- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- медальон с име??
къде в пловдив могат да ми изработят по поръчка медальон с име (няма значение дали е сребро злато или тенекийкаи колко горе долу излиза
на центъра след теранова на паметника на Александър Велики нали има няккави сергии продават гердани глупости питай там :P може да правят
Не съм от Пловдив, но попринцип в по-големи магазини за бижута би трябвало да гравират. Изобщо не е скъпо. Аз преди почти половин година носих едни гривни да ни гравират с приятеля ми и беше към 10 лева за едната т.е 20 за двете. Приемливо е.![]()
а за да не правя нова тема
аз искам да си направя гривна с името ми знаете ли къде се правят
за софия
Първоначално написано от sexy_baby_originale
в бижутерийните магазини сигурно правят ... по морето имаше лятото![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
а хубаво значи си от СФПървоначално написано от girl4eety
такаа малкия ЦУМ предполагам че го знаеш :P там е
къде се намира тоя малък ЦУМПървоначално написано от meche95
значи отивам на пиротска от там в цум и там правят такива тривниПървоначално написано от meche95
а знаеш ли г/д по колко пари са
миии цена не съм мн сиг ама около 10 кинта зависи от буквите ли ддз ама не ЦУМ а МАЛКИЯ ЦУМ![]()
има разлика
![]()
Аз нашите гривни правих в малкия цум и по-нагоре написах колко ми е излезнало, само че гравират на първия етаж, точно по средата има щанд със сребро.
Ако имаш готова подходяща плочка може и зъболекар да ти гравира името с машинка![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...