.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Моля ви влезте

Извинете за глупавата тема сигурно има много такива, но ви моля да ми обърнете малко внимание!
    Мястото на темата не е тук, но просто това е най- посещавания форум и реших да го напиша тук.
    Ето и моя проблем- Пих едни антибиотици и ме хванаха гъбички по срамните части.Много боли и пари при уриниране.Вечер не мога да спя защото ме сърби, а почеша ли се боли.Не мога да кажа на нашите, просто не искам.Много ме е страх от тези гъбички.Ако някой може да каже някакво мазило, за да си го купя или нещо друго.Моля ви помощ!Страх ме е

Град
    София
    С "някакво мазило" няма да стане .. най-добре кажи на вашите .. На колко години си?
    Нов ник: Cassidy

Кажи на майкати !!!!! Или отиди на гинеколог. Не е шега работа здравето на човек, но ще го осъзнаеш едва когато си изпатиш, а ти ще си изпатиш ако не кажеш на родителите си.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Г И Н Е К О Л О Г !!!!!!!!!! И кажи на родителите си.. По-зле е като го държиш в тайна и не се посъветваш с гинеколог....ако си момиче ...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Да но аз съм на 14.Ще си помислят най-лошото. А именно, че съм правила нещо с приятеля си!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от monity19951
    Да но аз съм на 14.Ще си помислят най-лошото. А именно, че съм правила нещо с приятеля си!
    Оффф да правиш секс тооолкова ли е лошо бе .. лапе такова ..

Аз съм малка.Ще си помислят това!

Град
    София
    Аз не съм правила секс!
    Тогава за кво казваш, че е лошо бе?

Добре де за родителите ми ще е лошо!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Единственото решение е да се консултираш личния си лекър. Ако трябва кажи на родителите си. Може да стане по-зле, ако не побързаш.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Единственото решение е да се консултираш личния си лекър. Ако трябва кажи на родителите си. Може да стане по-зле, ако не побързаш.
    +1
    Pitt

Значи е по-добре да не си играя с различни мазила, за да не стане по-зле. Е май ще се наложи да кажа. Благодаря за мненията на всички.

Град
    София
    Значи е по-добре да не си играя с различни мазила, за да не стане по-зле. Е май ще се наложи да кажа. Благодаря за мненията на всички.
    Ама ти с 2 профила ли си? noname92, monity19951? Кое си ти или и двете?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Като не си правила нищо с приятеля си какъв е проблема да кажеш? Лекаря само ще потвърди, че не си правила нищо. Вероятно става дума за гъбички, а те не се хващат само от секс.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    бах ма'аму не съм чувал за гъбички причинени от антибиотици не да...дерзайте

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Г И Н Е К О Л О Г !!!!!!!!!! И кажи на родителите си.. По-зле е като го държиш в тайна и не се посъветваш с гинеколог....ако си момиче ...

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ти тъпа ли сии ква сии..?! Вашите да не са малоумни бе момиче..боооже за да имаш гъбички не е нужно да си правила секс.. има си и други начини..ама това че ти мислиш само за глупости ...
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Голям фен Аватара на liim0nka
    И отиди на гинеколог да видиш, че там няма да тее изядат ...сякаш гинеколозите ядат хора...
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xXgirl15xx
    Кво само викате на момичето бе баси идиотите сте бееее
    А какво да направим? Преглед през монитора ли?

Някой каза, че гъбички не се хващали от антибиотик - пълно невежство. Един от най-честите причинители на гъбички е антибиотикът. Съвсем нормално е, ако не си взимала витамин Б комплекс с него, да хванеш гъбички. Това е едно от нещата, които да знаеш за вбъдеще - приемаш ли антибиотици, задължително витамин Б комплекс. Майка ти и баща ти не вярвам да не са наясно с това, заради това много се съмнявам да не схванат от какво е. Няма от какво да се притесняваш. Колкото повече чакаш обаче, толкова по-зле ще става. Гъбички се лекуват със специални препарати, които, ако не се дозират правилно, за опасни за черния дроб, така че никакви експерименти. Отивай на гинеколог, защото колкото повече отлагаш, толкова по-тежко ще става положението.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    При всички случаи казваш на вашите. Може и само на майка ти. И отиваш на гинеколог, за да ти предпише някфи лекарства и да се оправиш. Не чакай повече, защото гъбичките са доста упорити и колкото по- рано вземеш мерки, толкова по- добре за теб!

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Това може да е страничен ефект от антибиотиците. Ако пазиш листовката я прочети внимателно. Някои антибиотици предизвикават дискомфорт долу. Ако не я пазиш отиди при личния си лекар. Но задължително кажи на вашите, без значение какво ще си мислят, здравето ти е по-важно.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Мисля че временно облекчение могат да бъдат баните със смрадлика - купуваш си едно пакетче смрадлика от аптека, вариш я както е описано на опаковката, изсипваш в един леген и сядаш вътре. На мен лично ми е помагало при сърбежи.
    Но! Това само докато отидеш на лекар!!! Кажи на майка си и недей даси правиш експерименти! Няма от какво да се срамуваш/страхуваш.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

съгласна съм с мненията преди мен... КАЖИ НА МАЙКА СИ !!! Пък и тя нали би се досетила,че може да е от антиботика... И да лекаря ще потвърди,че "не си правила нищо" ... ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си