.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: промяна

Голям фен Аватара на girl4eety

промяна

Хора, знам, че ви е писнало от моите тееми...но наистина се нуждая от помощ

Искам да направя в себе си някаква промяна, и да стана едно красиво момиче, тъй като в момента въобще ама въобще не се харесвам..мисля се за много грозна
    И ако може да ми дадете някакви идеи да се променя малко външно за да стана по-красива

В мен въобще не си харесвам
    1-косата /като цяло-цвят,прическа -- и искам малко да си я променя-идеи/

2-веждите /никога не мога да си ги направя в идеалната форма/

3-имам някакви петна по лицето като лунички и много ме дразнат и искам да ги махна и др. неща

ТА ... дайте някакви идеи да променя коренно външността си, защото ми писна всички да ме пренебрегват, че съм била грозна и някакви такива...моля ви не ме убиждайте, защото не знаете колко е гадно всеки 2ри да ти вика-виж се колко си грозна, все едно си от някой филм на ужасите,баба Яга е по-хубава от теб и т.н...

Искам и аз да стана красива и да не ми се присмиват,приемам всякакви идеи, за да се променя външността и да се чувствам добре във кожата си и да ходя с висока дигната глава
    благодаря
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Голям фен Аватара на meche95
    я дай снимка щото наистина се съмнявам да е така както го описваш секи си има своята красота

Голям фен Аватара на magicfairy
    Като за начало не се връзвай на хорското мнение, може да си адската красавица и все ще се намери някой, който да те обиди, важното е ти да си се харесваш.

1. За косата, ами щом не ти харесва цвета, боядисай се, или си направи кичури, а прическата, амии зависи каква ти е косата, ако е права можеш да се подстрижеш късо, или пък поразвови се в интернет, има много яки прически.

2. Веждите, амии иди на козметик, тя ще ти ги направи както искаш и хубави.

3. Ами нямам никаква идея.. Иди при дерматолог.

Също така можеш да опиташ да промениш гардероба си, разнообрази стила си на обличане, пробвай нещо ново.

Голям фен Аватара на girl4eety
    Давах веднът тук в тийн-а снимка и повечето, започнаха да ми се присмиват, така че вече не давам искам ако може така да ми кажете
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Тези .. които ти се пресмиват са просто комплексари.
    По-добре дай снимка , защото така едва ли някой може да каже с точност.

Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    Като за начало не се връзвай на хорското мнение, може да си адската красавица и все ще се намери някой, който да те обиди, важното е ти да си се харесваш.

1. За косата, ами щом не ти харесва цвета, боядисай се, или си направи кичури, а прическата, амии зависи каква ти е косата, ако е права можеш да се подстрижеш късо, или пък поразвови се в интернет, има много яки прически.

Също така можеш да опиташ да промениш гардероба си, разнообрази стила си на обличане, пробвай нещо ново.

+ 1

Ако се харесваш и другите ще те харесват . И си повдигни самочувствието А ако някой те обиди - кажи му, че не си на неговото ниво и т.н.

УСПЕХ с промяната !!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Е добре де как да ти дадем съвети да се промениш,като незнаем каква си в момента?!!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Повече от фен Аватара на mirki4a
    снимка?
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от petiam

+ 1

Ако се харесваш и другите ще те харесват . И си повдигни самочувствието А ако някой те обиди - кажи му, че не си на неговото ниво и т.н.

УСПЕХ с промяната !!!

Аз също като girl4eety искам да се променя.. И дори вече съм решила какво да направя.. Само трябва да се впусна в деиствие.. Дано да успея да постигна това което искам..

Вярвай ми, наистина е много трудно някой да ти каже какво да промениш, преди да те види. Затова пусни според мен снимка и изобщо не обръщай внимание на олиггофренчетата. Който не те харесва да не те гледа.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol

+1 и започни да уважаваш повече себе си.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Ами ти ако си наистина толкова грозна колкото се описваш,каквото и да направиш,ще си останеш такава.Съжаляавм,че ти го казавам,но една прическа няма да направи кой знае какво...

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Ами ти ако си наистина толкова грозна колкото се описваш,каквото и да направиш,ще си останеш такава.Съжаляавм,че ти го казавам,но една прическа няма да направи кой знае какво...
    всеки може да се промени ... прическа,хубаво тяло, козметик и самочувствие и е готова работата

Повярвай ми - ако ти не се харесваш и другите няма да те харесват ! Ако ти се харесваш - и другите ще те харесват !

Но дай снимка, за да ти кажем по - конкретно какво!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Няма как да ти кажем какво да промениш,след като си нямаме никаква представа как изглеждаш и какво ще ти отива,все едно да отидеш на фризьор и той да те подстригва със завързани очи,а и не вярвам да си толква грозна колкото се изкарваш,просто нямаш никакво самочувствие и се подценяваш адски много
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Няма как да ти кажем какво да промениш,след като си нямаме никаква представа как изглеждаш и какво ще ти отива,все едно да отидеш на фризьор и той да те подстригва със завързани очи,а и не вярвам да си толква грозна колкото се изкарваш,просто нямаш никакво самочувствие и се подценяваш адски много
    +1
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    +1
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

снимка ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си