- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете
Съжелявам,че пак аз ви занимавам просто немога повече... така 9 месеца сме заендо имахме период в който скъсахме и сега нещата не са същите ... не й пука къде съм какво права... като излиза с некой др не ми казва ...обаче някак си ме държи към себе си... вбесява ме не ме целува не седи при мен ... давам пример "нещо се спъвам и падам и тя се засмее и ме подмине(не падам смешно,а наистина болезнено) а преди не беше така ще дойде ще ми каже добре ли си кво ти е ... сега почна да ми вика ... тоест нещо ми кресне и аз и распраам по-спокойно де и тя ЩО КВО ЩЕ МЕ НАБИЕШ ЛИ ?а наистина много я обичам НО НЕ ИЗДЪРЖАМ ДЪРЖИ СЕ КАТО ПАРЦАЛ С МЕН а аз давам всичко за нея
![]()
зарежи я...тая се еб*ва с теб!Първоначално написано от RoCkSpOt
Оф, тебе не ти ли писна да флудиш с глупости?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако й кажа как се чуствам тя ще каже ми като си недоволен ходи при друга ...Първоначално написано от Addicted2Chocolate
Опитвам всеки ден да говора с нея ... и тя точно това ми казва като си недоволен ходи при друга...Първоначално написано от Addicted2Chocolate
![]()
по думите ти личи че не и пука за тебе , явно от приказки няма смисъл
+1 Женчо, стегни се. Пък и 'къв си такъв идиот, че да се спънеш и да паднеш(omg) болезнено(2xOMFG)Първоначално написано от LadyDi
Тогава мислиш ли ,че въобще си заслужава?Първоначално написано от RoCkSpOt
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
ПРИМЕРНО БЕ КЕНЕФ ТЪП СМЕШЕН !!!Първоначално написано от lubomirky
Ако го направа веднага ще ме скъсаПървоначално написано от Addicted2Chocolate
пародия..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Какво точно да й кажа ? бтл в неделя имам рд и тогава уж ще дойде у нас да се видим ... да изчакам ли какво да правяПървоначално написано от Addicted2Chocolate
![]()
![]()
![]()
![]()
Борисе !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
Момче прегледай се. Имаш психични отклонения. Това съвсем сериозно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Влади, казах му го в предишната тема и той се разсърди и спря да ми пише![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ти си некъв ретардирал тип.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Страх я е да те зареже, не иска да излезе лошата, затова прави всичко възможно ти да я зарежеш. Късай я, няма смисъл да се мъчиш...
мн си тъп
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Жалкар, научи се да ходиш без да се спъваш и после на мен ми казвай смешенТолкова ли си зле, че не можеш да проумееш как това момиче просто не те иска повече? Толкова ли си зле, за да питаш какво да направиш, когато сам знаеш, че всичко е свършило? По-добре утре и предложи да се срещнете и й кажи повече да не се виждате, няма смисъл да измъчваш горкото момиче.
Сигурно съм единственото момиче,което мисли че момчета не са гадни копелета и ги защитавам,въпреки че съм много наранена,защото повечето жени си играят с тях и са с тях по сметка.
Просто си й показал че си слаб характер,ти трябва да си този,който да е водещото лице във връзката Ви.Разбирам че я обичаш,но поне веднъж й кажи "Ти кво правиш,коя си че да ми викаш" или нещо подобно,покажи й че не може да се държи така с теб.Явно тя е една от многото,които се правят на добрички и после се превръщат в гадни и надути кучки.,но ако покажеш малко характер ще видиш колко бързо ще разбере с кой е и че няма власт над теб.
Ето са бяхме с нея навън и тръгвам да я изпращам и тя вика неискам и аз и викам защо и тя вика ми няма смл не съм малка нито е тъмно ...а преди немаше проблем с тва че я изпращам
![]()
И кво? Страх те е да не те зареже така ли? Я се стегни! Уж си момче, а се държиш като п***а (с извинение)Първоначално написано от RoCkSpOt
Няква тъпа кифла, дето не знае кво иска, си те върти на малкия си пръст, а ти и тичаш по г**а като кученце... Вземи се малко в ръце и я отрежи едно хубаво та да й дойде акъла в главата... Наистина си слаб характер. Аз съм момиче и ти казвам, че някои (да не кажа повечето) от нас умират за такива момчета, които нямат собствено мнение, нямат воля, които да тичат по тях и да изпълняват квото им се каже... Имам някви спомени за твоя стара тема, но не си спомням какъв точно ви беше проблема тогава... Но щом 1 път сте късали вече - най-малкото, че нишката вече веднъж се е скъсала и нищо няма да е както преди. А при вас дори е станало по-зле... На нея не само, че не й пука за теб, но е и страшно нагла и ти го показва явно, а ти в нейните очи си пълен глупак, сигурна съм... За това вземи се стягай и я зарязвай! Ако имаш поне малко достойнство...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Прекалено много я обичам и съм се привързал към неяПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Обичай я - няма лошо, но си имай и достойнствоПървоначално написано от RoCkSpOt
Всяко нещо си има граници и когато се нарушат всеки, колкото и да обича, е редно да си защитава своето.
А има ли смисъл да обичаш и да бъдеш с човек, който не те бръсне, че те има? Тя те унижава, държи се грубо, арогантно, студено и ти продължаваш да й падаш в краката... Просто не си заслужава! Колкото и да ти е трудно си кажи, че ще се справиш и че никой не може да се подиграва така с теб и я зарежи... И си дай воля. Първоначално е много трудно, но ако имаш воля ще се справиш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Авторе писна ми от глупостите ти!
Вземи се скрий някъде, стига си занимавал хората с простотиите си. Не възприемаш и грам от това което ти се пише, все твойто си знаеш. Не никой няма да те съжали, никой няма да те защити. Виновен си, сам си си го наврял с ташаците даже.
Изчезни, вените си режи, обеси се, каквото желаеш. За никого няма да е загуба.
Вариант е и да си седнеш на д-то, да послушаш няколкото смислени поста в тая тема, и да си вземеш собствения живот в ръцете.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House