Много е сложно наистина ... незнам от къде да почна нз как да ви го обясна... Всичко почна миналата година... Тя ме харесваше много и аз я харесвах,но още неисках ... тогава се появи 1 друго момче по-голямо от мен и той я хареса тя него и тръгнаха бях съсипан... просто разбрах какво загубих ревах за нея тогава беше ми адски адски гадно ... но те се разделиха и ние тръгнахме 1-2 месеца след като скъсаха...те ходиха 3-4 ... и тогава много се обичах ме всичко вървеше страхотно нали аз не и давах зор за секс за нищо после почнах малко по-малко да я потиквам към някой неща и кво стана там малко се усамотихме и не сме правили кой знае кво , но щехме да минем на следващото ниво(не секс) след тва тя ме скъса ... след 20 дена се събрахме пак и сега тя нищо неиска неиска да я лижа неиска смучка неиска да я пипам просто да се целуваме НИЩО НЕИСКАЛА ... аз съм на 16 тя на 14 и половина ходиме 9 месеца нито я карам за секс а за некви малки неща хормоните ме друсат обичам я много МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ НОРМАЛНО ЛИ Е ТВА ?! И какво да права