- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Здравейте скоро с любимия ми имаме годишнина 8 мес и искам да го изненадам с нещо много приятно но нямам никаква идея кажете нещо оригинално което да го разтопя. Благодаря ви![]()
кажи какво обича,какво му е хобито например...Първоначално написано от InFiNiTy7
смяяяташ ли колко си проста, за да не можеш да измислиш нещо оригинално, което би му се харесало....
ми подари му кофа с лайна, достатъчно оригинално ли е?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Xaxaxa прост сиПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Ми значи обича да слуша метал и да скача обича баскетбола ии какво друго романтичен тип е обича малките неща но най вече обича метал
Пише се метЪл.Първоначално написано от InFiNiTy7
Хубава музика.
Вкарай го в метЪл шопа и му купи нещо ,което той си хареса.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
ДОбре просто бързах обаче исках нещо по романтично![]()
да бе, само аз ще съм простата...мхм....точно...Първоначално написано от InFiNiTy7
Попитах за мнение ако не можеш да дадеш съвет не пиши просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ дадох ти съвет и то доста оригинален, сигурна съм, че никой не е подарявал на гаджето си това което ти казах...
както и да е, понеже съм добричка ще ти предложа още нещо- оригинално разбира се, приготви му романтична вечеря....гущер на скара и филе от пингвин..........100% оригинално \/
Подари ги тези неща на твоето.
нямам, но ако имах съм сигурна, че много би се зарадвал...
Еми тъпа си бе.
Толкова ли не можеш да излезеш по магазините и да си харесаш нещо>?
+ тва тва с празнуането на месеците както казах е лигаво.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пърпъл прекаляваш с лигавщините понякога. ^
Бъде себе си човеек. (да не си помислиш,че обиждам)
4XCOKИ
кое му е лигавото, тя искаше оригинални идеи и и ги дадох....Първоначално написано от ShtrudeL
Защо са нужни обиди питам просто а и има хора които празнуват месеци това е въпрос на лично мнение и предпочитаниеПървоначално написано от ShtrudeL
И не излязох по магазините защото казах че искам нещо оригинално и специално не глупостите по магазините...нито предложенията на пърпъл
все сте недоволни бе.....
.. лелее баси хранилката ..![]()
Авторке .. т'ва с метъла не мисля, че трябва да е общото с вашия празник .. но понеже там нещата, които се носят не са никак романтични почти нищо няма да отива на стила му ..Защо не се опиташ да му приготвиш една хубаво прекарана вечер??
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Моя се кефи на всякакви бръмбазлъци.Най-много като чели се е радвал на наша снимка в рамка.
![]()
толкова ли неможете сами да измислите кво да подарите на любимия бе ....по добре идеята да е твоя от колкото чужда !
Темата може да бъде заключена измислих нещо много специално за подарък
Ми ще залепя нащи снимки в албум и отдолу ще му напиша романтични пожелания и текста на нашата песен сърца и рисунки ще стане супер![]()
Веднъж изписах цяла дебела тетрадка само с "Обичам те" и накрая припева на To The Moon And Back а на корицата "to be continued" като с това казах,че любовта не свършва с последния лист от тетрадката...
4XCOKИ