.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: пъпки... о.0

пъпки... о.0

Здравейте,
    Имам следния проблем - множество пъпки по задните части и задната част на бедрата. Освен това тези области са и леко зачервени от време на време. Това е по скоро като Акне и не е от скоро, но чак сега се замислих. Някакви съвети?

трябва ти дерматолог
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    Sofia

Re: пъпки... о.0

Цитирай Първоначално написано от kokoji
    Здравейте,
    Имам следния проблем - множество пъпки по задните части и задната част на бедрата. Освен това тези области са и леко зачервени от време на време. Това е по скоро като Акне и не е от скоро, но чак сега се замислих. Някакви съвети?
    Аз откакто се помня лявото ми бедро е в някакви тъмни петна , като белези от пъпки и през лятото имах пъпки даже , ама също като твоите , не акне ми някакви други...Аз не им обръщам внимание , но ако искаш за по сигурно ги покажи на родителите си , те имат опит
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

да бе се огъзи на родителите си та не знам, но вчера 1приятелка ми препоръча син спирт за горене и аз се очудих, но каза че помогнал на синът и не знам дали става за тези пъпки, но пробвай 1-2дена ако искаш

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa
    да бе се огъзи на родителите си та не знам, но вчера 1приятелка ми препоръча син спирт за горене и аз се очудих, но каза че помогнал на синът и не знам дали става за тези пъпки, но пробвай 1-2дена ако искаш
    Ако щеш вярвай, аз нищо не разбрах... Чий син, какъв спирт, к'ви 5 лева...

Град
    Sofia
    Не може ли просто да си покаже бедрото , родители са му все пак .. -.-
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Мега фен Аватара на ameli
    спарил ти се е задника, като седиш на едно място
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    да и аз сега като го чета не разбрах
    та 1 приятелка ми препоръча син спирт за горене за пъпките синът и така си излекувал пъпките по гърба така че ако иска да пробва с памък да ги маже 1-2 дена ако не на лекар за мехлем
    и се бъзиках за това да се огъзи да каже на техните, но щом е писал тук

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    да и аз сега като го чета не разбрах
    та 1 приятелка ми препоръча син спирт за горене за пъпките синът и така си излекувал пъпките по гърба така че ако иска да пробва с памък да ги маже 1-2 дена ако не на лекар за мехлем
    и се бъзиках за това да се огъзи да каже на техните, но щом е писал тук
    добре ще е да ползваш препинателните знаци, щото пак не се разбира много много. чак на 3тото четене схванах за къф син става дума
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    къпи си задника по-често и си изтърквай кирТа добре

тези пъпки излизат от запотяване и замърсяване

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    къпи си задника по-често и си изтърквай кирТа добре

тези пъпки излизат от запотяване и замърсяване
    да може и от това да е

а за по-горе ади ади разбрал си ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми