Цитирай Първоначално написано от Infosoul
Ще се възползвам от тази тема, понеже имам подобен проблем.

Става въпрос за момиче, което по принцип го харесвам като човек и имам дълбоко уважение към нея. Тя се откроява от другите момичета, смисъл не е човекът който ще те нарани. Двамата учим в един клас, няма да ви казвам години за да не правите излишни изводи. С нея винаги можеш да завъртиш приятен тип разговор.

Та, всичко започна, когато преди 2-3 дена имах този сън, който беше доста реалистичен и един от малкото сънове които ще помна. В него аз и тя бяхме.... незнам нещо като гаджета (да знам думата е грозна) и си разменяхми милувки и целувки и беше доста приятно и все едно си прекарвахме доста добре и това. От този сън нататък си мисля, че това е знак за събуждане, смисъл, че трябва да изляза от това положение в което съм в момента, ако ви интересува какво е то, питайте.

Въпроса ми към вас е - Дали трябва да споделя съня и изобщо чувствата и към нея ?

Ако имамате въпроси питайте

Сега сигурна няма да съм тука такаче вечерта може да погледна темата.

Благодаря за всички отговори предварително.
Мммм съня не й споделяй мен ако питаш някакси гадно е. Таа ми кажи и щом искаш и така мислиш да постъпиш, ама виж много добре прецени положението, ама наистина МНОГО ДОБРЕ. Оглеждай се дали тя не гледа друго момче, да си има приятел или нещо подобно, защото после ще е много неудобно и за двамата ако ти откаже ПОВЯРВАЙ МИ!!!