.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    svishtov

Падам си по приятеля на една моя не много добра приятелка...

Ммм дааааааа за първи път ми се случва,но се случи и сега незнам
    какво да правя излязох на кафе с една приятелка..и тази моя приятелка е приятелка с една друга..която аз не харесвам. става дума за лигаво момиче с огромно самочуствие..та както и да е..дойде
    с приятеля си - седнаха при нас ... Приятеля и ми се наби на око
    и реших да се запозная с него..но се отказах.
    отправихме си няколко погледа... и тои ми протегна ръка
    да се запознаем. запознах ме се,а оная неговата е толкова ревнива
    че почна да се цупи. тя си пада малко мъжкарана..на токчета е с две глави по висока от него ......и така после няколко дена след това се засичахме само по улиците..тои се усмихва и поздравява..
    отначалото го намирах за мнн сладко и симпатично момче,но от два дена мисля все за него . и незнам какво да правя :Д
    нито номер имам,нито скайп..нито има от кой да го получа ..
    и така иначе аз имам приятел от две години,който ми изневери преди два месеца..и сега се караме постоянно...разделяме се сабираме се.
    даже преди малко отново се разделихме.
    лично аз нямам мн приятели,бях в чужбина,..миналата година си дойдох..и си нямам никой тук...освен гроба на баба ми.....
    Не ми е мн розав живота и така.......научихте и нещо за мен
    А тея които имат намерение да се излигавят ..защото неможе да няма такива..само на тях ще им кажа. ..рано или късно и вие ще сетиде на моята черга..все тая за какво !
    А на останалите..помагайте че си ебало майката
    Malko hora imam do sebe si,malko priqteli imam..zashtoto nemoga da namerq nikoi syvyrshen kato MEN ;] ;d

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пази Се От Приятелки
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Нали има приятелка,кво очакваш?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Забранения плод е сладък нали? До тук не мога да ти помогна с нищо. Това, което имаш с момчето е просто "бегло познанство", сиреч би те поздравил ако те види на улицата. Нямаш основание да очакваш каквото и да било.

Лигли с голямо самочувствие НЕ ! Намери си други приятели
    лол

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ааааааааааааааааааааааааа а

Гаджетата на приятелките са off limits !

Голям фен Аватара на RaZzer
    Първо си реши проблема в собствената връзка - помисли добре дали искаш да продължаваш да си с това момче, с което си в момента и ако не - си наложи да прекратиш взаимоотношенията си с него поне за известно време, колкото да не се съберете отново след 2 дни...

Относно приятеля на това момиче - не мисля, че държанието му е израз на проява на някаква симпатия към теб - всяко момче поздравява и се усмихва като види някого А и мисля, че е по-добре да не се превръщаш в момичето, което е разбило твоята връзка (т.е. тази, с която ти е изневерил приятеля ти...)
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на machoka
    Ти ръчички нямаш ли си, та желаеш чужди и заети устни да те гъделичкат влажно?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ако държиш на приятелката си не предприемай нищо , ако не действай , но имай в предвит ,че ако държи на нея , нямаш шанс. Айде успех

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    зарежи гаджето си, имате ебати връзката....
    не закачай момчето щом е заето...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Приятели малко познати много Помисли приятелка или позната ти е това момиче и действай .

- Края на сегашната ти връзка се вижда
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Майкоооооо замисли се малко по въпроса приятно ли е да ти изневеряват и т.н. след като на тебе ти се е случило и после ходи се опитвай да разваляш някакви връзки.приятелят ти ти е изневерил ,простила си му нали,кво искаш сега???ти тва момче изобщо не го познаваш НО вече СИ започнала да мислиш за него
    НАПЪЛНИ СИ УШИТЕ С БАРУТ И СИ УДАРИ ГЛАВАТА В СТЕНАТА!!!
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Веднъж се живее..

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Веднъж се живее..
    dда бе, за това живейте не 2 живота като полу-идиоти, ами един живот като кръгъл идиот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си