- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кое предпочитате???
Според вас струва ли си българската музика или яки неща българите не правим??И ако правим нека всеки да каже любимата му българска песен![]()
![]()
![]()
Разбира се,че има хубави български песни..от едно време.Те ми харесват.
Има една песен,Заспали чувства,която я обожааавам...и много други народни всъщност.
Но ако питаш за "рап-а" в БГ,отврат.Може би 2ма,3ма които имат що годе добра музика,другото не струва.
Първоначално написано от bog4eto
+1
има някой добри парчета ,но аз не се заслушвам по БГ музика ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
амии българското си е наше.впредвид факта,че българското изкуство е оставане на проивола на съдбата трябва да сме благодарни на това,което се създава колкото и ''не толкова добро като другите държави'' да е...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Има страшно хубави български песни.
Аз лично любима нямам, но има доста, които харесвам много
Например: Георги Станчев - Ти ужасно закъсня; Паша Христова - Една българска роза; Васил Найденов - Сбогом моя любов; Орлин Горанов - Светът е за двама.. и още мнооого други.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+1Първоначално написано от teenems
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Оставете ги старите песни, вижте в момента какво вадим. Слаба работа като цяло. Няма голяма сцена и търсене в България. Има един доминиращ стил и десетина процента други хора, които търсят нещо различно. Все пак си има изпълнители, които правят стойностни неща и трябва да бъдат подкрепяни.
Audio ergo sum
Аз не мога да кажа, че по принцип слушам българска музика, но понякога имаме страхотни попадения, които ако не бяха излязли от български изпълнители, а от някои световно известни, щяха да имат шансове да станат истински хит. Една такава песен е на Стенли-"Обсебен". И други има естествено.
Иначе единствения наш изпълнител, когото харесвам като цяло и съм му супер-фен е Васил Найденов. За мен е най-голямата ни музикална звезда, даже единствена от такава класа! Супер як е, мн му се кефя, гласа му е невероятен![]()
От новите ми харесва последния албум на Миро, съвсем случайно го прослушах и взе, че ми хареса.![]()
БТР, Стенли, Остава... и ми казвате, че няма хубава българска музика?
БТР определено винаги ще са си класика...Авеню
а от българският рап...повечето бг парчета предпочитам да слушам американските им оригинали
иначе ми харесва Респект-Бягство(кавър на Авеню)
Така си е.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Между другото, наскоро попаднах на една статия, в която пишеше, че Аксиния е лицето на българската поп музика... И не можах да се сетя за нито една нейна песен, но пък се сещам за разни предизвикателни фотосесии.
Мерси, това какво е? Новата българска попмузика ужасно ми прилича по имидж на чалгата...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Допадат ми групи като Сигнал,Щурците,БТР,Ахат...
Музиката,която се прави в момента в България е пълна боза ...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Предпочитам да слушам музика с български текст.
Каризма правеха силни песни в поп сферата.
Една от любимите ми: Каризма - Ще избягам ли от теб
http://www.youtube.com/watch?v=Us9mHTklhQ8
Аз от БГ музиката слушам само бг рап, другите нещо не са ми в стила, не ми харесват.
~!1912!~
Абе има тук-там нещо добро, а не комерсиален боклук, но са малко тези песни. За рапа съм без коментар.![]()
Само Wosh MC има някои добри песни.
http://vbox7.com/play:1de51ef7
http://vbox7.com/play:05f13e29
http://vbox7.com/play:403d5718
![]()
![]()
Обожавам БГ музика,за любима песен точно не мога да кажа много харесвам Сигнал,Б.Т.Р.,Щурците,Епизод ,Атлас,Остава-отделни песни,Група Лора,Торнадо,Георги Станчев,Стенли,Тома,Хиподи ,Гранулом,Ахат и още много групи,които за съжаление не са известни...
Нещата които в момента се правят в по-голямата си част са боклуци.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Така е, правят се ужасно безумни песни напоследък - явно сме в кризаНо пък и в световен мащаб по-голямата част от сегашната музика е плява, така че не сме само ние.
Важното е, че има попадения от време на време.![]()
срещат се и хубави песни...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!