- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нашата връзка
Много е сложно наистина ... незнам от къде да почна нз как да ви го обясна... Всичко почна миналата година... Тя ме харесваше много и аз я харесвах,но още неисках ... тогава се появи 1 друго момче по-голямо от мен и той я хареса тя него и тръгнаха бях съсипан... просто разбрах какво загубих ревах за нея тогава беше ми адски адски гадно ... но те се разделиха и ние тръгнахме 1-2 месеца след като скъсаха...те ходиха 3-4 ... и тогава много се обичах ме всичко вървеше страхотно нали аз не и давах зор за секс за нищо после почнах малко по-малко да я потиквам към някой нещаи кво стана там малко се усамотихме и не сме правили кой знае кво , но щехме да минем на следващото ниво(не секс) след тва тя ме скъса ... след 20 дена се събрахме пак и сега тя нищо неиска неиска да я лижа неиска смучка неиска да я пипам просто да се целуваме НИЩО НЕИСКАЛА ... аз съм на 16 тя на 14 и половина ходиме 9 месеца нито я карам за секс а за некви малки неща хормоните ме друсат обичам я много МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ НОРМАЛНО ЛИ Е ТВА ?! И какво да права
![]()
Кат я обичаш,ш чакаш ..![]()
Може би и трябва време .
Изчакай да я задрусат и нея хормоните![]()
Щом я обичаш се предполага, че би жертвал пуберските си желания, в името на това тя да се чувства добре... с теб.
Ще чакаш, ако държиш на нея.
Не виждам какво има да се чудиш в случая, то е пределно ясно.
Момичето /ако е свястна/ няма да ти пусне, ако не иска да го прави по еди какви си причини... Единственото, което ще постигнеш с това да я притискаш е да я изгубиш . . .
Помисли си дали си струва . . .![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Епа ше чакаш батеАма сякаш ти е за "Секс" темата(според мен)
Това същата мома ли е, дето щеше да дойде на рд-то ти за 1 час? Какво се случи там, бай дъ уей?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да същата е. Още не е минал рд-тоПървоначално написано от LadyDi
![]()
Човек, ти си ебати психото... честно. Вземи да помолиш вашите да те заведат някъде, да ти изпишат някакви хапчета, щото ме плашиш.
Що ?Първоначално написано от LadyDi
Щото нещо ти е прекъсната връзката с главния.
И как разбра ае кажи !!!Първоначално написано от LadyDi
Аз съм наследница на Ванга.
То не се иска много проницателност. Само да си учил до 4 клас и да можеш да четеш.
абе човек хубаво обичаш я остави я малко сигурно постоянно "искам секс искам секс..." е остави се малко ем техните не са съгласни сте 2мата ем искаш секс остави я малко поговори с нея, че ще спреш я мъчиш го направите извини и се
Неискам секс искам просто некой неща ;сПървоначално написано от AlaBalaa
начи ще чакаш само за целувки защото ако направиш смучка на видно място техните ще и се накарат много хубаво
Първоначално написано от RoCkSpOt
.. еми тя като не иска за к'во мрънкаш .. Не можеш да я накараш да прави неща, които не иска да прави !
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ако я обичаш ще чакаш!а на 14 години нормално тя да не е готова още за тея неща
Да точно така,а като те друсат хормоните както казваш си хвани някоя какичка.Първоначално написано от Marinchety
Искаш и в тая тема ли да ти кажа колко си зле? Взе да ми омръзва, но ще се помъча, ако трябва
Научете се с тия ръце не само да пуцате по терористите!
++Първоначално написано от machoka
![]()
Е.аси копчето си.
'фани си отворена мадама на твоите години...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ти кво искаш чикия , свирка .. секс?! .. И ти не знаиш кво искаш ..
По темата: Остави тва момиче малко на мира не е готова на 14 извиняай .. Има съвсем друг акъл .. Страх я е .. Сяко момиче го е страх .. А пак ако я обичаш ше чакаш ако тряа цял живот .. :P