- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Ти пък, ако си мислиш че вечно като ревеш ще ти прощават ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не е точната дума да ме трогва....направо се разстройвам вътрешно,когато някой важен за мен човек страда зареди мен.Още по-малко момче.Моето беше такова,едвам се сдържах пред него и аз да не ревна,когато късахме....Не може да не пробуди в мен някакви чувствта сълзи на някой.Трябва да съм идиотка от класа!
никога решението на проблемите не е да плачеш....Заставаш смело лице в лице с тях и ги решаваш..Колкото повече отгалаш-толкова по зле.
По темата-Не смятам,че би ме трогнало...Гадно ще ми е,че съм причинила толкова негативна емоция на някой,че да го разплача,но не бих се трогнала..Смятам,че не 1 път досега съм доказвала на хората около себе си,или по-правилно е да кажа-съм показвала,че взема ли 1 път решение е окончателно и не съжалявам за него...естествено много внимателно премислям всичко първо.
ПП освен това сълзите според мен не са за пред всички,а само за малък кръг хора...2ма човека или 3ма са ме виждали да плача ,защото съм си позволила лукса да се покажа слаба пред тях..защото им вярвам повече отколкото на себе си и не се срамувам от негативните си емоции...пред чужди хора винаги налагам маска на положителен,весел и винаги мил човек![]()
На мен би ми станало много кофти,ако момчето ми харесва още повече.![]()
![]()
Зависи .. Ако държа на човека биха ме наранили сълзите му и вината.. В противен случай бих се направила, че съжалявам, нооо всъщност нищо особено ..
По-скоро бих го помислила за слабохарактерен лигльо. (ако е някой,който не познавам добре)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ами според мен първо няма такова момче което да плаче за момиче откровено и 2ро ако има сиг ще се трогна ама няма такова момче и няма и да се трогна![]()
![]()
![]()
![]()
Лично аз бих се трогнала, ако става въпрос за моя приятел. Чак тогава. Но попринцип, ако някое друго момче реве за мен, ще се опитам да му обясня как стоят нещата, но няма да се трогна. Ще се трогна, ако някой ми подари нещо, ако ми говори приятни неща, ако ме обсипва с комплименти и с присъствието си.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Ако е от щастие и аз съм причината точно на момента.. ДА РАЗБИРАСЕ..