врата ви и сам не поиска да говори с майка ти. Да й обясни, че няма никакво намерение да прави секс с теб и да те зареже, да й обясни, че държи на теб...

Майка ти мисли за теб и не иска да бъдеш наранена, а момчето, ако наистина е толкова свясно както го представяш, определено не е за губене!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Предначертана съдба, това, което ще се случи е писано.
    Щом е писано значи не можем да го променим.
    За това писано става въпрос.

Последно той и ти в кои градове сте?

Град
    Аз живея в София,а той във Варна...Остави разстоянието.То не е проблем.Тя майка да се радва,че той не беше в София.Тогава всеки ден щях да съм с него.

Кой знае какви ги е измътила в главата си майка ми...Не мога да повярвам,че се стигна до такива кавги.Знам,че мисли за мен,но...как да и обясня,че искам да съм с него и тя да ме разбере.
    Не мога да говоря с нея спокойно,защото тя поставя така ситуацията.Особено напоследък се държи надменнно...Толкова ми е болно,че тя ми пречи да се виждам с него.
    Повече няма да споделя нищо с нея.Ще се отдръпна,за да разбере,че аз сама искам да решавам.Щом за мен е добро,значи трябва да се съгласи.

Град
    Нейното условие е да не ми спада успеха,иначе щяла да ми забрани интернета...пффф
    Попитах я,дали има нещо против него и тя каза,че имала.Той според нея не бил за мен,но отговора ми беше,че няма да го оставя за нищо на света...Била съм го избрала пред нея.Казах и,че тя по този начин ме кара да избирам между него или нея,а не ми се иска.Отговора и беше,че не е вярно и била далеч от тази мисъл.Било ми рано за СЕРИОЗНИ връзки,защо ме търсил постоянно и т.н. Не и било приятно да идва да ме вижда,но аз трябвло да преценя какво да правя.Ако ми била забранила,съм щяла да скрия от нея,но тя така или иначе все някога щяла да разбере.Не и харесало как съм се била държала дните,когато и бях сърдита.Не трябвало да му имам доверие и т.н.Пак ми говори за секс,при което казах,че ако нямах отношение по този въпрос,до сега да съм спала с някои.За нас това не е най важното.

Мисля,че вече не трябва да ми пука какво мисли тя.Аз няма да го оставя,след време може би ще разбере,че е грешала.Притеснява ме,че ще ми създава проблем,когато той идва да ме вижда...А можеше да е по-лесно ако не мислеше толкова повърхностно.Няма да живиря оивече за него пред нея.Само,когато той ще идва ще и казвам...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке - сама си правиш проблемите. И си превишаваш правата, майка ти е в правото си. Ако на теб не ти харесва - изнеси се. Тя е отговорна за теб до 18 годишна възраст, тъй че ще се съобразяваш с нейните решения, независимо дали ти харесват или не. Твоя т.нар. приятел също е длъжен да се съобразява с тези неща. Пак независимо от мнението му. Ако смяташ че си толкова зряла и самостоятелна - хващай го твоя хубостник и отивайте да живеете заедно. Тъкмо ще видиш колко наистина държи на теб.

Аман от дечица, бързащи да порастнат.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    че аз ако можех наистина щях да се изнеса,но не е толкова лесно Пък и си имам цели в живота,не е само той.

Град
    В мислите на хората
    Ахааа на думи сме големи, ама като дойде време да действаме се крием като мишлета.

Казах ти - докато си под 18 И живееш при нея ще се съобразяваш с нейните условия и правила. Приеми го - не си центъра на вселената. Малка си, имаш какво да учиш още. Сядай си на Д-то и не се занимавай с обречени каузи.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ахааа на думи сме големи, ама като дойде време да действаме се крием като мишлета.

Казах ти - докато си под 18 И живееш при нея ще се съобразяваш с нейните условия и правила. Приеми го - не си центъра на вселената. Малка си, имаш какво да учиш още. Сядай си на Д-то и не се занимавай с обречени каузи.
    Не знам защо, но малко си пристрастен.
    Да, има го и момента майка и да е права и да е забелязала нещо. Все пак авторката е на 15 години още.И градовете са много далеч един от друг. НО попринцип е доста гадно, когато някой се опитва да ти дава наклон на мъжкият полов орган с цел да правиш задължително това, което иска или представи си да те бил предпазел от своите грешки. Живота е затова за да се живее и когато ни стиска да се учим от грешките си. А не постоянно да ти казват какво да правиш за да не повториш техните грешки и когато дойде момента и ти е нужно да си самостоятелен за да продължиш напред да не можеш да вземеш едно важно решение.

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Не знам защо, но малко си пристрастен.
    Да, има го и момента майка и да е права и да е забелязала нещо. Все пак авторката е на 15 години още.И градовете са много далеч един от друг. НО попринцип е доста гадно, когато някой се опитва да ти дава наклон на мъжкият полов орган с цел да правиш задължително това, което иска или представи си да те бил предпазел от своите грешки. Живота е затова за да се живее и когато ни стиска да се учим от грешките си. А не постоянно да ти казват какво да правиш за да не повториш техните грешки и когато дойде момента и ти е нужно да си самостоятелен за да продължиш напред да не можеш да вземеш едно важно решение.
    Ами виж сега, авторката няма право на самостоятелни решения. Нито законово, нито морално. Майка и е човека който се грижи за нея, майка и я храни, облича и и осигурява покрив над главата. Предполагам баща и също не седи безучастен, но тя нищо не е споменала за него. Авторката не е изкарала и един лев за да помогне на апартамента, в който живеят. Всички тези факти ме карат да мисля че тя изобщо ама изобщо няма право да налага мнението си над родителското такова. Както и няма право да оспорва родителската гледна точка. Все едно да идеш на гости и да почнеш да се разпореждаш с предметите и с обзавеждането на къщата. Принципа е същия. Не говорим че завинаги ще е така. Както казах ще стане на 17-18-19 ще започне работа и тогава вече по всички правила нейната дума ще се чува. Тогава майка и няма да може да и забрани да се вижда с когото и да било. Също така не говорим за липса на собствена позиция и собствено мнение. Никой не говори за приемане на чужда позиция, говорим за съобразяване с по висшестоящите лица от теб.

Без лоши чувства.

И така.

Dr. Gregory House

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    ти наистина ли си толкова безотговорна /разбирай глупава/, че да загърбиш майка си - тази, която те е родила и която те е отгледала и те е направила човек, за някакъв, който ти е "голяма любов". няма такива филми, момиче

мъжете идват и си отиваш. а ти се прибираш у дома и ревеш на майка си. така е то. не си мисли,че като почти на 16 си "почти пълнолетна" и майка ти няма да ти се меси. Ехо, докато не почнеш да се издържаш напълно сама, тя ще определя правилата. Винаг ще си малка за нея и винаги си длъжна да се съобразяваш с нея...

какви са тези неща "не ми пука какво мисли тя". не става дума какво си обличаш, а с какъв се обричаш !
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    според мен Briseis е права до някъде.Сигурно ще ме попиташ защо донякъде?Ами просто аз съм на мнението че трябва да намериш някакво средно положенеие.Ако продължаваш по същия начин има голяма вероятност по някое време на "голямата ти любов" да и омръзне да пътува до София,и ако ти си скарана с майка си няма да има на кой да споделиш.По-добре на преден план постави отношенията с майка си и я помоли да му даде поне шанс.
    По това което прочетох мога да ти кажа,че в този случай няма как да избереш само майка си (понеже казваш,че го обичаш) и няма как да избереш само него (защото майкати те издържа,храни и т.н.).В твоя случай,мисля че всички ще намерите решение само ако всеки от вас направи компромис.С караници до никъде няма да стигнете.

П.С. Дано проблемите ти се оправят.УСПЕХ

Доколкото помня от разни други постове на авторката, тя живее само с майка си. И ако наистина е така - не е лесно сам родител(още повече жена) да си отгледа детето и да направи от него човек. Няма ли го мъжкото присъствие нещата са много по-различни. Приятелят на майка ти ти е по-скоро като по-голямо приятелче, отколкото като респектираща фигура.

Според мен, майка ти е научила нещо обезпокоително за гаджето ти. Не може в един момент да му се радва, а в следващия да го намрази. Явно е прозряла нещо, което обаче не желае да сподели с теб с цел да не те нарани.
    Лично аз не бих се срещнала, камо ли да тръгна с някого от интернет, особено пък 20-годишен. Обърни внимание и на това, което ти казаха -
    това, че казва едно, не значи, че го мисли. Има толкова хитри мъже, които могат да те омайват в продължение на сума ти месеци, само и само, за да си получат това, което искат. Не ми се вижда нормално мъж да се занимава с дете. Колкото и да претендираш, че си голяма, че имаш зряло мислене и блаблаблабла, ти си си дете. Още имаш детско мислене по някои въпроси. И понеже спомена, че ако бил еди-какъв-си си щяла да забележиш - ми не, нямало е да забележиш. Твърде си хлътнала, че да видиш, каквото и да било.
    Мисля, че избиваш някакъв комплекс, макар и добре скрит, и поради тази причина си се хванала с някой от интернет.
    Само времето може да покаже кое накъде ще отиде.
    Връзки с такава и по-голяма разлика в годините, ме радват само на телевизионния екран и вярвам, че само там могат да просъществуват.
    Както ти каза Briseis обаче, не оставяй майка си. Защото (най-вероятно) след края на цялата история ще плачеш на рамото й, докато оня хубавец си гледа кефа на другия край на България.

Супер фен
    Заключена по желание на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си