.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как една връзка да бъде по-добра?

Здравейте
    Как може една връзка да бъде по-добра, в смисъл не посредствена (просто да си убиваме времето), а да стане нещо по-сериозно (true love)?

Ето 2 въпроса за ориентир:
    Как да запазим интереса ни един към друг така както е било в началото?
    Как да направим една връзка сериозна и продължителна?

Мерси

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    1.разнообразие
    2. любов
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Как една връзка да бъде по-добра?

Как може една връзка да бъде по-добра, в смисъл не посредствена (просто да си убиваме времето), а да стане нещо по-сериозно (true love)?

.. няма ли желание има и оправдание от страна на единия ..

извод: зависи от хората и това какво искат един от друг ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Зависи от хората и техните морални ценности.До каква степен за повърхностни и какво въобще е тяхното мислене за живота...За една сериозна връзка най-вече е нужна любов.Любовта е най-важното нещо,след нея идват разбирателството и доверието.Чувството да знаеш,че си сигурна/сигурен с него/нея.Да изпитвате непреодолимо желание да сте един с друг и връзката ви да не се гради на обикновени неша като ''как изглежда на външен вид,каква музика слуша или на какъв стил е фен''.
    Ако имате тези неща интереса винаги ще го има или поне ще се запази максимално дълго.Мненията ви трябва да се препокриват...

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    1.разнообразие
    2. любов

Точно така!Не е добре още в началото да консомирате връзката си,схемата е винаги да има с какво да изненадаш партниора си най-малкото това

Мега фен
    Град
    <3
    Е,айде стига с тея теореми/сценарии/графици и т.н как/кога/какво и защо бе... Живейте си и тва е. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    Много е лесно, стига всеки ден да се влюбваш повече и повече в момичето/момчето си.. и това да е непрестанен процес. Тогава доказваш.. не, по-скоро показваш любовта си непрестанно.. с мило отношение, с внимание, със загриженост.. и с мноооооого подаръци и изненади ТЕзи двете са подправката, която може да направи от обикновената манджа кулинарен шедьовър.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    1. Както казаха трябва разнообразие, всичко което се повтаря губи своя чар..
    2. Любов и доверие.. Тва е най-важното..

Споделяйте си много,вярвайте си,обичайте се,подкрепяйте се,помагайте си.....правете си изненади-малки...кво повече..

Мега фен Аватара на iiirish
    Една връзка не можеш да я направиш самоцелно сериозна. Това само си идва с времето. Ако истински обичаш някой човек, не трябва да се мъчиш "да буташ" нещата, а да се оставиш по течението. Има ли чувства и желание, сами няма да се усетите как връзката ви ще премине на друг етап.
    Колкото до интереса, и в други теми съм писала, че това е временно явление, характерно за началото на всяка връзка. Обичате ли се, разбирате ли се, дори да не е толкова интересно, вие пак ще бъдете заедно и ще градите едно и също бъдеще. Угаждайте си, правете жестове за другия и така никога няма да ви писне.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Е,айде стига с тея теореми/сценарии/графици и т.н как/кога/какво и защо бе... Живейте си и тва е. Оо
    И аз това си мислих..

И, кво, някой ще ви каже във форум какво и как да направите и вие ще отидете да го направите по същия начин, за да си запазите връзката.Ми то все едно партньорът ви не ходи с вас, а с форума.
    Супер глупаво е това.Трябва да ви идва отвътре.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Определено с нагласата за "сериозна " връзка неа се получи ...
    Не само показвай/доказвай . .ами и го казвай
    прави и коплименти (ето това мн липсва при мене )
    ама не бъди досаден ..да не си мисли ,.че те има вече
    иначе .. лично на мен ше ми станеш безинтересен после (:

Вземи прочети някоя книга за любовта викам по-добре..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

секс, майна.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Трябва и на двамата да им пука еднакво.

Благодаря на всички

ShtrudeL, LovelyGirl явно не сте ме разбрали правилно
    Аз просто търся съвети, нали за това е сайта

Мега фен
    Град
    <3
    Напълно съм те разбрала.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    1.разнообразие
    2. любов
    Съгласна съм 100% От една страна трябва да има химия между хората смисъл не да ходят просто за да не им е скучно по цял ден, но от друга страна трябва да има нещо, което да поддържа тази любов))

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Запояване.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си