Хора, знам, че ви е писнало от моите тееми...но наистина се нуждая от помощ
Искам да направя в себе си някаква промяна, и да стана едно красиво момиче, тъй като в момента въобще ама въобще не се харесвам..мисля се за много грозна
И ако може да ми дадете някакви идеи да се променя малко външно за да стана по-красива
В мен въобще не си харесвам
1-косата /като цяло-цвят,прическа -- и искам малко да си я променя-идеи/
2-веждите /никога не мога да си ги направя в идеалната форма/
3-имам някакви петна по лицето като лунички и много ме дразнат и искам да ги махна и др. неща
ТА ... дайте някакви идеи да променя коренно външността си, защото ми писна всички да ме пренебрегват, че съм била грозна и някакви такива...моля ви не ме убиждайте, защото не знаете колко е гадно всеки 2ри да ти вика-виж се колко си грозна, все едно си от някой филм на ужасите,баба Яга е по-хубава от теб и т.н...
Искам и аз да стана красива и да не ми се присмиват,приемам всякакви идеи, за да се променя външността и да се чувствам добре във кожата си и да ходя с висока дигната глава
благодаря
Първоначално написано от sexy_baby_originale
я дай снимка щото наистина се съмнявам да е така както го описваш секи си има своята красота
Като за начало не се връзвай на хорското мнение, може да си адската красавица и все ще се намери някой, който да те обиди, важното е ти да си се харесваш.
1. За косата, ами щом не ти харесва цвета, боядисай се, или си направи кичури, а прическата, амии зависи каква ти е косата, ако е права можеш да се подстрижеш късо, или пък поразвови се в интернет, има много яки прически.![]()
2. Веждите, амии иди на козметик, тя ще ти ги направи както искаш и хубави.
3. Ами нямам никаква идея.. Иди при дерматолог.
Също така можеш да опиташ да промениш гардероба си, разнообрази стила си на обличане, пробвай нещо ново.![]()
Давах веднът тук в тийн-а снимка и повечето, започнаха да ми се присмиват, така че вече не давам искам ако може така да ми кажете
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Тези .. които ти се пресмиват са просто комплексари.
По-добре дай снимка , защото така едва ли някой може да каже с точност.
Първоначално написано от magicfairy
+ 1
Ако се харесваш и другите ще те харесват . И си повдигни самочувствиетоА ако някой те обиди - кажи му, че не си на неговото ниво и т.н.
УСПЕХ с промяната !!!
Е добре де как да ти дадем съвети да се промениш,като незнаем каква си в момента?!!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
снимка?
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Първоначално написано от petiam
Аз също като girl4eety искам да се променя..И дори вече съм решила какво да направя..
Само трябва да се впусна в деиствие..
Дано да успея да постигна това което искам..
![]()
![]()
Вярвай ми, наистина е много трудно някой да ти каже какво да промениш, преди да те види. Затова пусни според мен снимка и изобщо не обръщай внимание на олиггофренчетата. Който не те харесва да не те гледа.
+1 и започни да уважаваш повече себе си.Първоначално написано от magicfairy
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
всеки може да се промени ... прическа,хубаво тяло, козметик и самочувствие и е готова работатаПървоначално написано от lipstik
![]()
Повярвай ми - ако ти не се харесваш и другите няма да те харесват ! Ако ти се харесваш - и другите ще те харесват !![]()
![]()
Но дай снимка, за да ти кажем по - конкретно какво!
Няма как да ти кажем какво да промениш,след като си нямаме никаква представа как изглеждаш и какво ще ти отива,все едно да отидеш на фризьор и той да те подстригва със завързани очи,а и не вярвам да си толква грозна колкото се изкарваш,просто нямаш никакво самочувствие и се подценяваш адски много
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
+1Първоначално написано от billytalent
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.