- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да разберем, че едно момиче ни харесва
[quote="PainMonopoly"]Където обичате да ходите[quote]
Въпроса е, че незнам къде обича да ходи. Трябва да се поинтересувам. Да попитам нейни приятелки. Моето любимо местенце е градския парк, но за нея незнам.
Абсурд, не си навирай езика в устата й още от първия път...Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
Само я целуни по устните или по бузата, без език. По- добър вариант е, а и няма да изядеш някой шамарПървоначално написано от maistorluk
![]()
Не се притеснявай. Затова ти казвам, не си навирай езика в устата й, без тя да е поискала![]()
Абе пич стига с тия работи тия сайтове ви побъркват давай действай мн се моташ :P АТАКААко неиска ок зарязваш е и край няма да се занимаваш повече с нея
пък това за даскалото го чувам за пръв път момиче да преписва от момче
![]()
![]()
Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
(music) X-TeaM - Wiggaz (music)
(music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)
[quote="maistorluk"][quote="PainMonopoly"]Където обичате да ходитеВодиш я на ТВОЕТО любимо място. Ако и е проблем, ще си каже.
Въпроса е, че незнам къде обича да ходи. Трябва да се поинтересувам. Да попитам нейни приятелки. Моето любимо местенце е градския парк, но за нея незнам.
За какво пък да не си навира езика в устата й? Познават се, близки са, срещата няма да е опознавателна. Ако не я целуне на първата среща, никога няма да я целуне.Първоначално написано от Abigoria
И не, няма да станеш смешен. Ако ти забие шамар, проблема е в нея. Ти си направил каквото трябва и си се държал като мъж.
заради преписването е!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Гадай на боб,карти Таро,на кафе...с бившата така се намерихме,ти к'во си мислиш!Магия ебаси...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Пусни слух. Кажи на някой да и каже че я харесваш и гледай как тя ще реагира - ако не те харесва ще иска да изясните нещата и и казваш че това са глупости и някой си ги е измислил , а ако те харесва .... ще си мълчи и ще чака да я целунеш или нещо от сорта. И в двата случая излизаш сух!![]()
ОМГ. Продължавате да изпростявате с пълна сила.
И като се замсля ще дойде момент когато тия хора ще имат правото да управляват МПС и да гласуват. Че и семейства ще създават.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не можеш да си сигурен, докато не опиташ.Първоначално написано от maistorluk
А и да не стане, кво? Има 3 милиарда жени и никоя от тях не е незаменима. С тази като не стане - СЛЕДВАЩАТА!
Лапешки истории.Първоначално написано от fyfi
То си личи, че автора е малък, ама това не значи, че не трябва да реагира както трябва.
Тъпа идея. Няма да иска да се изяснявате. И в двата случая ще си мълчи, а ти ще излезеш неуверен и смотан => никакъв шанс.
Тая май само те използва, за да си изкарва по лесно оценките![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Приятел, голяма беля си навличаш на глвата! По същия път съм минал ( само че аз преписвах от даденото момиче ) Няма никакъв смисъл да се занимаваш с нея! Пък ако толкова много искаш, я питай дали иска да отидете да играете билярд. Ако тя ти каже "Утре не мога някой друг път" Не и говори повече и не и подсказвай! Ако се навие, честито ;]
Ми ок. Ама аз няма да я каня на билярд, а на нещо друго. Например на по количка или някакво питие.
Здрасти реших да не правя нова тема а да пиша в тази може ли да ми дадете 1 бьрз отговор ако тя ме прегрьща момичето което харесвам и си говорим нали в дск това значи ли нещо или е само знак на приателство
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.