- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да развеселя момче
Предложи му да правите секс.Първоначално написано от AnNnG
Гаделичкай го![]()
![]()
![]()
![]()
Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD
Да бе,дай просто да оставим всички наши приятели с проблеми сами да се оправят...ако го остави просто така,без дори да опита,каква приятелка е?Мисли малко...Първоначално написано от ShtrudeL
Нали знаеш основния закон на овчедушието - колкото и да се скатаваме всички и да играем всеки за себе си,накрая пак отиваме всички под ножа...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
kato ti e t1pa temata nqma nujda da pi6e6 ;] ina4e blagodarq vi za suvetiteПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
уха :ДПървоначално написано от PainMonopoly
+1Първоначално написано от machoka
![]()
hold on bastard son I am the evel one!
Мен най-добрият ми приятел ме успокояваше като ме питаше какво има и наистина настояваше да му разкажа всичко и след това ме успокояваше и ми правеше комплименти... Отнемаше му доста време но наистина действа(поне при мен)
Ами поговори с него,за да разбереш причината за състоянието му.Ако не стане така излесте на кино да гледате някаква комедия или се направи смешна като клоун (знам,това беше много тъпо)...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LizZz
![]()
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
пфф .. ти пък си казал, че не сме ..Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен с челни стойки РОФЛ
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Подари му грам кока и една елитна курва :P
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"