- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос ...
днес трябваще много спешно да пия ескапел не исках но това беше единствения начин ... та искам да попитам тези които имаха кравоизливи кога им беше дошло преди това .. на мен ми сварши цикала преди 3 дена та искам да попитам дали е по малка вероятностаа от кравоизлив .. тези които имаха кравоизлив кога им беше дошло преди приемането на хапчето ...знам че сега някои ще почнат да обиждат но просто искам отговорче нищо друго моля момичета
![]()
![]()
![]()
Че ти кога си успяла да забременееш
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Дейстието на хапчето донякъде зависи от това в кой момент от месечния цикъл е било прието то. .... затова еи питам
при мен нямаше такива работи след приемането на хапчето![]()
ами сега чета и пише нали че прекратява овулация или ако е имало изхвърля клетката значи следователно на мен няма какво да изхвърли ох така се шашнахме дори чак моменти ми се губятПървоначално написано от Marinchety
Какъв кръвоизлив, какви работи?!?!?!?!?!?!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ами някои казват че им прокървява или им идва цикъла .. така пише и в листовкатаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
при някои момичета след приемането на хапчето примерно може да им дойде няколко пъти в месеца ... с една приятелка стана така но нищо повечеПървоначално написано от darinf666
На мен ми се е случвало при Постинор, който го спряха, да ми идва 3 пъти в месеца, отидох на лекар, за да го оправя. За Ескапел не съм чувала подобни неща, а и не би трябвало за тая цена, която са му лепнали.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
E то това кръвоизлив ли е, че ти идва още веднъж в месеца?
Пила съм Ескапел и на мен ми дойде точно след 1 седмица, което както е написано в листовката е напълно нормално и доказателство, че хапчето е подействало.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.