.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Помогнете

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз преди 2 теми като ви казвах че е олигофрен, никой не слушаше.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ти си нейна собственост ;] Сам си си го направил! НА нея не и е интересно с тебе. Режи я сега и никога не я търси повече!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аз преди 2 теми като ви казвах че е олигофрен, никой не слушаше.
    Т'ва аз го казах ;>

Град
    На Ринга,чакащ поредния гонг !
    Ти си нейна собственост ;] Сам си си го направил! НА нея не и е интересно с тебе. Режи я сега и никога не я търси повече!
    +1 бях в подобно на твоето положение... приятел.. тез мършички не си заслужават.. махай я просто... пък после си намираш някоя.. дет няя се отлепя от тебе и си готов.. ! а да и се опитай във връзката ти да си силния щот ако една шматка ши та прай на луд няя смисъл.. тей чи са дръж мъжката !
    Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !

...

Според мен тя не изпитва предишните чувства.С теб не е по любов,може би защото така и е удобно..нз..Щом се държи така гадно с теб я зарежи.Не заслужаваш такова отношение.Знам,че много я харесваш,но просто няма смисъл да си с такъв човек.А и тя не е единственото момиче.Има толкова други момичета,които ще са щастливи с момче като теб.Зарежи я!Ще те боли,но трябва да го направиш,за да не страдаш повече занапред!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    EPIC MOVIE
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Повече от фен Аватара на stylo
    Извинявай,ама тази малко си пада лигла.Колкото и да я обичаш,отдалечи се малко от нея .Не и се обаждаи два-три дена дръж се малко по-студено с нея.Пък ако не подейства явно чувствата и са истинали.Но щом още те обича ще реагира.Успех

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Помогнете

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    9 месеца сме заендо имахме период в който скъсахме...
    До тук е трябвало да спре всичко .. тук е бил края на вашата връзка .. от там натам просто ти се измъчваш, а тя си прави квото си иска ..

Извод: Нещата няма да се получат колкото и да се депресираш .. сам си прави изводите какво трябва да направиш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си