.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Sofia

Как да си намеря приятели

Хора,аз съм един тотален неудачник и съм много смотан.Проблема ми е че нямам никакви приятели и не знам как да си намеря.Дайте съвет,какво да правя

Повече от фен
    Прави се на "готин"...Стани "фйешънче"...

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    промени се

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Peshec
    промени се
    Как?Аз принцип съм много смотан

Град
    around the world !
    Пич, вместо да пишеш такива теми, потърси проблема в себе си. Тук не те познаваме лично, ти се познаваш най-добре, открий си слабите черти от характера, които ти пречат именно на това да общуваш - промени ги. Говори си повече с класа, запознай се с много други хора, излизай навън през седмица, а може и Петък,Събота,Неделя. Това са стъпките, забрави го това чувство "срам", виж какви са хората, дали ще попаднеш на сродна душа, общите ви интереси дали ще съвпаднат,дори и да не съвпаднат,пак може да си говорите общи неща и така. Но все пак - да не стоиш изолиран ;р Дано да помогнах

Еми ако се промениш в стил - да си губиш времето по 2 часа в скайп с тези от класа ще видиш как става
    Аз правя общи чатове почвам да спамя простотий и никога не седя сам

Просто като пичовете цъкат футбол - цъкай с тях независимо че не можеш - не им се прави на някъф дет може ако не можеш и си лафете ...
    Просто не знам как да ти го кажа - ... такова нещо не ми се е случвало явно съм 'общителен' човек ..
    и няма такова нещо смотан ^^ може да те мислят за 'някъф сдухан' ама кво ти дреме - прави се на пич и ще забравят за мнението си...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    намери други смотаняци и си основете клуб на смотаняците!
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Никакви приятели ли нямаш или просто в училище нямаш приятели??

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Аз ли да дойда да ти намера уе
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Хора всякакви . . .
    Все има някой със сходни интереси като твоите!!
    Но първо се промени!!
    Спри да говориш за себе си лоши неща, като тези, че си неудачник . . .
    Вдигни си малко самочувствието . . .
    Усмихвай се повече . . .
    Бъди оптимист . . .
    Бъди по-общителен . . .
    И така ще си намериш приятели.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    запознай се с много други хора, излизай навън през седмица, а може и Петък,Събота,Неделя
    да, ама като излезе и като види някой на улицата да тръгне да се запознава ли?

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от Slashy
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    запознай се с много други хора, излизай навън през седмица, а може и Петък,Събота,Неделя
    да, ама като излезе и като види някой на улицата да тръгне да се запознава ли?

Говорех за когато е в училище Пък може и на улицата, ако му хареса.. всеки сам си преценява

Цитирай Първоначално написано от Belair
    промени се
    Ееее ми режи вените... песимист долен
    Към темата: Селоооооооооооооо събуди се, в 21 век си... който търси ще намери... как в класа ти поне няма един с който да имате общи интереси... не знам вече... фащай приятелка (кой па ще се хване с тебе) (след песимиствските мисли)

Отпусни се и се промени. Бъди такъв, какъвто искаш да си. Ако имаш репутация на зубър, геймър, бот и прочее, промени я. Всичко зависи от теб.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    ми досаждай на хората примерно от твоя клас..питай ги кво правят и почвайте да си бъбрите..аз всяко междучасие само досаждам и вика кво правиш p и почва 5 часов разговор (: първо се ориентирай към тези,с които имаш сходни интереси..ако не познаваш някого примерно може косвено да се запознаете..като например да питаш откъде мy/й е тая уникална тениска или квот си измислиш или директно го питаш как се казва ;d при мен действа.
    Хахаха, има един от моя клас, дето само така идва и ни пита: "К'во пра'йте, к'во пра'йте?" И винаги става за смях. Той се казва Мирослав и винаги когато влиза в стаята, някой го будалка, казвайки: "О-о-о, к'во ста'а, Миро?!" и се прави на дружелюбен въпросният човек, а Миро вече си мисли, че се е издигнал в очите на готините.
    Преди излизах 2-3 пъти с неговата компания край общи познати, стана ми жал и се опитах да го науча поне малко да стане по-печен. Ала за съжаление ако се отвори, бъзиците ще станат още по-жестоки. Та неговите интереси се свеждат само до телефона му (не спира да си го човърка), не знае как да заговори момиче... Оня ден една приятелка дойде в стаята с тениска на Mango и той започна: "Ей, Манго, Манго..." Горкият, колко е задръстен. Когато някой го нареди, той само казва "О Мъ Гъ.." или клати глава... а ако се опита да проговори, излизат слова, прекалено изнежени и неуверени. Тъжна картинка.

Аз се отклоних. Мисълта ми е, че с тъпи заучени фрази или предложени по форуми такива, не става. То си е до излъчване. Едно е да дойде най-големият красавец на класа и да ми каже "Ей, какво правиш бе?" и да потекат флуиди. Друго е да дойде някой да ме занимава с джиесема си!

да си намериш приятели.. да не мислиш че става ей така?! това зависи единствено от теб..! Не си мисли че е много лесно да имаш приятели.. но приятели истински..! не е много лесно да..! но пък тук ние едва ли можем да ти помогнем..! Има ли полза от подмазването само и само да те харесат?! НЕ! Това зависи от твоето държане.. и поведение... се пак не можеш да накараш някого да ти е приятел.. .. нз не мисля че можем ние да ти помогнем.. но се пак късмет \/

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    приятел е обширно понятие..
    след като се уверих, че явно не може да се вярва на човек, който познаваш от цял живот (и не само, че го познаваш разбира се де)

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    ами запознай се с нови хора..заговаряй някой тийн, пиши си с някой от твоя град или село-и така!!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    ами ти щом си мислиш че си смотан или си наистина много смотан или искаш съжаление, намери си смотани приятели и тва му е майката
    то от приятели си е.... майката , незнаеш кога ще ти забият нож в гърба
    хората са казали пази се от приятели,щото не знаеш кога ще те предадат
    за ко ти са толкоз много приятели, намери си 1 приятел ама да е истински, аз така правя
    аве то туй ващо не е приятелство,вие не знаете ко е приятелство
    аз като глезам май си мислите че целта е да се харесате на някой,че да не ви мислят за такива загубеняци или просто ей тъй да има а ?
    ква ти е целта да станеш приятел на някой по силен и известен и аре никой да не се ебава вече с тебе
    някой знае ли всъщност какво е приятелството или да ви обясня ?

Град
    Plovdiv
    Разберат ли , че имаш пари сами ще почнат да се лепят
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Разберат ли , че имаш пари сами ще почнат да се лепят

По темата: Приятели със сигорност няма да намериш.... казвам ти го директно за да не се мъчиш.Просто се опитай да се запознаеш с няк'ви хора с които поне на голямото междучасие да излизаш... а и направи така,че някак си да се харесаш на класа си за да може да не се държиш сковано в час и през междучасията поне да има с кого да разговаряш.Аз нямам приятели,и не искам защото уча в друг град на 5 км. от моя а и виждам,че с нито един нямаме общи интереси.Бъзикаме се... говорим си... смеем се.Но за мен това не е приятелство... пък за някой може и да е .Има и друго,опитай се да промениш мнението за себе си...забрави срама.. ако наистина си неудачник поне не го показвай.. и не мисли,че си такъв така от самосебе си без да се усетиш ще станеш по разговорчив и т.н .... незнам кво да кажа повече

Голям фен
    аз съм 2х по смотан моля ви се помогнетеееее

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    промени се
    Като за начало спри да се самосъжаляваш и да си повтаряш, че си смотан и вярвай повече в себе си. Излизай там в квартала да играеш футбол с момчетата и се запознай с тях (примерно).
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си