- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Незнаех ,че когато станат 8 месеца тряа да се подари нещо![]()
И се казва годишнина когато има ГОДИШНИНА..
Или аз нещо се бъркам?
Доста си е лигавичко..за месец![]()
ТИ го познаваш,не ние..пхх как да ти кажа к`во да подариш на приятеля си?!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Omfg не месец а 8 месеца и да ще му направя подарък защото го обичам и с подаръците се показва любов и привързаност към някого вие ако не правите подаръци на гаджетата си аз ПРАВЯПървоначално написано от mOBSCENE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТЕМАТА ДА СЕ ЗАКЛЮЧИИИИ
Тъпа си. И лигава.Първоначално написано от InFiNiTy7
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не тъпата си ти за кво си мислиш че са подаръците а?Първоначално написано от ShtrudeL
Аман от тъпи и бездушни хора
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти каза че си изписала цяла тетрадка и да лигава съм но не повече от тебПървоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от InFiNiTy7
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако с подаръците се показваше любов и привързаност, странно защо се трепем да доказваме по всевъзможни начини чувствата си. Купуваш 2-3 подаръка и готово - вече трябва да е убеден, че го обичам.
Подаръците (материалните) са защото ТРЯБВА да се подаряват. И повечето ги подаряват именно заради това, включително и ти. Всеки,който отрича е морално изкривен и залъгва себе си нарочно.Първоначално написано от InFiNiTy7
Да, написах тетрадката,ама си я направих собственоръчно,без да купувам каквото и да е и да чакам всичко да е на готово с опаковка и картичка. Не го приемах изобщо като подарък...дори би било жалко да го приемам като такова....както и да е, няма да разбереш щото си тъпа. (И за да го докажа...---> Слагай поне малко запетайки,за да ти се разбират изреченията.)
4XCOKИ
Ти си тъпа и както казах и аз ще му направя подаръка САМА!
Hilary_ ти не можеш да ми кажеш дали го обичам или не не ме познаваш нито него просто не знаешПървоначално написано от Hilary_
Някак си,като ми го каже идиот не ми изглежда никак достоверно...И всъщност...до сега не ми го е казвал умен човек.Може би затова и никога не съм се обиждала от подобни баналности.Първоначално написано от InFiNiTy7
Обоснови се и може да се засегна.
буу
4XCOKИ
Третото ми Аз,което е доста крайно в изводите/мненията си реши,че знае и мисли,че си лигава.Първоначално написано от InFiNiTy7
4XCOKИ
Може би си тъпа , защото не можеш да разбереш такива кратки изречения пфуу...Първоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от InFiNiTy7
дано съм разбрала погрешно и не говориш за мен ..Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Priceless .. <3
Те не са просто кратки. Те нямат никакъв смисъл и довод милейди. Оо Говориш нещо,което не доказваш. Какъв е смисъла тогава. Аз си ги разбирам,но май ти не разбираш сложните така да го кажем на по-прост език. ОоПървоначално написано от InFiNiTy7
4XCOKИ
ъъ? Оо Как можеш да сравняваш гениалното ми трето Аз със себе си? ОоПървоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
.. не бих се сравнявалаПървоначално написано от ShtrudeL
не искам да ти обърквам твоите "аз"-ове ии да стане по - зле отколкото е сега ..
![]()
Priceless .. <3
Е, то остава някой друг да го подари.Първоначално написано от InFiNiTy7
Като цяло за какво ви е да отбелязвате всеки месец, да си връчвате подаръци, все едно да сте заедно е такова мъчение, че всеки пореден изтърпян месец си е постижение? Що примерно не отбележите 2 месеца, 3 седмици и 4 дни, откакто за пръв път си купи шоколадов сладолед, докато си с него? Пак си е било кеф, точно както да се съберете...
По-скоро му подарявай внимание и правилно отношение всеки ден или прави изненади, отколкото да направиш нещо веднъж месечно, при това очаквано.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Хмм.. до ся си мислех:''Ако пиша в темата и мен ли глупава ще изкарат''![]()
я му дай един секс па да видим
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мале авторке, като ти чета коментарите ще се разплача, бива ли да си толкова зле...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Оставете "авторката" тя до сега ви се моли да и кажете какъв подарък да вземе за приятеля си а сега не иска явно е намерила нещо "специално" и явно не е толкова "тъпа" за колкото я мислите.![]()
сигурно някоя приятелка и го е казала тоя подарък...Първоначално написано от AlaBalaa
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
По желание на авторката темата се заключва.
А някои са доста заядливи.