Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
ми досаждай на хората примерно от твоя клас..питай ги кво правят и почвайте да си бъбрите..аз всяко междучасие само досаждам и вика кво правиш p и почва 5 часов разговор (: първо се ориентирай към тези,с които имаш сходни интереси..ако не познаваш някого примерно може косвено да се запознаете..като например да питаш откъде мy/й е тая уникална тениска или квот си измислиш или директно го питаш как се казва ;d при мен действа.
Хахаха, има един от моя клас, дето само така идва и ни пита: "К'во пра'йте, к'во пра'йте?" И винаги става за смях. Той се казва Мирослав и винаги когато влиза в стаята, някой го будалка, казвайки: "О-о-о, к'во ста'а, Миро?!" и се прави на дружелюбен въпросният човек, а Миро вече си мисли, че се е издигнал в очите на готините.
Преди излизах 2-3 пъти с неговата компания край общи познати, стана ми жал и се опитах да го науча поне малко да стане по-печен. Ала за съжаление ако се отвори, бъзиците ще станат още по-жестоки. Та неговите интереси се свеждат само до телефона му (не спира да си го човърка), не знае как да заговори момиче... Оня ден една приятелка дойде в стаята с тениска на Mango и той започна: "Ей, Манго, Манго..." Горкият, колко е задръстен. Когато някой го нареди, той само казва "О Мъ Гъ.." или клати глава... а ако се опита да проговори, излизат слова, прекалено изнежени и неуверени. Тъжна картинка.

Аз се отклоних. Мисълта ми е, че с тъпи заучени фрази или предложени по форуми такива, не става. То си е до излъчване. Едно е да дойде най-големият красавец на класа и да ми каже "Ей, какво правиш бе?" и да потекат флуиди. Друго е да дойде някой да ме занимава с джиесема си!