- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Флеш - За хора с флеш
Като ще слагаш флеш, не забравй кецовете и мръсната коса.
смях х2Първоначално написано от drumhead1
в къв свят живеете не мога разбера...
http://vbox7.com/play:d189db3d
Това ще е полезно на автора предполагам..
значи има разширители обаче са мн скъпи аз сега си правя флеш и вече съм на 4мм знчи първи ти трявба обица дето да е по широка после като мине известно време я махаш и слагаш крем и пъхаш обица за пъп или език после писец на химикал и нали пак си слагаш крем за да влезе по лесно после пълнител от химикал и тка си измисляш ама да значеш че в началото не тря мн да напраягаш дупката и полека лека става и ако ти излезнат ранички или нещо такова (аз съм имала) махаш тва широкото и слагаш по млако и тка постепенно и става айде успех
п.с. ако имаш пък пари си купи разширител![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
разширител за ануса си купи направо
то густо, то пусто
абе имах една приятелка със 20мм и го махна и се сви до 5мм ;] аз мисля 8мм да си го прая моя супер сладко стои пък и ще се свие ако реша да го махнаПървоначално написано от madcho
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Значи брат ако искаш всичко да си е както трябва, отиваш до някое студио, където се продават разширители, флешове etc.. и си купуваш един разширител който тряя да изглежда горе/долу така-> http://www.bodifiedpiercing.com/_upl...-%20Tapers.jpg. Забравяш за клечки за зъби и такива боклуци.. Ако искаш някога да ти зарастне от самосебе си не си правиш по тоя начин http://vbox7.com/play:d189db3d. Миризмата на флеша зависи от материала на плъг-а, ако ти е от метал или от акрил ше мирише, ако е от силикон, дърво, камък еtc. няма да мирише и естествено от хигиената. Ако си го направиш повече от 10мм едва ли ше се свие до край- това е строго индивидуално за всеки човек, но все пак операцията не е чак толко шокираща http://www.youtube.com/watch?v=1E1p8LgukNY. Ако си чалгар, селянин, циганин, фешъЪъН няма да ти отива. Тва е!
THE FUCK?! ЗАЩО СТЕ ВЪЗРОДИЛИ ТАЯ АНТИЧНА ТЕМА?
Последно редактирано от sashko705 : 02-22-2012 на 21:42
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Един разширител е 5лв, струва ли си на всеки 3мм да даваш по 5лв?! Идеята за по-широки обеци е супер, и аз така направих, може с пълнител от химикал, има ги в различна големина, аз ползвах букса от стари слушалки, после може сламки, капачки от капки за нос, капачки от флумастри и т.н. Оглеждай се у вас за разни предмети, все нещо ще намериш. Може да те боли малко докато зараства, нормално е. Ако си го правиш в студио доста ще те боли. За почистване ползвай кислородна вода или ракия, поне през ден трябва да го чистиш. Ако след време си го махнеш ще ти се смали, но това за всички е различно, ако не се смали може да отидеш да ти я зашият, и моля без коментари от типа "зашиването не боли ли", много ясно, че НЕ, слага се упойка.
Aми ако нямате пари няма да си правите бе... Да разширяваш с подръчни материали е като да ядеш лайна- може да ги ядеш, ама не е препоръчителноАз лично използвах разширители до 5мм след това го разширих със силикон до 6 след тва пак със силикон до 8 и сега съм на 10 :P
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Ако си от София,знам къде имат разширители.. Пиши на ЛС, да ти кажа.. Иначее и аз мисля да си правя 5 мм и толкова да си го оставя,защото имам 2-ра обица на 1-то ухо(там ще го правя),а на другото имам 4 обици xD
БОЖЕ ГОСПОДИ СВЕТИ ДУХ И АНТИЛОПА С КОЯ РЪКА ДА СЕ КРЪСТЯНА ТАЯ СМОТАНА ТЕМА.
Mi az imam 10-dka .. pravila sum si gi sama pravila sum si gi i s chujda pomosht .. prqavila sum si gi s kle4ki za kitaisko, kapachki ot himikalki , chetki za risyvane. ima i rashirteli ama ne mi se davaha pari prosto..a da naistina mirishe tova e normalno se pak e rana
ne sa nujni nikvi spec. ne6ta osven sapun i voda i ako iskash da mahnesh mirizmata trqbwa da si zimash samo gumeni fleshi .. ako iskash ne6ty drugo pishi na LS :d