.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Помогнете

Голям фен

Помогнете

Съжелявам,че пак аз ви занимавам просто немога повече... така 9 месеца сме заендо имахме период в който скъсахме и сега нещата не са същите ... не й пука къде съм какво права... като излиза с некой др не ми казва ...обаче някак си ме държи към себе си... вбесява ме не ме целува не седи при мен ... давам пример "нещо се спъвам и падам и тя се засмее и ме подмине(не падам смешно,а наистина болезнено) а преди не беше така ще дойде ще ми каже добре ли си кво ти е ... сега почна да ми вика ... тоест нещо ми кресне и аз и распраам по-спокойно де и тя ЩО КВО ЩЕ МЕ НАБИЕШ ЛИ ? а наистина много я обичам НО НЕ ИЗДЪРЖАМ ДЪРЖИ СЕ КАТО ПАРЦАЛ С МЕН а аз давам всичко за нея

Голям фен Аватара на vanesa0pld

Re: Помогнете

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Съжелявам,че пак аз ви занимавам просто немога повече... така 9 месеца сме заендо имахме период в който скъсахме и сега нещата не са същите ... не й пука къде съм какво права... като излиза с некой др не ми казва ...обаче някак си ме държи към себе си... вбесява ме не ме целува не седи при мен ... давам пример "нещо се спъвам и падам и тя се засмее и ме подмине(не падам смешно,а наистина болезнено) а преди не беше така ще дойде ще ми каже добре ли си кво ти е ... сега почна да ми вика ... тоест нещо ми кресне и аз и распраам по-спокойно де и тя ЩО КВО ЩЕ МЕ НАБИЕШ ЛИ ? а наистина много я обичам НО НЕ ИЗДЪРЖАМ ДЪРЖИ СЕ КАТО ПАРЦАЛ С МЕН а аз давам всичко за нея
    зарежи я...тая се еб*ва с теб!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Оф, тебе не ти ли писна да флудиш с глупости?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Addicted2Chocolate
    Може би вече няма такива чувства към теб, каквито ти имаш към нея.Не съм чела предишните ти теми и не знам всички пoдробности, но щом я обичаш и ти е гадно каk се държи с теб ,опитай се да поговориш отново с нея.Кажи и това, което си написал в тази тема-за начина, по който се чувстваш и колко много тя те наранява с това държание.И накрая според мен трябва да се изясните дали ще продължите да сте заедно, защото няма смисъл да страдаш толкова много за човек на когото може би вече не му пука за теб.
    Ако й кажа как се чуствам тя ще каже ми като си недоволен ходи при друга ...

Голям фен
    А мислиш ли че има някаква надежда.Щом така се държи с теб значи не и пука дали ще я зарежеш.Знам че ще е трудно но говори с нея.И пак ще се повторя-така нараняваш само себе....
    Опитвам всеки ден да говора с нея ... и тя точно това ми казва като си недоволен ходи при друга...

по думите ти личи че не и пука за тебе , явно от приказки няма смисъл

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    +1 Женчо, стегни се. Пък и 'къв си такъв идиот, че да се спънеш и да паднеш(omg) болезнено(2xOMFG)

Може би вече няма такива чувства към теб, каквито ти имаш към нея.Не съм чела предишните ти теми и не знам всички пoдробности, но щом я обичаш и ти е гадно каk се държи с теб ,опитай се да поговориш отново с нея.Кажи и това, което си написал в тази тема-за начина, по който се чувстваш и колко много тя те наранява с това държание.И накрая според мен трябва да се изясните дали ще продължите да сте заедно, защото няма смисъл да страдаш толкова много за човек на когото може би вече не му пука за теб.
    Ако й кажа как се чуствам тя ще каже ми като си недоволен ходи при друга ...
    Тогава мислиш ли ,че въобще си заслужава?
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    +1 Женчо, стегни се. Пък и 'къв си такъв идиот, че да се спънеш и да паднеш(omg) болезнено(2xOMFG)
    ПРИМЕРНО БЕ КЕНЕФ ТЪП СМЕШЕН !!!

Голям фен
    До известна степен ти сам си си виновен.Щом говориш с нея потоянно и няма резултат ... опитай се да се дистанцираш малко от нея.Щом като толкова лесно те праща при друга-зарибявай се с други пред нея, за да и видиш реакцията.Но и ако от това не и пука...за съжаление моето мнение е ,че ти нямаш причина да бъдеш повече с нея.Освен ако не си мазохист...в което не вярвам.
    Ако го направа веднага ще ме скъса

пародия..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Голям фен
    ОМГ...тя те праща при тях а после ще те къса...твоята мацка не знае какво иска и с това си поведение обърква и тебе... не знам от тук нататък какво да правиш ... казах ти това което мисля...и продължавам да мисля-КЪСАЙ Я ВЕЧЕ...не си заслужава бе човек....тя не е ЕДИНСТВЕНА....ще те боли известно време но ще ти мине...с времето болката ще утихне и ще осъзнаеш че си пропилял толкова много време чакайки я и позволявайки и да те унижава и тъпче...
    Какво точно да й кажа ? бтл в неделя имам рд и тогава уж ще дойде у нас да се видим ... да изчакам ли какво да правя

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Борисе !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Момче прегледай се. Имаш психични отклонения. Това съвсем сериозно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Влади, казах му го в предишната тема и той се разсърди и спря да ми пише
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ти си некъв ретардирал тип.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Страх я е да те зареже, не иска да излезе лошата, затова прави всичко възможно ти да я зарежеш. Късай я, няма смисъл да се мъчиш...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    мн си тъп
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Жалкар, научи се да ходиш без да се спъваш и после на мен ми казвай смешен Толкова ли си зле, че не можеш да проумееш как това момиче просто не те иска повече? Толкова ли си зле, за да питаш какво да направиш, когато сам знаеш, че всичко е свършило? По-добре утре и предложи да се срещнете и й кажи повече да не се виждате, няма смисъл да измъчваш горкото момиче.

Град
    Sofia
    Сигурно съм единственото момиче,което мисли че момчета не са гадни копелета и ги защитавам,въпреки че съм много наранена,защото повечето жени си играят с тях и са с тях по сметка.

Просто си й показал че си слаб характер,ти трябва да си този,който да е водещото лице във връзката Ви.Разбирам че я обичаш,но поне веднъж й кажи "Ти кво правиш,коя си че да ми викаш" или нещо подобно,покажи й че не може да се държи така с теб.Явно тя е една от многото,които се правят на добрички и после се превръщат в гадни и надути кучки.,но ако покажеш малко характер ще видиш колко бързо ще разбере с кой е и че няма власт над теб.

Голям фен
    Ето са бяхме с нея навън и тръгвам да я изпращам и тя вика неискам и аз и викам защо и тя вика ми няма смл не съм малка нито е тъмно ... а преди немаше проблем с тва че я изпращам

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И кво? Страх те е да не те зареже така ли? Я се стегни! Уж си момче, а се държиш като п***а (с извинение) Няква тъпа кифла, дето не знае кво иска, си те върти на малкия си пръст, а ти и тичаш по г**а като кученце... Вземи се малко в ръце и я отрежи едно хубаво та да й дойде акъла в главата... Наистина си слаб характер. Аз съм момиче и ти казвам, че някои (да не кажа повечето) от нас умират за такива момчета, които нямат собствено мнение, нямат воля, които да тичат по тях и да изпълняват квото им се каже... Имам някви спомени за твоя стара тема, но не си спомням какъв точно ви беше проблема тогава... Но щом 1 път сте късали вече - най-малкото, че нишката вече веднъж се е скъсала и нищо няма да е както преди. А при вас дори е станало по-зле... На нея не само, че не й пука за теб, но е и страшно нагла и ти го показва явно, а ти в нейните очи си пълен глупак, сигурна съм... За това вземи се стягай и я зарязвай! Ако имаш поне малко достойнство...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    И кво? Страх те е да не те зареже така ли? Я се стегни! Уж си момче, а се държиш като п***а (с извинение) Няква тъпа кифла, дето не знае кво иска, си те върти на малкия си пръст, а ти и тичаш по г**а като кученце... Вземи се малко в ръце и я отрежи едно хубаво та да й дойде акъла в главата... Наистина си слаб характер. Аз съм момиче и ти казвам, че някои (да не кажа повечето) от нас умират за такива момчета, които нямат собствено мнение, нямат воля, които да тичат по тях и да изпълняват квото им се каже... Имам някви спомени за твоя стара тема, но не си спомням какъв точно ви беше проблема тогава... Но щом 1 път сте късали вече - най-малкото, че нишката вече веднъж се е скъсала и нищо няма да е както преди. А при вас дори е станало по-зле... На нея не само, че не й пука за теб, но е и страшно нагла и ти го показва явно, а ти в нейните очи си пълен глупак, сигурна съм... За това вземи се стягай и я зарязвай! Ако имаш поне малко достойнство...
    Прекалено много я обичам и съм се привързал към нея

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Прекалено много я обичам и съм се привързал към нея
    Обичай я - няма лошо, но си имай и достойнство Всяко нещо си има граници и когато се нарушат всеки, колкото и да обича, е редно да си защитава своето.
    А има ли смисъл да обичаш и да бъдеш с човек, който не те бръсне, че те има? Тя те унижава, държи се грубо, арогантно, студено и ти продължаваш да й падаш в краката... Просто не си заслужава! Колкото и да ти е трудно си кажи, че ще се справиш и че никой не може да се подиграва така с теб и я зарежи... И си дай воля. Първоначално е много трудно, но ако имаш воля ще се справиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторе писна ми от глупостите ти!

Вземи се скрий някъде, стига си занимавал хората с простотиите си. Не възприемаш и грам от това което ти се пише, все твойто си знаеш. Не никой няма да те съжали, никой няма да те защити. Виновен си, сам си си го наврял с ташаците даже.

Изчезни, вените си режи, обеси се, каквото желаеш. За никого няма да е загуба.

Вариант е и да си седнеш на д-то, да послушаш няколкото смислени поста в тая тема, и да си вземеш собствения живот в ръцете.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си