- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв би бил най подходящия подарък
Какъв би бил най - подходящия подарък за моята сериозна половинка,,на 22 ще стане в края на тази година и страшно много искам да м у подаря нещо оригинално ..
Ти трябва да знаеш!
И аз ся се чудя к`во да подаря на мояама аз най-добре си го познавам.Няма да почна да пускам теми я
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Абе тва нова мода ли е да питате НЕПОЗНАТИ какво ВИЕ да подарите на ВАШИТЕ гаджета?
Ако ти нямаш идея, кой да има?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Разхлабително.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
хмм .. зависи от човека .. аз обичам да подарявам злато или сребро ..![]()
п.с. не ми допадат идеите от сорта на парфюми, дрехи, сувенири ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обмисли ;]Първоначално написано от LoveRetroMusic
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ами виж от какво има нужда,информирай се какво обича...Ние тук не го познаваме.![]()
печен гущер!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
съобрази се с вкуса и предпочитанията му,с хобитата,любимата музика?...не може да не ти хрумне нещо,нали?????![]()
Най-хубавия подарък? Че това е толкова лесно.
ТИ.
(това,че се обичате)
Другото е формалност.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
само,че миличка почти 2 години сме заедно и толковаа мн неща съм му подарявала с повод или без повод просто ей така щот си го обичам,, и просто искам някоя идейчица от тук от там ..Първоначално написано от mOBSCENE
бих ти предложила чаша със снимка, снимка в рамка или нещо от сорта, но щом сте заедно от 2 годинки съм почти сигурна,че одавна е получил такъв подарък![]()
ммм честно казано и аз не знам, но може би парфюм е добра идея. Някакъв марков или просто подобие на марков![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
миналата година той ми подари чашата със снимка ,а аз на неговия му подарим снимката с рамкатаПървоначално написано от vesito0
![]()
![]()
![]()
В последно време много се замислям дали не си поръчам да ми нарисуват картина по снимка. Ето ти нещо, което със сигурност не си правила.
да чудесна е![]()