.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Ти луд ли си да дам 4 лв за карта аре моля ти са.. ! За 4 лв ще си взема 1 галонка каменица и 200 грама бирени фастъчки за мезе ! Това според мен е по-разумния вариянт ! НАЗДРАВЕ
    не си оборотен..

и какво се възмущавате, че картите са станали 4-5-6-7 лева, като средно една книга е около 12-13 лева.. да не говорим за цпециализирана литература

мойта карта ми струва 3 лева за 6 месеца и като просроча връщането с 1-2 месеца няма абсолютно никакви последствия, така че дори не ми се налага да следя срокове

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    само като видях заглавието и се сетих за библиотеката.

в наш'то китко градче много малко млади хора ходят в библиотеката, пък аз съм редовна и лелките вече си ме познават. сегашната ми карта датира от 2006, а годишната такса е 2 лв. Вярно не ни е много богат фонда...

баба и дядо имат доста книги, но предпочитам библиотечните. и аз не знам защо. определно някои неща пък им липсват в библиотеките на бабите и дядовците. примерно сега си вземах Далчев, защото го нямат.

пък и бонус към картата ми е четенето в читалнята. а аз няма откъде другаде да си набавя историческите изори, нужни ми в момента. общо взето много си обичам градската библиотека
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Имам, имам и си я ползвам редовно...
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Супер фен Аватара на _donna_
    смЕрт за такива превзети изкуствени места,където някакви книжни плъхове се изявяват карто артЪ личности и културоведи,а сигурно нема тема,дето нема да ги надговоря
    Аз пък не мога да разбера тебе какво те кефи да се ебаваш с образовани хора ... това не са "превзети изкуствени места",а НЕОБХОДИМИ места,където всички се ползват от знания трупани години наред.И какво общо има,че лелчето е смотано.Лелчетата във Фантастико също са смотани ама си пазаруваш храна,нали?А хората,които се ползват от библиотеките по-късно стават хора с професии - лекари,юристи и т.н.Хора,от които дори неартЪ като теб се ползват.

Само аз ли забелязвам колко безумно е да се наричат библиотеките "превзети изкуствени места"?

Супер фен Аватара на _donna_
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    квото имах да пиша,съм го написал. нема да ти се обяснявам.

а тия лекари и юристи в БГ - с лопата да ги копаш и все никва полза от тех

да идеш да си вземеш неква книга не виждам нищо лошо,но некви такива,които висят нон стоп там и вече им е станал едва ли не lifestyle - не,мерси
    Не е баш никаква полза,повярвай ..
    Никой не говори да висиш там нон-стоп;това никой не го прави.

Град
    Тепетата
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    Aз когато си вадих беше 2,50.
    Не ходя много често, защото в къщи имаме доволно количество книги
    Time is all I got

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    нЕмам карта щото е 10 кинта но пък в средно голямата библиотека в даскало има доста книжки и списания така че не ми пречи да взимам оттам-безплатно!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    при нас в библиотеката картата за възрастни е 5лв,а за пенсионери е2.Доста евтино е,в сравнение с вашите цени
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз имам карта за библиотеката при баба ми,в нейния град.Там струва 2 лв.

Имам си карта от тази година и редовно си взимам книги да чета.
    Иначе тези 4 лева бих ги дал и за час игра на билярд
    Audio ergo sum

Имам карта от няколко години.Подновяването струва 3 лв.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Имам карта от както се помня преди в детския раздел а от години и в нормалния и си я подновявам сяка година
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен
    Имам карта за библиотека, 3лв. струва в моя град.
    nicolepcd

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Карелия 100+Каменица половинка
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз имам 2 карти даже. За детския отдел и за нормалната библеотека. При нас е 2 лева картата. Също струва 2 лева и да си я подновиш.

Между другото не им знам политиката на подновяване, но аз 4 години вземах книги без да си я подновявам и нищо не са ми казвали. Преди месец отидох да я обновя и жената се очуди, че 4 години никаква ме нямало и аз и казах, че редовно си взимам книги и тя се очуди как така без да ми е обновена, че даже и почна да ми се кара. Уж някакви номера пишат всеки път и с едно лазерче маркират, накрая пак аз бях виновна...

Аз имам и е баш 4 лева
    Взимам си често,определено нямам възможност да си купувам всичо което ми скимне че ми се чете...
    Сроковете за връщане пък са доста неограничени,никой не ти прави преблем ако се забавиш малко.

че си купим леб, лионска и сиринье, уа...

При нас картата е абсолютно безплатна/и в училищната,и в градската библиотека. /
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Сега ще си изкарвам карта, защото ми е нужна за студентството, но за художествено литература - в торента по-долу има достатъчно и е безплатно. А ако искате конкретна книга и я няма - може да си я купите от магазина.

http://zamunda.net/details.php?id=182292&hit=1

Да четеш на компютър е отвратително!
    Audio ergo sum

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    ^ На мен не ми пречи.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    А за аудио книгите какво мислите?

Понякога ми е по-яко да си пусна някоя книга, отколкото а слушам за n-ти път някакви песни
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Kасетките с приказки...

Аудио книгите обаче са безплатни (от торентите) пък и не винаги мога да седна в автобуса примерно.
    Grumpy old madman

Град
    Пловдив
    карта имам само за кварталната библиотека,но искам да си изкарам и за голямата,ей така,да си имам иначе всичко,което обичам да чета,го чете и татко и не ми е нужно да си взимам от някъде
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    В бургас е 2 лева и аз съм си направила,но я ползвам само ако трябва да чета нещо от училище..иначе си купувам,щото там има книги от времето на прабаба ми
    Че то класическата литература ако не познаваш, къде си тръгнала да четеш модерна такава..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си