- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как най-смислено можете да похарчите 4 лева
не си оборотен..Първоначално написано от LiLGrizzly
и какво се възмущавате, че картите са станали 4-5-6-7 лева, като средно една книга е около 12-13 лева.. да не говорим за цпециализирана литература
мойта карта ми струва 3 лева за 6 месецаи като просроча връщането с 1-2 месеца няма абсолютно никакви последствия, така че дори не ми се налага да следя срокове
само като видях заглавието и се сетих за библиотеката.
в наш'то китко градче много малко млади хора ходят в библиотеката, пък аз съм редовна и лелките вече си ме познават. сегашната ми карта датира от 2006, а годишната такса е 2 лв. Вярно не ни е много богат фонда...
баба и дядо имат доста книги, но предпочитам библиотечните. и аз не знам защо. определно някои неща пък им липсват в библиотеките на бабите и дядовците. примерно сега си вземах Далчев, защото го нямат.
пък и бонус към картата ми е четенето в читалнята. а аз няма откъде другаде да си набавя историческите изори, нужни ми в момента. общо взето много си обичам градската библиотека![]()
Имам, имам и си я ползвам редовно...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Аз пък не мога да разбера тебе какво те кефи да се ебаваш с образовани хора ... това не са "превзети изкуствени места",а НЕОБХОДИМИ места,където всички се ползват от знания трупани години наред.И какво общо има,че лелчето е смотано.Лелчетата във Фантастико също са смотани ама си пазаруваш храна,нали?А хората,които се ползват от библиотеките по-късно стават хора с професии - лекари,юристи и т.н.Хора,от които дори неартЪ като теб се ползват.смЕрт за такива превзети изкуствени места,където някакви книжни плъхове се изявяват карто артЪ личности и културоведи,а сигурно нема тема,дето нема да ги надговоря
Само аз ли забелязвам колко безумно е да се наричат библиотеките "превзети изкуствени места"?![]()
Не е баш никаква полза,повярвай ..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Никой не говори да висиш там нон-стоп;това никой не го прави.![]()
при нас в библиотеката картата за възрастни е 5лв,а за пенсионери е2.Доста евтино е,в сравнение с вашите цени![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз имам карта за библиотеката при баба ми,в нейния град.Там струва 2 лв.![]()
Имам си карта от тази година и редовно си взимам книги да чета.
Иначе тези 4 лева бих ги дал и за час игра на билярд![]()
Audio ergo sum
Имам карта от както се помня преди в детския раздел а от години и в нормалния и си я подновявам сяка година![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Имам карта за библиотека, 3лв. струва в моя град.
nicolepcd
Карелия 100+Каменица половинка![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз имам 2 карти даже.За детския отдел и за нормалната библеотека. При нас е 2 лева картата. Също струва 2 лева и да си я подновиш.
Между другото не им знам политиката на подновяване, но аз 4 години вземах книги без да си я подновявам и нищо не са ми казвали. Преди месец отидох да я обновя и жената се очуди, че 4 години никаква ме нямало и аз и казах, че редовно си взимам книги и тя се очуди как така без да ми е обновена, че даже и почна да ми се кара.Уж някакви номера пишат всеки път и с едно лазерче маркират, накрая пак аз бях виновна...
Аз имам и е баш 4 лева![]()
Взимам си често,определено нямам възможност да си купувам всичо което ми скимне че ми се чете...
Сроковете за връщане пък са доста неограничени,никой не ти прави преблем ако се забавиш малко.
При нас картата е абсолютно безплатна/и в училищната,и в градската библиотека./
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Сега ще си изкарвам карта, защото ми е нужна за студентството, но за художествено литература - в торента по-долу има достатъчно и е безплатно. А ако искате конкретна книга и я няма - може да си я купите от магазина.![]()
http://zamunda.net/details.php?id=182292&hit=1
Да четеш на компютър е отвратително!
Audio ergo sum
^ На мен не ми пречи.![]()
А за аудио книгите какво мислите?
Понякога ми е по-яко да си пусна някоя книга, отколкото а слушам за n-ти път някакви песни
Grumpy old madman
Kасетките с приказки...
Аудио книгите обаче са безплатни (от торентите) пък и не винаги мога да седна в автобуса примерно.
Grumpy old madman
карта имам само за кварталната библиотека,но искам да си изкарам и за голямата,ей така,да си имаминаче всичко,което обичам да чета,го чете и татко и не ми е нужно да си взимам от някъде
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Че то класическата литература ако не познаваш, къде си тръгнала да четеш модерна такава..Първоначално написано от cherrygloss