.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    5 лв. за една година ... като закъснееш - 70 ст. на месец,ама до сега не ми се е случвало да плащам глоба.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    А за аудио книгите какво мислите?

Понякога ми е по-яко да си пусна някоя книга, отколкото а слушам за n-ти път някакви песни
    Определено е по-удобно. Но за мен те са като филмите по-книги. Не винаги четящият ти се вписва в представите ти за правилният тон на даден герой, автор. Всеки индивидуално си интерпретира проблемите, поставени в даденото произведение.

Особено не ми допада някой да декламира лирика - започвам да се отвращавам дори.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    5 лв. за една година ... като закъснееш - 70 ст. на месец,ама до сега не ми се е случвало да плащам глоба.
    Аз закъснях с две книги с около 5 години. Никаква глоба не съм платил, даже ми благодариха, че съм им ги върнал.

Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Аз закъснях с две книги с около 5 години. Никаква глоба не съм платил, даже ми благодариха, че съм им ги върнал.
    Наистина, цяло чудо си е, че не си си казал "щом досега не са си ги потърсили ще си ги запазя", а си ги върнал
    Audio ergo sum

Това е наистина много добър начин да похарчиш 4 лв.
    Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
    Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си