- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Да искаш, но да знаеш, че не можеш..
Според мен особено преди професионален спорт трябва да поддържаш форма.Първоначално написано от terawatt
![]()
Аз ти пиша за подготовка за състезание примерно за някой професионален спорт. Храната както дава енергия, така и самата обработка взима част от енергията на организма. За това 6 хранения в дни преди състезанието може да дойдат в повече. Оттам и енергията ще е по-малко.
Добро утро, че за проф. спорт трябва да се поддържа форма. Тези неща се подразбират.
И не отговори - за теб хляба ли е главния източник на въглехидрати?
Аве хора спрете се малко де! Човека на 14 години а тука почнаха да му обясняват как да не лочи бира, че видиш ли биреното му коремче да паднело! Какви са тия диети за 14-годишен бе!?Важното е движението ... ако ще да не тича - всеки ден обаче да върви в бързо темпо минимум 5км. - с тичане резултата ще е още по добър!
Диетите са крайна мярка - на първо място е движението!
Не трябва да обръщаш внимание на другитеПървоначално написано от jhygtygrf
Боцкай синтол в прасеца и направо летиш
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Много си прост,това нищо не помага освен да е по-голям и до колкото знам се боцка само в раката.Ти освен един протеин и един анаболен стероид знаеш ли друго бе лайнар смотан.Първоначално написано от LuxurySk0B
Аз бягам 50м за 6.50.До сега най-доброто за мен.600М за 124с.При дългите разстояния прасеца ме заболява много и трудно дишам,но се справям нормална реакция.Просто при мен е по-трудно,но спринтовете е голям кеф
всички ти казват че нищо няма да стане от теб.............. това не е вярно ! ако ти имаш волята и желанието ще постигнеш добри резултати в спорта
упражнявай се като тичаш в парка ))
и внимавай с дишането особено сега в по-хладното време че може да се разболееш лесно от вдишване на студен въздух ..
а ако в най-студеното време искаш да тичаш и не си свикнала да се каляваш - отиди на фитнес и тичай кардио
успех!![]()
тичането е много приятно и полезно спортно заниманиепоздравления че си го избрала като част от деня
![]()
^ И аз съм нещо таковапреди 2 години някъде бях доста по-пълен и почти винаги бях последен по физическо..
преди 1 седмица бягах 600метра и ги избягах за най-краткото време110
Стига бе ?!Първоначално написано от TheHellion
![]()
5 и нещо ?! Дефакто ще поставяш нови рекорди ?! Набрали ли ги бягат толкова?![]()
Пич въобще не ги слушай тия дермони че нищо нямало да стане от тебе.Не е вярно.Стига да имаш желание и воля можеш да постигнеш каквото искаш.УспехПървоначално написано от jhygtygrf
![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
аз тичам 50 метра за 7 секунди и също сам на 14![]()
![]()
![]()
WrongLife - e дocтa прав \/
![]()
![]()